WI kappers Den Haag - Denneweg 132

4,8
990 reviews
Denneweg 132A, Den Haag - Onderdeel van WI kappers
Open Vandaag: 09:00 - 18:00
Daluren

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,8
990 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super professional, Dimitris is wonderful and the result is astonishing.
Ik kom altijd graag in deze salon. Ik kwam voor knippen, stylen/ f »onen
Persoonlijke aandacht. Bij tweede keer me laten knippen na 6 weken herinnert kapper wat mijn voorkeur was.
De eerste keer bij Wilco haarlights laten doen. Een fijne en gezellige 1e kennismaking. Zeer tevreden naar huis gegaan, zeer kundig en luistert goed naar wat je wilt. Gelijk een nieuwe afspraak gemaakt voor over 6 weken.
Toon reactie salon...
N/a
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

“Subtiel omlijst met klasse” Wat allround haarstyliste Ingrid, dames en heren specialist doet bij imagostyling, is het vinden van u persoonlijke haarstijl. Om de juiste balans te vinden tussen wie je bent en wat je uitstraalt, is bij Ingrid het vinden van uw stijl, uw persoonlijke kracht, het detail, subtiel omlijst met klasse. Daarnaast is een uitgangspunt van het werk van Ingrid dat de kwaliteit van uw haar voorop staat en door naturel care verzorging behouden blijft. Voor u Balayage en highlights kunt u bij Ingrid terecht voor subtiele fijnzinnige natuurlijke oplichting welke naar wens met verschillende kleurnuance vormgegeven kunnen worden. Ook zijn krul omvormingen (permanent) mogelijk. Exclusief Naast de Oway biodynamische kleuringen werkt Ingrid exclusief met Oway Nectar. Deze zachte kleuringen zijn transparanter, geven meer glans en nuance en diepte aan de haarkleur. Toepasbaar als basistint en geschikt en zeer geschikt voor high en lowlights in grijs haar. Uit passie gedreven is Ingrid ook voor jonge stylisten trainster. Nadat studenten de fijne technische kneepjes van Ingrid hebben aangeleerd is zij bovendien examinatrice voor het vak. Voor een persoonlijke behandeling verwelkomt Ingrid u dan ook graag om bij haar in de stoel plaats te nemen. DEN HAAG DENNEWEG ZA – ZO

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Ingrid

Vakkundig20
Professioneel15
Deskundig13
Getalenteerd7

Behandelingen

Haar

Over

Wat Dimitris onderscheidt, is zijn toewijding Introductie Ontmoet Dimitris, een ervaren stylist met jarenlange professionele ervaring. Zijn reis begon met een passie voor haar en evolueerde naar een toewijding aan het verbeteren van de natuurlijke schoonheid van zijn klanten. Deskundigheid en Toewijding Wat Dimitris onderscheidt, is zijn toewijding om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in de kappersbranche. Door voortdurende opleiding en training kan hij zijn klanten de nieuwste technieken en innovaties aanbieden. Klantgerichte Aanpak Dimitris stelt de behoeften van zijn klanten voorop. Hij luistert aandachtig naar hun wensen, werkt nauw met hen samen en personaliseert elke behandeling om een onvergetelijke salonervaring te creëren. Zijn doel is om duurzame relaties op te bouwen met zijn klanten, gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid. Werktijden WO – DO – VR – ZA – ZO

