Wibi Massage

4,7
160 reviews
D.C Meesstraat 6, Spijkenisse
Vandaag open: 09:00 - 23:00

Alle behandelingen

Reviews

4,7
160 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Prima massage!
Voor de eerste keer een rug, nek- en schouder massage gehad bij Wibi Massage. De massage was super! Er wordt naar je geluisterd en lichamelijke klachten worden behandeld. Zeker een aanrader!
Een heerlijke ontspanningsmassage gehad. Aanrader!
Gisteren ben ik voor het eerst bij Wibi massage geweest. Zelf had ik best hoge verwachtingen aangezien de reviews lovend zijn. Ik had al twee dagen last van mijn nek en rug (door veel zittend kantoorwerk) en na lange tijd weer gesport. Alles zat goed vast. Deze verwachtingen zijn waargemaakt. Ik heb een hele fijne, professionele massage gehad. Meteen na de massage was er al verlichting en ontspanning. Bedankt! Ik kom zeker nog terug.
Waar ik normaal gesproken niet gemasseerd wilde worden door een man en altijd naar dezelfde massage salon ging zocht ik er een dichterbij huis en kwam hier terecht.. Tijdens het masseren stelde hij wat vragen en stelde voor wat anders te proberen, dan wat ik had geboekt en gewend was... lang verhaal kort.. het gevoel toen ik wegging.. was rust en opluchting. Alsof ik gemasseerd was hoe mijn lichaam dat nodig had. Bedankt & tot snel!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Wierinder
4.8
95 reviews

Over

Sinds 2012 is Wibi Massage actief in Spijkenisse. Al snel maakte ik naam met vooruitstrevende massagemethodes en een zeer persoonlijke benadering bij lichamelijke klachten en geestelijke ongemakken. Met een uitgebreid aanbod van massages ben ik je graag van dienst. Daarbij mik ik op 100% tevredenheid onder mijn klanten. Voor iedere lichamelijke klacht vind ik een massage die daarbij aansluit. Door jou te leren kennen, weet ik wat jij nodig hebt om ontspannen door het leven te gaan! ​ Ik masseer in mijn praktijk in Spijkenisse, maar ik kan ook bij jou langskomen om je thuis of op de werkvloer heerlijk te laten relaxen. Ik zie het als vanzelfsprekend om altijd voor de klanten klaar te staan.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Wierinder

Deskundig11
Vakkundig11
Ervaren10
Grondig5

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Afstand houden tussen klanten verplicht
Luchtfilter in gebruik
Algemeen
Huisdieren niet toegestaan

Over

Wibi Massage
D.C Meesstraat 6
Spijkenisse

Je kent vast die momenten dat je even helemaal klaar bent met alles. Je wilt niets liever dan al die spanning zo snel mogelijk loslaten en even helemaal tot rust komen. Misschien wil je geholpen worden voor specifieke klachten of liever gewoon een stevige massage?

Bij Wibi Massage in Spijkenisse kun je terecht voor een relaxmassage, sportmassage, nek-schouder-rugmassage, chronische pijnmassage en voetreflexmassage. Je bent hier dus aan het goede adres om even volledig tot rust te komen.

Let op: in de salon kun je niet pinnen.

MaMaandag
09:0023:00
DiDinsdag
09:0023:00
WoWoensdag
09:0023:00
DoDonderdag
09:0023:00
VrVrijdag
09:0023:00
ZaZaterdag
09:0023:00
ZoZondag
09:0023:00

Massagesalons in de buurt