D.C Meesstraat 6, Spijkenisse
Vandaag open: 09:00 - 23:00

Alle behandelingen

Reviews

4,7
115 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Vriendelijke man, neemt de tijd, voelt aan waar de spieren op spanning staan, deskundig, vraagt naar wat wenselijk is.
Wibi is een fijne masseur. Ik al jaren last van Spit en ben erg voorzichtig als het gaat om masseurs. Zeker als ze nieuw zijn. Je kan zien dat Wibi pas intrek in zijn huis heeft genomen. Er moet her en der nog wel wat gebeuren, maar(!) dat doet zeker niet af aan de kwaliteit van masseren. Twee dagen later voelt mijn rug losser, soepeler en simple taken als even iets oppakken gaan veel moeitelozer. Voor mij was het een fijne ervaring en overweeg sterk om vaker/regelmatig te langs te gaan.
Wibi luistert goed waar jij eventueel last van hebt. Dan geef hij goede advies wat voor jou de beste behandeling is op dat moment. Hij is geweldig met bepaalde technieken. Het was een stevige behandeling, maar heel goed. Ik ga zeker weer een behandeling bij hem reserveren.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Wierinder
4.8
58 reviews

Over

Sinds 2012 is Wibi Massage actief in Spijkenisse. Al snel maakte ik naam met vooruitstrevende massagemethodes en een zeer persoonlijke benadering bij lichamelijke klachten en geestelijke ongemakken. Met een uitgebreid aanbod van massages ben ik je graag van dienst. Daarbij mik ik op 100% tevredenheid onder mijn klanten. Voor iedere lichamelijke klacht vind ik een massage die daarbij aansluit. Door jou te leren kennen, weet ik wat jij nodig hebt om ontspannen door het leven te gaan! ​ Ik masseer in mijn praktijk in Spijkenisse, maar ik kan ook bij jou langskomen om je thuis of op de werkvloer heerlijk te laten relaxen. Ik zie het als vanzelfsprekend om altijd voor de klanten klaar te staan.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Wierinder

Deskundig7
Vakkundig6

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Afstand houden tussen klanten verplicht
Luchtfilter in gebruik
Algemeen
Huisdieren niet toegestaan

Over

Wibi Massage
D.C Meesstraat 6
Spijkenisse

Je kent vast die momenten dat je even helemaal klaar bent met alles. Je wilt niets liever dan al die spanning zo snel mogelijk loslaten en even helemaal tot rust komen. Misschien wil je geholpen worden voor specifieke klachten of liever gewoon een stevige massage?

Bij Wibi Massage in Spijkenisse kun je terecht voor een relaxmassage, sportmassage, nek-schouder-rugmassage, chronische pijnmassage en voetreflexmassage. Je bent hier dus aan het goede adres om even volledig tot rust te komen.

Let op: in de salon kun je niet pinnen.

MaMaandag
09:0023:00
DiDinsdag
09:0023:00
WoWoensdag
09:0023:00
DoDonderdag
09:0023:00
VrVrijdag
09:0023:00
ZaZaterdag
09:0023:00
ZoZondag
09:0023:00

Massagesalons in de buurt