Body Treatments
near Haarlemmermeer, Noord-Holland
Any date
Body treatments

Choose from 4 venues offering body treatments near Haarlemmermeer, Noord-Holland

Luxes Cosmetics

4,8
119 reviews
Nieuw-Vennep, Noord-Holland
Show on map
Off peak
Brazilian + Vajacial1 hr - 1 hr 15 mins
from €62,80
save up to 20%
Quick view venue details
MonMonday
Closed
TueTuesday
11:0016:30
WedWednesday
11:0016:30
ThuThursday
11:0013:00
FriFriday
11:0013:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Wanneer je op zoek bent naar een goede ontharingssalon, dan ben je bij Luxes Cosmetics in Diemen aan het juiste adres. Eigenaresse Abigail werkt vakkundig en zorgt ervoor dat je met een glimlach weer naar buiten loopt. Abigail is namelijk pas tevreden wanneer jij dat bent, en wil je daarom voorzien van een unieke ervaring. Ze gaan hier snel, vakkundig en hygiënisch te werk zodat alle haartjes met de haarwortels en al worden verwijderd.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De salon is goed te bereiken met het openbaar vervoer en slecht enkele minuten verwijderd van bushalte Graan Voor Visch.

Het team:
Eigenaresse Abigail heeft al 7 jaar waxervaring en is gecertificeerd & gespecialiseerd wat betreft het vak. Abigail heeft jaren in het buitenland gewerkt en nu sinds een paar jaar terug in Nederland en begonnen met een eigen salon en het maken van eigen wax.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: De sfeer van de salon is ontspannen en je voelt er jezelf snel thuis.
  • Gespecialiseerd in: Ontharen van alle lichaamdelen met wax.
  • Merken en producten: Sugar Waxing voor alle huid- en haar types. Abigail werkt uitsluitend met de Luxury Body Wax, een op natuurbasis vervaardigde zachte suiker wax. Hierdoor hou jij geen branderig gevoel over na het waxen!
  • De extra’s: De wax die wordt gebruikt is ook te gebruiken thuis. Producten worden verkocht in de salon maar ook online.