Wibi Massage

4,6
102 reviews
D.C Meesstraat 6, Spijkenisse
Vandaag open: 09:00 - 23:00

Alle behandelingen

Reviews

4,6
102 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Wibi is zeer kundig, voelde mij op mijn gemak. Kamer was ook zeer sereen, ik ging voor een relax massage. Maar na het vertellen van mijn klachten, hebben we een ander behandelplan opgesteld, waarbij Wibi grondig uitleg gaf. Tussen door ook gevraagd hoe het ging. In 1 woord geweldig.
Vriendelijk masseur. Massage is aan huis in een woonwijk. Het voelt 'bijzonder' om bij iemand thuis te zijn en dan een massage te krijgen. Keurige ruimte, fijne muziek en goede sfeer. Massage zelf was goed. Aangepast aan wensen.
Dit was mijn eerste massage en ik kwam aan met een flink aantal klachten aan mijn rug, schouders, en nek. Wierinder heeft van tevoren precies uitgelegd wat hij ging doen en hoe, en heeft mij ook de vrijheid gegeven om aan de rem te trekken mocht het niet goed voelen. Uiteindelijk was de behandeling heel goed, en een goede eerste ervaring.
Wierinder is een goede masseer die veel op gevoel masseert. De nek-, rug- en schoudermassage die ik heb gekregen was heel prettig. Een goede afwisseling tussen drukpunten, stevig masseren en ontspannend masseren. Echt een aanrader!
Deep tissue massage gehad. Gastvrij, massage werd afgestemd op mijn persoonlijke behoefte en zeer professioneel.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Wierinder
4.7
47 reviews

Behandelingen

Massage

Over

Wibi Massage
D.C Meesstraat 6
Spijkenisse

Je kent vast die momenten dat je even helemaal klaar bent met alles. Je wilt niets liever dan al die spanning zo snel mogelijk loslaten en even helemaal tot rust komen. Misschien wil je geholpen worden voor specifieke klachten of liever gewoon een stevige massage?

Bij Wibi Massage in Spijkenisse kun je terecht voor een relaxmassage, sportmassage, nek-schouder-rugmassage, chronische pijnmassage en voetreflexmassage. Je bent hier dus aan het goede adres om even volledig tot rust te komen.

Let op: in de salon kun je niet pinnen.

MaMaandag
09:0023:00
DiDinsdag
09:0023:00
WoWoensdag
09:0023:00
DoDonderdag
09:0023:00
VrVrijdag
09:0023:00
ZaZaterdag
09:0023:00
ZoZondag
09:0023:00

Massagesalons in de buurt