Yua Holistisch Huidstudio

5,0
54 reviews
Bakenbergseweg 72, Arnhem, 6814MK
Open Today: 10:00 - 19:00

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

5,0
54 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Mijn eerste bezoek aan Yua Holistisch Huidstudio overtrof mijn verwachtingen! Charlene is een heel fijn persoon, ze laat je direct thuisvoelen in de prachtige studio. De behandeling zelf was bijna magisch te noemen. Een fijne massage met hele fijne producten. Zeker een aanrader en ik weet zeker dat deze eerste keer niet mijn laatste is geweest :)
Zo fijn om bij Charlene te komen. Mijn huid straalt!
Ontzettend fijne behandeling gehad. Charlene weet waar ze het over heeft en neemt goed te tijd om de wensen en behoeften in kaart te brengen. De behandelruimte is fantastisch mooi en maakt de ervaring helemaal compleet. Yua Huidstudio ga ik dan ook zeker aanraden aan mijn familie en vrienden.
Charlene is een zeer fijne en kundige schoonheidsspecialist die erg enthousiast is over haar werk en producten. Heerlijk om bij haar te relaxen!
"Ayuna ‘Less is Beauty’ Ceremonie". It is a wonderful skin care experience. Charlene is very careful and an excellent professional. I would highlight her way of working that transmits peace, with a presence 100% dedicated to your well-being. ---- Het is een geweldige huidverzorgingservaring. Charlene is heel voorzichtig en een uitstekende professional. Ik zou haar manier van werken willen benadrukken die rust uitstraalt, met een aanwezigheid die 100% toegewijd is aan uw welzijn. GRACIAS
Show more reviews...

About

Yua Holistisch Huidstudio
Bakenbergseweg 72
6814MK Arnhem

Yua staat voor ‘Verbindende liefde’. In essentie zijn we allemaal liefde. Een klein woord met een grote betekenis. Liefde is namelijk niet anders dan bewustzijn. Het aankijken van zowel licht als donker, acceptatie. Bij Yua wil ik je huid niet verbeteren omdat rimpels en onzuiverheden niet mogen bestaan. Bij Yua wil ik je huid de liefde geven die het verdient, omdat jij je weer mag herinneren wie je diep van binnen bent, stralen van binnenuit. Tijd om je weer te verbinden met jezelf, te verbinden met liefde. Tijd voor Yua.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte Burg. Weertsstraat zit op 5 minuten loopafstand van de salon.

Wat we leuk vinden aan de salon: Na een behandeling in de salon sta je weer met beide benen op de grond, terug in de verbinding met je hart en klaar om je beste zelf te zijn. Heb jezelf lief.

Gespecialiseerd in: Holistisch betekent dat ik naar jou kijk als geheel. Hoe je met je lijf omgaat en wat je erin stopt is van grote invloed op je huid. Wanneer we gaan werken aan het geheel zal dan ook niet alleen je huid stralen maar jij zelf ook!

Merken en producten: Tijdens de behandelingen wordt er gewerkt met bewust gekozen groene merken, zoals Éminence Organics. We gaan werken aan jouw mooiste en vooral gezondste huid.

MonMonday
10:0017:00
TueTuesday
10:0019:00
WedWednesday
10:0019:00
ThuThursday
10:0019:00
FriFriday
10:0019:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

FAQs

Frequently asked questions about Yua Holistisch Huidstudio

Yua Holistisch Huidstudio is open on Tuesday and Wednesday, Friday from 10:00 to 19:00 and on Thursday from 10:00 to 20:00. It is closed on Monday, Saturday and Sunday.
Yes, you can always cancel your booking. Read the conditions applied to your booking to see if your appointment is refundable or not. The cancellation policies can be found in the order confirmation email, in the appointment card in the app, in your Treatwell account.
At Yua Holistisch Huidstudio you can both pay at the venue or in advance on the marketplace.

Beauty Salons nearby