Industrieweg 161, Rotterdam
Morgen open: 09:30 - 17:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
135 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Al een paar jaar laat ik mij Wimpers zetten door Alicja ik ben zeer tevreden over haar werk ! De wimpers blijven goed zitten vallen niet snel uit en kan het dus iedereen aanraden het door haar te laten doen krijg veel complimenten over mijn wimpers dat het ondanks het exstentions zijn het er natuurlijk uit ziet !!
The best in town! Zoo blij elke keer weer met mijn wimpers ik ga nooit meer ergens anders heen. Ik zou deze salon aan iedereen aanbevelen.
Toon reactie salon...
Ik kom langer dan 2 jaar bij Alicja, ik zou njet weten wat ik zonder haar moet! Alicja is zorgzaam, neemt ruim de tijd voor haar cliënt, werkt tot in de details! Ik ben nooit ontevreden de deur uit gegaan bij Alicja!
Toon reactie salon...
Rzeski przepiękne, standardowo zadowolona z efektu :)
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Milena
Wimperstylist
4.9
37 reviews

Over

Hallo allemaal mijn naam is Milena. Juli 2019 heb ik mijn training bij Wonderland by Alicja afgerond. Ik mag met trots zeggen dat ik sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij Wonderland by Alicja. Maak gerust een afspraak en ik zorg dat jij met mooie wimpers naar huis gaat.

Behandelingen

Gezicht
Medisch en tanden

Portfolio

Shewa
4.7
10 reviews

Over

Hi, ik ben Shewa. Ik ben de laserspecialiste voor de dames bij Wonderland by Alicja. Ik ben van oorsprong HBO verpleegkundige. Naast mijn grote fascinatie voor hoe het menselijk lichaam werkt, heb ik ook altijd iets willen doen in de beauty industrie. Na jaren lang zelf laser behandelingen te hebben ondergaan ben ik de opleiding tot laserspecialiste gaan doen. Op deze manier ben ik in staat de nieuwe kennis in combinatie met mijn kennis over ziektebeelden, gebruik van medicatie en eigen ervaringen toe te passen om de best mogelijke behandeling aan te kunnen bieden aan onze klanten in de salon. Hopelijk zie ik jou ook snel, dus maak meteen een afspraak!

Behandelingen

Ontharen
Alicja
5.0
6 reviews

Behandelingen

Gezicht
Medisch en tanden
Shervin
5.0
27 reviews

Behandelingen

Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Shervin

Professioneel8
Vakkundig7
Anna

Behandelingen

Ontharen

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Creditcard geaccepteerd
Pin geaccepteerd

Over

Wonderland by Alicja
Industrieweg 161
Rotterdam

Aan de Industrieweg in Rotterdam vind je ontharingssalon Wonderland by Alicja. Je kunt hier je haren definitief laten verwijderen door middel van de Diode Laser Platina.

Eigenaar Shervin en Alicja zorgen ervoor dat jij een zachte en gladde huid krijgt. Laserontharing richt zich op de haarzakjes, zodat er in het behandelde gebied geen haren meer kunnen groeien. Omdat het laserontharen de huid en de haren verhit, kan de behandeling gevoelig of pijnlijk zijn. Laser Diode platinum werkt daarom met een verkoelingssysteem. Dit verkoelt de huid tijdens de laserontharing, zodat je geen pijn ervaart.

Goed om te weten: er is mogelijkheid om gratis voor de deur te parkeren. Je kunt alleen met pin betalen in de salon.

MaMaandag
09:3021:00
DiDinsdag
09:3021:00
WoWoensdag
09:3021:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0021:00
ZoZondag
09:3017:00
Salonawards
Top Rated 2020

Ontharingssalons in de buurt