Wibi Massage Reviews

D.C Meesstraat 6, Spijkenisse

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,7
166 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Voor de eerste keer een rug, nek- en schouder massage gehad bij Wibi Massage. De massage was super! Er wordt naar je geluisterd en lichamelijke klachten worden behandeld. Zeker een aanrader!
Een heerlijke ontspanningsmassage gehad. Aanrader!
Gisteren ben ik voor het eerst bij Wibi massage geweest. Zelf had ik best hoge verwachtingen aangezien de reviews lovend zijn. Ik had al twee dagen last van mijn nek en rug (door veel zittend kantoorwerk) en na lange tijd weer gesport. Alles zat goed vast. Deze verwachtingen zijn waargemaakt. Ik heb een hele fijne, professionele massage gehad. Meteen na de massage was er al verlichting en ontspanning. Bedankt! Ik kom zeker nog terug.
Waar ik normaal gesproken niet gemasseerd wilde worden door een man en altijd naar dezelfde massage salon ging zocht ik er een dichterbij huis en kwam hier terecht.. Tijdens het masseren stelde hij wat vragen en stelde voor wat anders te proberen, dan wat ik had geboekt en gewend was... lang verhaal kort.. het gevoel toen ik wegging.. was rust en opluchting. Alsof ik gemasseerd was hoe mijn lichaam dat nodig had. Bedankt & tot snel!
Afgelopen maandag voor de eerste keer bij wibi massage geweest. Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd goed naar mijn wensen & klachten geluisterd. De massage was heerlijk en ontspannend.
1
2
34
27