Choose from 9 venues offering eyelash extensions near Lunetten, Utrecht

SUPERNATURAL beauty

No reviews
Neude Janskerkhof en Domplein en omgeving, Utrecht
Show on map
Under eyelash extensions 20 mins
€30
Classic 1-by-1 full set 2 hrs
€75
Volume (2-6D) full set2 hrs 30 mins
€95
Quick view venue details
MonMonday
10:0017:00
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
09:0017:00
ThuThursday
12:0021:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

SUPERNATURAL Beauty is een salon waarin je je bij binnenkomst direct welkom voelt. Een sublieme beleving door gastvrijheid en persoonlijke service. U komt terecht in een warme, veilige en professionele sfeer waarin u en uw wensen gehoord worden.

Het team: Eigenaresse, Master stylist en trainer Hiba leidt het team met ruim 10 jaar ervaring. Stylisten Cynthia en Bernarda specialiseren zich in lash & brow styling, the supernatural way.

Gespecialiseerd in: SUPERNATURAL Beauty specialiseert zich in alles wat met lashes & brows te maken heeft. Hiba is SPMU specialist en behandeld wenkbrauwen en lippen met de laatste technieken. Daarnaast bied de salon ook Body Contouring aan voor een natuurlijke en gezonde manier van het vormen en detoxen van het lichaam d.m.v. Madero therapie.

Merken en producten: Producten voor nazorg van de behandelingen zijn te verkrijgen in de salon

Dichtstbijzijnd openbaar vervoer: De salon is gelegen in het centrum van Utrecht en zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Met de auto is ook mogelijk, parkeren kan in omliggende parkeergarages en parkeerplaatsen.

Extra’s: SUPERNATURAL Beauty staat bekend om haar warme sfeer, persoonlijke aandacht en vakkundigheid