WI kappers Den Haag - Denneweg 132

4,7
331 reviews
Denneweg 132A, Den Haag. Onderdeel van WI kappers .
Vandaag open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,7
331 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ingrid is for me and my kid the best hairstylist of The Hague !! She is nice, very relax, sweet with children and mothers, accommodating all the requested hair solutions from a teenager to my self !!! We just love to work with her so much that my kid is coming extra times just to have her treats from products advice care and attention. Matteo solari / the mother / Cristina
Toon reactie salon...
Fantastisch geholpen door Wilco! Het was een gezellig bezoek en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Hartstikke bedankt!!
Toon reactie salon...
Altijd top en vakkundig!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ingrid
topstyliste
4.8
42 reviews

Over

“Subtiel omlijst met klasse” Wat allround haarstyliste Ingrid, dames en heren specialist doet bij imagostyling, is het vinden van u persoonlijke haarstijl. Om de juiste balans te vinden tussen wie je bent en wat je uitstraalt, is bij Ingrid het vinden van uw stijl, uw persoonlijke kracht, het detail, subtiel omlijst met klasse. Daarnaast is een uitgangspunt van het werk van Ingrid dat de kwaliteit van uw haar voorop staat en door naturel care verzorging behouden blijft. Uit passie gedreven is Ingrid ook voor jonge stylisten trainster. Nadat studenten de fijne technische kneepjes van Ingrid hebben aangeleerd is zij bovendien examinatrice voor het vak. Voor een persoonlijke behandeling verwelkomt Ingrid u dan ook graag om bij haar in de stoel plaats te nemen.

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Ingrid

Professioneel5
Emerly

Behandelingen

Haar

Portfolio

Anna

Behandelingen

Haar
Wilco
topstylist-kleurspecialist-manager Wi Kappers Den Haag
4.8
102 reviews

Over

Wilco topstylist,colorist en manager Wi Kappers salons Den Haag. Knippen en kleuren is voor mij nooit een baan geweest ik werk vanuit mijn passie voor het vak. Ik kan mezelf verliezen in een klant of uitdaging. Analyseer de vorm van het gezicht , huidskleur, ogen, en neem de tijd te ontdekken wat de wensen zijn en wat passend is. Het draait voor mij om het totaalplaatje voor de coupe en kleur welke ik toepas op de persoon. Geef je klanten wat ze nodig hebben, je beleeft jezelf nog intenser als je vindt dat je er op je best uitziet. Ons van kan best hectisch zijn constant socializen, werkzaamheden uitvoeren en multitasken. Voor mij is het belangrijk tijdens mijn werk te focussen- vrij en naast mijn werk rustmomenten te pakken. Als je in balans bent met jezelf komen daar de mooiste resultaten uit voort. Ook jij bent welkom in mijn stoel voor een mooi resultaat. Den Haag Denneweg di- zat- zon. Den Haag AP plein wo-vrij. Instagram Wilcowikappers

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Wilco

Professioneel6
Getalenteerd6
Deskundig5
Vakkundig5
pascal

Behandelingen

Haar
Klaudia

Behandelingen

Haar
Jesmien
topstyliste
4.8
8 reviews

Behandelingen

Haar

Portfolio

Elsa
topstyliste
4.9
8 reviews

Behandelingen

Haar

Over

WI kappers Den Haag - Denneweg 132
Denneweg 132A
Den Haag

Aan de sfeervolle winkelstraat van de Denneweg in Den Haag vind je WI kappers. Je kunt hier terecht voor het professioneel knippen, kleuren en stylen van je haar.

WI kappers is een salon-collectief voor ervaren en zelfstandige haarstylisten, kleurspecialisten, (natural)black hair-specialisten en beauty specialisten. Iedere topstylist heeft hier zijn of haar eigen specialisatie, zodat voor elke klant de juiste persoonlijke behandeling én service kan worden aangeboden. Kwaliteit, service en ambachtelijk vakwerk staan hier dan ook centraal. Er wordt gewerkt met kleurproducten van Oway, deze producten bestaan voor 97% uit natuurlijke ingrediënten. Daarnaast hebben deze producten in 2016 en 2017 een award voor beste kleuringen gewonnen.

Handig om te weten: op zondag kun je hier ook terecht.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
10:0018:00
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt