De Clercqstraat 64, Amsterdam, 1052NJ
Open Today: 11:00 - 18:00

Browse services

All
Hair removal
Body
Medical & Dental

Venue reviews

3,2
15 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Claire who was supposed to make the depilation, was not even there, the door was closed. The phone never answered neither. I wrote an email to ask money back, never got an answer. Bad experience
Eerste negatieve ervaring.. Ik dacht eindelijk weer na het sluiten van de salons een behandeling te kunnen doen, maar toen ik aankwam was er niemand. Ik heb gewacht, maar niemand is op komen dagen. Jammer.
Really great personal and treatment! Very knowledgeable and perfectly fluent in English! Best salon for laser hair removal
Net als altijd super fijn behandeld. Alle keren dat ik ben geweest zo'n fijne en open sfeer, alsof het vriendinnen zijn die ik al jaren ken. Omdat de behandeling minder goed aanslaat dan gehoopt zelfs een gratis behandeling gehad! Goed gelegen in het centrum, netjes en professioneel. Was eerst sceptisch omdat de prijs zo erg meeviel, maar kan echt met zekerheid deze salon aanraden. Toppers!
Onwijs lief personeel, super snel behandeld en ook al was ik de laatste van de dag, was ze super geduldig en legde ze alles goed uit. Eerste behandeling gehad en ik kijk uit naar de volgende!
Show more reviews...

Meet the team

M
Manon

Services

Hair
Body
Massage
Hair removal
Medical & Dental
A
Arts

Services

Body
Medical & Dental
C
Claire
2.5
8 reviews

Services

Hair
Body
Massage
Hair removal
Medical & Dental

About

Xanadu Clinic
De Clercqstraat 64
1052NJ Amsterdam

Na een bezoek aan Xanadu Clinic aan de De Clercqstraat zit je letterlijk en figuurlijk weer lekker in je vel. Je kunt hier namelijk terecht voor injectables, laserbehandelingen, vetverwijdering, definitieve ontharing en zelfs lichaamsmassages. Op het gebied van pigmentvlekjes, littekens, huidvernieuwing en huidverstrakking ben je hier in goede handen, want het gecertificeerde team bestaat uit een arts en medische specialisten met een achtergrond in de gezondheidssector. Wil je werken aan een mooiere huid? Dan heeft Xanadu Clinic ook voor jou een passende oplossing. Je kunt hier terecht wanneer jou dat uitkomt, want Xanadu Clinic is 7 dagen per week van 11.00 tot 18.00 uur geopend.

MonMonday
11:0018:00
TueTuesday
11:0018:00
WedWednesday
11:0018:00
ThuThursday
11:0018:00
FriFriday
11:0018:00
SatSaturday
13:0018:00
SunSunday
Closed

Skin Clinics nearby