Behandelingen

Haar

Over

“Creatief en passievol in denken en handelen en doen.” Allround hairstylist Pascal heeft het geluk gehad dat hij zijn jeugd in Zuid-Frankrijk heeft doorgebracht, waardoor hij de Franse taal vloeiend spreek. Inmiddels 30 jaar geleden heeft hij in Nederland de kappersopleiding gevolgd. Pascal is als persoon creatief en passievol in denken handelen en doen. Zo wil hij altijd al de laatste trends en nieuwste vak gerelateerde ontwikkelingen bijhouden waardoor hij veel trainingen bij Sebastiaan heeft gevolgd. Ook was hij achter de coulisse van haarshows te vinden om modellen van een passende hairlooks te voorzien. Door zijn ruime ervaring van 30 jaar lang werken met collega’s en klanten, heeft zich kunnen ontwikkelen tot een creatieve betrouwbare hairstylist waarbij kwaliteit, service en beleving centraal staan. Bij Pascal zijn de sleutelwoorden tijdens een behandeling dat hij naar het haar, gezicht, en persoon kijkt. Dit in combinatie met goed luisteren naar de wensen van de klant maken dat u voortreffelijk gekapt de salon zal verlaten. DEN HAAG DENNEWEG VR DEN HAAG ANNA PAULOWNA ZA

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over pascal

Professioneel14
Vakkundig13
Getalenteerd9
Deskundig9

Over

Wilco topstylist,colorist en manager Wi Kappers salons Den Haag. Knippen en kleuren is voor mij nooit een baan geweest ik werk vanuit mijn passie voor het vak. Ik kan mezelf verliezen in een klant of uitdaging. Analyseer de vorm van het gezicht , huidskleur, ogen, en neem de tijd te ontdekken wat de wensen zijn en wat passend is. Het draait voor mij om het totaalplaatje voor de coupe en kleur welke ik toepas op de persoon. Geef je klanten wat ze nodig hebben, je beleeft jezelf nog intenser als je vindt dat je er op je best uitziet. Ons van kan best hectisch zijn constant socializen, werkzaamheden uitvoeren en multitasken. Voor mij is het belangrijk tijdens mijn werk te focussen- vrij en naast mijn werk rustmomenten te pakken. Als je in balans bent met jezelf komen daar de mooiste resultaten uit voort. Ook jij bent welkom in mijn stoel voor een mooi resultaat. Denneweg aanwezig op DO-VRIJ-ZAT en ZONDAG

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Wilco

Deskundig26
Professioneel25
Vakkundig23
Ervaren12

Over

WI kappers Den Haag - Denneweg 132
Denneweg 132A
Den Haag

Aan de sfeervolle winkelstraat van de Denneweg in Den Haag vind je WI kappers. Je kunt hier terecht voor het professioneel knippen, kleuren en stylen van je haar. Kwaliteit, service en ambachtelijk vakwerk staan hier centraal. Je zult dus met een prachtige nieuwe look de salon weer verlaten.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De salon bevindt zich dichtbij tramhalte Den Haag, Dr. Kuyperstraat (Lijn 9).

Het team:
WI kappers is een salon-collectief voor ervaren en zelfstandige haarstylisten, kleurspecialisten, (natural)black hair-specialisten en beauty specialisten. Iedere topstylist heeft hier zijn of haar eigen specialisatie, zodat voor elke klant de juiste persoonlijke behandeling én service kan worden aangeboden.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Sfeervol, modern en professioneel.
  • Gespecialiseerd in: Professioneel knippen, kleuren en stylen.
  • Merken en producten: Er wordt gewerkt met kleurproducten van Oway (deze producten bestaan voor 97% uit natuurlijke ingrediënten), Olaplex en Balmain.
  • Extra's: Op zondag kun je hier ook terecht.
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0016:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
09:0018:00

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over WI kappers Den Haag - Denneweg 132

WI kappers Den Haag - Denneweg 132 is geopend dinsdag van 10:00 tot 16:00, woensdag van 10:00 tot 18:00 en van donderdag tot zondag van 09:00 tot 18:00. De salon is gesloten maandag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij WI kappers Den Haag - Denneweg 132 zijn: Mannen knippen, Vrouwen knippen en Balayage
De populairste behandeling, Mannen knippen, heeft een gemiddelde prijs van € 39,61.
Bij WI kappers Den Haag - Denneweg 132 kun je ter plekke persoonlijk betalen.
Producten gebruikt in deze salon
Olaplex
Oway

Kappers in de buurt