Wonderland by Alicja

Industrieweg 161, Rotterdam
4,7
22 reviews
Industrieweg 161, Rotterdam

Browse services

All
Hair removal
Face

Venue reviews

4,7
22 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Dame die mij heeft geholpen gaf mij voor een vertrouwd gevoel. Ze was ook heel aardig, gezellig en een vlotte babbel !
Goede ontharingssalon
Laseren was super leuke meid en helpt je heel goed wimpers zetten was een ramp bijna 3 uur gelegen vroeg om volume kreeg one by one ik zag totaal geen verschil met me eigen wimpers en de volgende ochtend opgestaan met ontstoken pijnlijke ogen was rampzalig en ik Moest nog volle pond betalen ook op de site staat 40 euro moest 50 euro afreken belachelijk
Show venue reply...
I'm already after the session of the laser treatment; atmosphere is very nice; I highly recommend this place! :)
Show more reviews...

Meet the team

Shervin

Services

Hair removal

Portfolio

Shewa

About

Hi, ik ben Shewa. Ik ben de laserspecialiste voor de dames bij Wonderland by Alicja. Ik ben van oorsprong HBO verpleegkundige. Naast mijn grote fascinatie voor hoe het menselijk lichaam werkt, heb ik ook altijd iets willen doen in de beauty industrie. Na jaren lang zelf laser behandelingen te hebben ondergaan ben ik de opleiding tot laserspecialiste gaan doen. Op deze manier ben ik in staat de nieuwe kennis in combinatie met mijn kennis over ziektebeelden, gebruik van medicatie en eigen ervaringen toe te passen om de best mogelijke behandeling aan te kunnen bieden aan onze klanten in de salon. Hopelijk zie ik jou ook snel, dus maak meteen een afspraak!

Services

Hair removal
Setareh

Services

Face
Hair removal
Milena
Wimperstylist

About

Hallo allemaal mijn naam is Milena. Juli 2019 heb ik mijn training bij Wonderland by Alicja afgerond. Ik mag met trots zeggen dat ik sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij Wonderland by Alicja. Maak gerust een afspraak en ik zorg dat jij met mooie wimpers naar huis gaat.

Services

Face

Portfolio

About

Wonderland by Alicja
Industrieweg 161
Rotterdam

Aan de Industrieweg in Rotterdam vind je ontharingssalon Wonderland by Alicja. Je kunt hier je haren definitief laten verwijderen door middel van de Diode Laser Platina.

Eigenaar Shervin en Alicja zorgen ervoor dat jij een zachte en gladde huid krijgt. Laserontharing richt zich op de haarzakjes, zodat er in het behandelde gebied geen haren meer kunnen groeien. Omdat het laserontharen de huid en de haren verhit, kan de behandeling gevoelig of pijnlijk zijn. Laser Diode platinum werkt daarom met een verkoelingssysteem. Dit verkoelt de huid tijdens de laserontharing, zodat je geen pijn ervaart.

Goed om te weten: er is mogelijkheid om gratis voor de deur te parkeren. Je kunt alleen contant betalen in de salon.

MonMonday
10:0021:00
TueTuesday
09:0021:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0020:00
SatSaturday
09:0018:00
SunSunday
09:0017:00

Waxing Salons nearby