Beauty Salon
near Delflandplein, Amsterdam
Beauty salons

Choose from 13 beauty salons near Delflandplein, Amsterdam

The Girl House

5,0
5 reviews
Slotervaart, Amsterdam
Show on map
Lash Tint 15 mins
€10
Lash Lift1 hr
€50
Lash S.O.S 30 mins
€40
Quick view venue details
MonMonday
10:0018:00
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0020:00
FriFriday
10:0019:00
SatSaturday
10:0019:00
SunSunday
Closed

Sfeer in de salon: Kom binnen bij The Girl House! Ze zijn begonnen met hun beautyroom omdat ze voelden dat vrouwen tegenwoordig worden gedwongen om aan een bepaald schoonheidsideaal te voldoen. Hun doel is om een gemeenschap van zelfverzekerde vrouwen te inspireren die hun eigen schoonheid willen omarmen en versterken, in plaats van te veranderen. Ontdek hun behandelingen die je helpen jouw unieke schoonheid te accentueren. Ze kijken ernaar uit om je te verwelkomen in hun ruimte van schoonheid en zelfvertrouwen!

Producten: Zij staan bekend om hun professionele aanpak en hun inzet voor kwaliteit. Met de juiste certificeringen op zak gebruiken zij uitsluitend hoogwaardige merken. Bovendien streven zij ernaar om de halal methode toe te passen, zodat al hun behandelingen voldoen aan de halal normen.

Ervaring: De team van The Girl House zijn ervaren en gekwalificeerde schoonheidsspecialisten. Zij zijn toegewijd aan het bieden van de best mogelijke service aan al hun klanten.

Specialiteiten: In hun gespecialiseerde salon draait alles om het verbeteren van jouw natuurlijke schoonheid, met een bijzondere nadruk op het accentueren van de ogen en wenkbrauwen.

Vervoer: De salon is dichtbij bus- en tramhalte Amsterdam, metrostation Henk Sneevlietweg.

Extra's: Gratis parkeren beschikbaar bij de salon.