WI kappers Den Haag - Denneweg 132

Denneweg 132A, Den Haag. Onderdeel van WI kappers .
4,7
204 reviews
Denneweg 132A, Den Haag. Onderdeel van WI kappers .
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,7
204 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Vakkundige behandeling, goed met kleuren en uitstekende knipvaardigheden.
Al jaren is Wilco mijn vaste kapper! Hij is super getalenteerd in kleuren en knippen. Altijd zorgt Wilco voor perfecte kleuring en styling, juist de moeilijke blond tinten weet hij fantastisch te creëren. Hiernaast is het altijd heel erg gezellig in de salon, ik kom hier met veel plezier en kijk al weer uit naar mijn volgende afspraak. Goede service en klantvriendelijkheid staan voor Wilco vooraan. Echt een aanrader!
Toon reactie salon...
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Wilco
topstylist-kleurspecialist-manager Wi Kappers Den Haag
4.8
65 reviews

Over

Wilco topstylist en manager Wi Kappers salons Den Haag. Als zeer ervaren topstylist, meer dan 25 jaar in ons mooie vak werkzaam. Ik vind het allerbelangrijkste dat klanten stralend de salon verlaten en als kapper houd ik ervan om goed naar klanten te luisteren en zo tot de best mogelijke gepersonaliseerde coupe en of kleur te komen. Creativiteit vakmanschap en passie waar het bij mij om draait. Daarnaast gespecialiseerd in highlight, balayage en folietechnieken. Ook voor jou kan ik de mooiste kleuring en coupe maken. Zie je graag in een van onze salons in Den Haag: woensdag-vrijdag op het Anna Paulownaplein zaterdag-zondag op de Denneweg. Instagram: hairbywilco

Behandelingen

Haar

Portfolio

Ingrid
topstyliste
4.6
15 reviews

Behandelingen

Haar
Jesmien
topstyliste

Behandelingen

Haar
Elsa
topstyliste
4.9
8 reviews

Behandelingen

Haar
amanda
topstyliste - kleur- en keratinespecialiste
4.9
7 reviews

Behandelingen

Haar

Portfolio

Ellen
Topstylist

Over

Allround Hairstylist op de locatie Anna Paulownaplein 14, op Donderdag, Vrijdag en Zaterdag. Mijn specialisatie en passie zijn het creëren van model en kleur stylen binnen de hedendaagse modetrends en wensen van de klant. Wij werken met de biodynamische en ammoniavrije kleur-/producten van O-way, My Infuse in combinatie met de haarversterkende producten van Olaplex.

Behandelingen

Haar

Over

WI kappers Den Haag - Denneweg 132
Denneweg 132A
Den Haag

Aan de sfeervolle winkelstraat van de Denneweg in Den Haag vind je WI kappers. Je kunt hier terecht voor het professioneel knippen, kleuren en stylen van je haar.

WI kappers is een salon-collectief voor ervaren en zelfstandige haarstylisten, kleurspecialisten, (natural)black hair-specialisten en beauty specialisten. Iedere topstylist heeft hier zijn of haar eigen specialisatie, zodat voor elke klant de juiste persoonlijke behandeling én service kan worden aangeboden. Kwaliteit, service en ambachtelijk vakwerk staan hier dan ook centraal. Er wordt gewerkt met kleurproducten van Oway, deze producten bestaan voor 97% uit natuurlijke ingrediënten. Daarnaast hebben deze producten in 2016 en 2017 een award voor beste kleuringen gewonnen.

Handig om te weten: op zondag kun je hier ook terecht.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:3018:00
ZoZondag
10:0018:00
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt