Xanadu Clinic

De Clercqstraat 64, 1052NJ Amsterdam
5,0
5 reviews
De Clercqstraat 64, 1052NJ Amsterdam

Reviews

5,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Blij met het resultaat
Tanja
één maand geleden
Mona
2 maanden geleden
Wie mooi wil zijn moet echt een bezoekje brengen aan Xanadu clinic! Je word hier ontvangen door zeer gastvrij personeel, waardoor je je direct op je gemak voelt. Maar waar het natuurlijk om draait is een goede behandeling. Ik had laatst een afspraak om mijn lippen te laten opvullen en ben zeer tevreden! Ik ga zeker nog terug voor deze of een van de andere beauty behandelingen... Bedankt Xanadu en tot ziens ;)
Linda
3 maanden geleden
sigourney
5 maanden geleden
Een week geleden heb ik telefonisch contact gehad met Xanadu clinic om een afspraak te maken voor Botox en fillers ik kon snel terecht waar ik heel blij mee was want ik ging op vakantie en wou nog even de touch ups. Bij binnenkomst voelde ik me meteen op mijn gemak, het ziet er heel hygiënisch uit en gezellig totaal anders als andere medische clinics. Ze hebben erg veel kunt waardoor er een rust gevende ambiance word gecreëerd! De twee dames zijn zeer vriendelijk, eenmaal in de stoel nam ze uitgebreid de tijd om te luisteren naar mijn wensen, gaven mij ook adviezen over de regio's en hoeveelheid. Ik ben enorm blij met het resultaat ik kom hier zeker vaker terug! De prijs zijn goed en de service en kwaliteit is echt top! Kortom een uitstekende ervaring en zeer uniek.
Mariem van boom
5 maanden geleden

Over

Xanadu Clinic
De Clercqstraat 64
1052NJ Amsterdam

Na een bezoek aan Xanadu Clinic aan de De Clercqstraat zit je letterlijk en figuurlijk weer lekker in je vel. Je kunt hier namelijk terecht voor botox, fillers, laserbehandelingen, vetverwijdering, definitieve ontharing en zelfs lichaamsmassages. Op het gebied van pigmentvlekjes, littekens, huidvernieuwing en huidverstrakking ben je hier in goede handen, want het gecertificeerde team bestaat uit een arts en medische specialisten met een achtergrond in de gezondheidssector. Wil je werken aan een mooiere huid? Dan heeft Xanadu Clinic ook voor jou een passende oplossing. Je kunt hier terecht wanneer jou dat uitkomt, want Xanadu Clinic is 7 dagen per week van 11.00 tot 18.00 uur geopend.

Maandag
11:0018:00
Dinsdag
11:0018:00
Woensdag
11:0018:00
Donderdag
11:0018:00
Vrijdag
11:0018:00
Zaterdag
11:0018:00
Zondag
11:0018:00

Huidklinieken in de buurt