Xanadu Clinic

De Clercqstraat 64, Amsterdam, 1052NJ

Sorry, Xanadu Clinic is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Essence Spa Prinsengracht

150 reviews
Prinsengracht 587, Andaz Hotel

Claire's Skincare Studio

347 reviews
Buyskade 130, 1051ME Amsterdam

Unicare Cosmetic Clinic

1806 reviews
Kinkerstraat 3, 1053DB Amsterdam

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

3,2
15 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Claire who was supposed to make the depilation, was not even there, the door was closed. The phone never answered neither. I wrote an email to ask money back, never got an answer. Bad experience
Eerste negatieve ervaring.. Ik dacht eindelijk weer na het sluiten van de salons een behandeling te kunnen doen, maar toen ik aankwam was er niemand. Ik heb gewacht, maar niemand is op komen dagen. Jammer.
Really great personal and treatment! Very knowledgeable and perfectly fluent in English! Best salon for laser hair removal
Net als altijd super fijn behandeld. Alle keren dat ik ben geweest zo'n fijne en open sfeer, alsof het vriendinnen zijn die ik al jaren ken. Omdat de behandeling minder goed aanslaat dan gehoopt zelfs een gratis behandeling gehad! Goed gelegen in het centrum, netjes en professioneel. Was eerst sceptisch omdat de prijs zo erg meeviel, maar kan echt met zekerheid deze salon aanraden. Toppers!
Onwijs lief personeel, super snel behandeld en ook al was ik de laatste van de dag, was ze super geduldig en legde ze alles goed uit. Eerste behandeling gehad en ik kijk uit naar de volgende!
Toon meer reviews...

Over

Xanadu Clinic
De Clercqstraat 64
1052NJ Amsterdam

Na een bezoek aan Xanadu Clinic aan de De Clercqstraat zit je letterlijk en figuurlijk weer lekker in je vel. Je kunt hier namelijk terecht voor injectables, laserbehandelingen, vetverwijdering, definitieve ontharing en zelfs lichaamsmassages. Op het gebied van pigmentvlekjes, littekens, huidvernieuwing en huidverstrakking ben je hier in goede handen, want het gecertificeerde team bestaat uit een arts en medische specialisten met een achtergrond in de gezondheidssector. Wil je werken aan een mooiere huid? Dan heeft Xanadu Clinic ook voor jou een passende oplossing. Je kunt hier terecht wanneer jou dat uitkomt, want Xanadu Clinic is 7 dagen per week van 11.00 tot 18.00 uur geopend.

MaMaandag
11:0018:00
DiDinsdag
11:0018:00
WoWoensdag
11:0018:00
DoDonderdag
11:0018:00
VrVrijdag
11:0018:00
ZaZaterdag
13:0018:00
ZoZondag
Gesloten