Medical & Dental
near Schiphol, Noord-Holland
Medical & dental

Choose from 13 venues offering medical & dental near Schiphol, Noord-Holland

By Cil Beauty & Co.

4,9
203 reviews
Hoofddorp, Noord-Holland
Show on map
Verwijderen permanente make-up wenkbrauwen 15 mins
€65
Tatoeage klein 15 mins
€65
Verwijderen permanente make-up lippen 15 mins
€65
Quick view venue details
MonMonday
09:0014:30
TueTuesday
09:0021:00
WedWednesday
09:0019:30
ThuThursday
09:0017:00
FriFriday
09:0017:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Sfeer in de salon: By Cil zorgt voor een fijne huiskamer sfeer. Geen steriele witte ruimte, maar een warme ambiance met een lage drempel.

Merken en producten: Bij By Cil wordt er gewerkt met hoogwaardige merken. Voor bijvoorbeeld de wax behandelingen werkt bij Cil met Lycon wax producten en aftercare. De wimperextensions en Lash Lift behandelingen zijn van het merk LashExtend ook heeft By Cil een ruim aanbod in aftercare producten. De laserbehandelingen worden uitgevoerd met hoogwaardige apparatuur van Laser Medical. Alle wenkbrauw behandelingen worden uitgevoerd met het mooie, Nederlandse merk; Mrs. Highbrow.

Het team: By Cil bestaat 10 jaar. De eigenaresse heeft een echte naam opgebouwd in Hoofddorp. Zij houdt zich met een team van 6 meiden diverse schoonheidsbehandeling. Cil heeft zich de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in permanente make-up, zowel op medisch en cosmetisch vlak.

Gespecialiseerd in: By Cil biedt tal van behandelingen aan en is daarom een one stop shop. Van diverse wimperbehandelingen, en heerlijke browbar, wax behandelingen tot het verwijderen van oude tatoeages waar je misschien niet meer zo blij mee bent, bij By Cil bent u aan het juiste adres.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: U vindt een bushalt aan de Burg. Pabslaan en aan de Kruisweg. U bent hierdoor snel bij het station van Hoofddorp, ook Haarlem is met het ov makkelijk te bereiken.

Extra's: By Cil staat voor een echte ontmoetingsplek in Hoofddorp. Het klantenbestand is zeer trouw en loyaal en daar wordt door de salon ook veel waarde aan gehecht. Er wordt bij By Cil gewerkt mt prachtig merken en er is veel kennis en ervaring in huis om u van het beste advies te kunnen voorzien en er natuurlijk, maar op uw allermooist uit te laten zien.

Blooming Skin Studio

4,9
123 reviews
Johan Huizingalaan, Amsterdam
Show on map
Coagulatie 15 min 15 mins
€39
Curettage 15 min 15 mins
€39
Coagulatie 30 min 30 mins
€59
Quick view venue details
MonMonday
09:0021:00
TueTuesday
09:0017:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
09:0017:00
FriFriday
09:0017:00
SatSaturday
10:0016:00
SunSunday
Closed

Sfeer in de salon: Blooming Skin Studio is een sfeervolle en professionele studio. Zij bieden een op maat gemaakte behandeling bij een van de specialisten in de huidstudio in Amsterdam.

Merken en producten: Mesoestetic, Medik8, Lightsheer Duet laser, Soprano laser, Harmony XL PRO Laser- en IPLplatform.

Het team: bestaat uit een huidtherapeut, schoonheidsspecialisten en laserspecialisten. Het team heeft meer dan 9 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke verzorging en huidproblemen.

Gespecialiseerd in: alle huidtypes en phototypes. Alle behandelingen zijn altijd op maat gemaakt zodat het beste resultaat behaald kan worden en de kans op complicaties zo klein mogelijk is.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: De locatie heeft een perfecte ligging in Amsterdam Nieuw-west: vlakbij station Lelylaan, vlakbij de afrit van de A10, de bus stopt voor de deur en er zijn altijd parkeerplekken beschikbaar achter de huidstudio.

Extra's: Blooming Skin Studio is een professionele studio waarbij alle specialisten over de benodigde registraties en diploma's beschikken. Hierdoor zijn er ook vergoedingen mogelijk bij de zorgverzekeraar. Alle apparatuur wordt jaarlijks nagekeken en onderhouden door de leverancier.