Yua Holistisch Huidstudio

5,0
42 reviews
Bakenbergseweg 72, Arnhem, 6814MK
Open Woensdag: 10:00 - 19:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
42 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Echt een geweldige ervaring, veel geleerd over mijn huid en superfijn behandeld.
In de stoel vergat ik de tijd snel. Lekker kopje thee, mooie producten van een organic merk Éminence: handgeplukte kamille uit Hongarije. Charlène is nog jong en voelt al heel ervaren. Mijn gevoelige huid is er heerlijk van opgeknapt. En m’n eigen natuurlijke straling versterkt! Chapeau Charlène, jij leeft je passie voor mensen en holistisch werken!
Charlene is een heel fijne persoon om bij te ontspannen, daarnaast kan ze precies vertellen wat jouw huid nodig heeft en weet ze veel van de producten die ze gebruikt.
Erg fijne salon, schoon, rustig en een lieve behandelaar. Heel tevreden!
Uiterst vriendelijk, geeft advies op basis van huidconditie, herkent huidproblematiek en weet daar adequaat op te reageren met de juiste producten. Zeer ontspannen behandeling ondergaan mede doordat het niet haastig verliep en voor elke stap tijd werd genomen. Dit was mijn eerste behandeling dus te vroeg om over resultaten te schrijven maar ik heb een vervolgafspraak gepland!
Toon meer reviews...

Over

Yua Holistisch Huidstudio
Bakenbergseweg 72
6814MK Arnhem

Yua staat voor ‘Verbindende liefde’. In essentie zijn we allemaal liefde. Een klein woord met een grote betekenis. Liefde is namelijk niet anders dan bewustzijn. Het aankijken van zowel licht als donker, acceptatie. Bij Yua wil ik je huid niet verbeteren omdat rimpels en onzuiverheden niet mogen bestaan. Bij Yua wil ik je huid de liefde geven die het verdient, omdat jij je weer mag herinneren wie je diep van binnen bent, stralen van binnenuit. Tijd om je weer te verbinden met jezelf, te verbinden met liefde. Tijd voor Yua.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte Burg. Weertsstraat zit op 5 minuten loopafstand van de salon.

Wat we leuk vinden aan de salon: Na een behandeling in de salon sta je weer met beide benen op de grond, terug in de verbinding met je hart en klaar om je beste zelf te zijn. Heb jezelf lief.

Gespecialiseerd in: Holistisch betekent dat ik naar jou kijk als geheel. Hoe je met je lijf omgaat en wat je erin stopt is van grote invloed op je huid. Wanneer we gaan werken aan het geheel zal dan ook niet alleen je huid stralen maar jij zelf ook!

Merken en producten: Tijdens de behandelingen wordt er gewerkt met bewust gekozen groene merken, zoals Éminence Organics. We gaan werken aan jouw mooiste en vooral gezondste huid.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt