Denneweg 132A, Den Haag - Onderdeel van WI kappers
Vandaag open: 09:00 - 17:00
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,7
478 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik was heer voor het eerst en werd geknipt door Ingrid. Geen gehaast. Voorafgaand aan het wassen eerst vragen wat mijn wensen waren en kon ze bekijken hoe mijn haar nu zat. Bij de meeste kappers wordt je haar eerst gewassen door iemand anders en komt daarna de vraag hoe je normaal je haar hebt zitten. Tijdens het knippen kreeg ik nog advies dat ik nog niet eerder had gehad bij andere kappers. Kortom hier kom ik weer terug.
Toon reactie salon...
Goede kapper
Toon reactie salon...
Toon reactie salon...
Goede ontvangst, lekker koffie, schone ruimte en fantastische kapper Pascal.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

pascal
Topstylist
5.0
21 reviews

Over

“Creatief en passievol in denken en handelen en doen.” Allround hairstylist Pascal heeft het geluk gehad dat hij zijn jeugd in Zuid-Frankrijk heeft doorgebracht, waardoor hij de Franse taal vloeiend spreek. Inmiddels 30 jaar geleden heeft hij in Nederland de kappersopleiding gevolgd. Pascal is als persoon creatief en passievol in denken handelen en doen. Zo wil hij altijd al de laatste trends en nieuwste vak gerelateerde ontwikkelingen bijhouden waardoor hij veel trainingen bij Sebastiaan heeft gevolgd. Ook was hij achter de coulisse van haarshows te vinden om modellen van een passende hairlooks te voorzien. Door zijn ruime ervaring van 30 jaar lang werken met collega’s en klanten, heeft zich kunnen ontwikkelen tot een creatieve betrouwbare hairstylist waarbij kwaliteit, service en beleving centraal staan. Bij Pascal zijn de sleutelwoorden tijdens een behandeling dat hij naar het haar, gezicht, en persoon kijkt. Dit in combinatie met goed luisteren naar de wensen van de klant maken dat u voortreffelijk gekapt de salon zal verlaten. DEN HAAG DENNEWEG VR DEN HAAG ANNA PAULOWNA ZA

Behandelingen

Haar
Klaudia
Topstylist-kleurspecialiste
5.0
8 reviews

Over

“Verliefd op haar beroep” Deze uit Milaan afkomstige en opgeleide allround haarstyliste Klaudia is verliefd op haar beroep. Al zo lang zij zich kan herinneren vindt zij haar en beauty het mooiste wat er is. Dit is dan ook de reden waarom zij van haar passie haar gemaakt heeft. Klaudia heeft met haar verfijnde Italiaanse knip en kleurtechnieken al jaren veel mensen erg gelukkig mogen maken. Het streven en de manier waarop Klaudia werkt, is om je innerlijke schoonheid te versterken door dit in je uiterlijk mee te nemen. Klaudia nodigt u uit om u snel te mogen ontvangen!

Behandelingen

Haar

Portfolio

Ingrid
Topstyliste
4.9
66 reviews

Over

“Subtiel omlijst met klasse” Wat allround haarstyliste Ingrid, dames en heren specialist doet bij imagostyling, is het vinden van u persoonlijke haarstijl. Om de juiste balans te vinden tussen wie je bent en wat je uitstraalt, is bij Ingrid het vinden van uw stijl, uw persoonlijke kracht, het detail, subtiel omlijst met klasse. Daarnaast is een uitgangspunt van het werk van Ingrid dat de kwaliteit van uw haar voorop staat en door naturel care verzorging behouden blijft. Voor u Balayage en highlights kunt u bij Ingrid terecht voor subtiele fijnzinnige natuurlijke oplichting welke naar wens met verschillende kleurnuance vormgegeven kunnen worden. Ook zijn krul omvormingen (permanent) mogelijk. Exclusief Naast de Oway biodynamische kleuringen werkt Ingrid exclusief met Oway Nectar. Deze zachte kleuringen zijn transparanter, geven meer glans en nuance en diepte aan de haarkleur. Toepasbaar als basistint en geschikt en zeer geschikt voor high en lowlights in grijs haar. Uit passie gedreven is Ingrid ook voor jonge stylisten trainster. Nadat studenten de fijne technische kneepjes van Ingrid hebben aangeleerd is zij bovendien examinatrice voor het vak. Voor een persoonlijke behandeling verwelkomt Ingrid u dan ook graag om bij haar in de stoel plaats te nemen. DEN HAAG DENNEWEG ZA – ZO

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Ingrid

Professioneel10
Vakkundig8
Deskundig7
Ervaren5
Wilco
topstylist-kleurspecialist-manager Wi Kappers Den Haag
4.9
124 reviews

Over

Wilco topstylist,colorist en manager Wi Kappers salons Den Haag. Knippen en kleuren is voor mij nooit een baan geweest ik werk vanuit mijn passie voor het vak. Ik kan mezelf verliezen in een klant of uitdaging. Analyseer de vorm van het gezicht , huidskleur, ogen, en neem de tijd te ontdekken wat de wensen zijn en wat passend is. Het draait voor mij om het totaalplaatje voor de coupe en kleur welke ik toepas op de persoon. Geef je klanten wat ze nodig hebben, je beleeft jezelf nog intenser als je vindt dat je er op je best uitziet. Ons van kan best hectisch zijn constant socializen, werkzaamheden uitvoeren en multitasken. Voor mij is het belangrijk tijdens mijn werk te focussen- vrij en naast mijn werk rustmomenten te pakken. Als je in balans bent met jezelf komen daar de mooiste resultaten uit voort. Ook jij bent welkom in mijn stoel voor een mooi resultaat. Den Haag Denneweg aanwezig op woensdag tot en met zondag

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Wilco

Deskundig10
Vakkundig9
Professioneel8
Getalenteerd7

Over

WI kappers Den Haag - Denneweg 132
Denneweg 132A
Den Haag

Aan de sfeervolle winkelstraat van de Denneweg in Den Haag vind je WI kappers. Je kunt hier terecht voor het professioneel knippen, kleuren en stylen van je haar. Kwaliteit, service en ambachtelijk vakwerk staan hier centraal. Je zult dus met een prachtige nieuwe look de salon weer verlaten.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De salon bevindt zich dichtbij tramhalte Den Haag, Dr. Kuyperstraat (Lijn 9).

Het team:
WI kappers is een salon-collectief voor ervaren en zelfstandige haarstylisten, kleurspecialisten, (natural)black hair-specialisten en beauty specialisten. Iedere topstylist heeft hier zijn of haar eigen specialisatie, zodat voor elke klant de juiste persoonlijke behandeling én service kan worden aangeboden.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Sfeervol, modern en professioneel.
  • Gespecialiseerd in: Professioneel knippen, kleuren en stylen.
  • Merken en producten: Er wordt gewerkt met kleurproducten van Oway (deze producten bestaan voor 97% uit natuurlijke ingrediënten), Olaplex en Balmain.
  • Extra's: Op zondag kun je hier ook terecht.
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
09:0017:00
Producten gebruikt in deze salon
Olaplex
Oway

Kappers in de buurt