Choose from 8 venues offering eyebrow & eyelash tinting near De Meern, Utrecht

The Element of Brows

5,0
137 reviews
Vleuten, Utrecht
Show on map
Brow styling & regular tinting 30 mins
€30
Brow tinting only 15 mins
€19
Brow styling & regular tinting teens 13-19 jr. 30 mins
€24
Quick view venue details
MonMonday
Closed
TueTuesday
09:3016:00
WedWednesday
09:3016:00
ThuThursday
09:3016:45
FriFriday
09:3016:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons. De warmte van het “thuisgevoel” is daarom ook terug te vinden bij ons in de salon.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Uitstappen voor de ingang van het winkelcentrum. Dat is toch helemaal super? Kom je met de auto, dan kan je gratis parkeren in de parkeergarage op het winkelcentrum of de nabij gelegen straten om en rondom het centrum.

Het team: Eigenaresse Meghan is een gecertificeerde Browspecialist en heeft een tal aan opleidingen gevolgd bij de meest gerenommeerde artiesten en instituten in de industrie. The Element of Brows heeft ruim 9 jaar ervaring in het perfectioneren van wenkbrauwen.

Gespecialiseerd in: The Element of Brows is dé Browstudio in Vleuten (Utrecht) voor de perfecte wenkbrauwen. Wij specialiseren ons in Semi Permanente make-up (Ombré Powder Brows) en wenkbrauw behandelingen zoals het shapen en verven van de wenkbrauwen, Browlamination voor de perfecte fluffy brows en lash lifts voor de perfect gekrulde wimpers.

Merken en producten: In onze browstudio werken wij alleen met de beste en hoogwaardige producten op de markt. Kwaliteit staat bij ons op nummer 1!

Extra’s: Wij besteden extra tijd aan onze behandelingen zodat jij gegarandeerd met perfect Brows onze Browstudio uit loopt. Onze signature is dan ook natuurlijke wenkbrauwen creëren. Gun jezelf DE PERFECT BROWS!