D.C Meesstraat 6, Spijkenisse
Open Today: 09:00 - 23:00

Browse services

Venue reviews

4,7
122 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Wibi is een hele vriendelijke en nuchtere man die goed kijkt naar de blokkades in je rug. Ik heb bij veel fysio's gelopen maar ik vind dit zelf veel effectiever. Bijna alle pijnpunten in mijn rug zijn losgemaakt (en het waren er veel!) d.m.v. druk en harde massagebewegingen. Geeft je ook netjes de tijd om om te kleden etc. Ik heb 2 dagen erna nog een beetje spierpijn gehad maar dan weet je wel dat het helpt. Ik ben zeer tevreden en kan deze salon zeker aanraden.
Zeer goeie massage gehad. Wist precies de juiste punten aan te pakken waar de problemen zaten. Niet de standaard masseur, maar pakt op de juiste manier de problemen aan.
Goede deskundige Massage gehad Heeft goed gedaan kom hier zeker nog terug
Goede professionele sportmassage gehad
Show more reviews...

Meet the team

Wierinder
4.8
63 reviews

About

Sinds 2012 is Wibi Massage actief in Spijkenisse. Al snel maakte ik naam met vooruitstrevende massagemethodes en een zeer persoonlijke benadering bij lichamelijke klachten en geestelijke ongemakken. Met een uitgebreid aanbod van massages ben ik je graag van dienst. Daarbij mik ik op 100% tevredenheid onder mijn klanten. Voor iedere lichamelijke klacht vind ik een massage die daarbij aansluit. Door jou te leren kennen, weet ik wat jij nodig hebt om ontspannen door het leven te gaan! ​ Ik masseer in mijn praktijk in Spijkenisse, maar ik kan ook bij jou langskomen om je thuis of op de werkvloer heerlijk te laten relaxen. Ik zie het als vanzelfsprekend om altijd voor de klanten klaar te staan.

Services

Massage

What our customers say about Wierinder

Knowledgeable8
Experienced6
Skilled6

Amenities

Cleaning and hygiene
Face mask available at venue
Hand Sanitizer available at venue
Treatment room/space is disinfected between appointments
Treatment materials are disinfected between appointments
Limited number of clients allowed
Distance required between customers
Air purifier used
General
Pets are not allowed

About

Wibi Massage
D.C Meesstraat 6
Spijkenisse

Je kent vast die momenten dat je even helemaal klaar bent met alles. Je wilt niets liever dan al die spanning zo snel mogelijk loslaten en even helemaal tot rust komen. Misschien wil je geholpen worden voor specifieke klachten of liever gewoon een stevige massage?

Bij Wibi Massage in Spijkenisse kun je terecht voor een relaxmassage, sportmassage, nek-schouder-rugmassage, chronische pijnmassage en voetreflexmassage. Je bent hier dus aan het goede adres om even volledig tot rust te komen.

Let op: in de salon kun je niet pinnen.

MonMonday
09:0023:00
TueTuesday
09:0023:00
WedWednesday
09:0023:00
ThuThursday
09:0023:00
FriFriday
09:0023:00
SatSaturday
09:0023:00
SunSunday
09:0023:00

Massage & Therapy Centres nearby