Laser Hair Removal
near Van Iddekingeweg, Groningen
Laser hair removal

Choose from 4 venues offering laser hair removal near Van Iddekingeweg, Groningen

Chavello

4,8
38 reviews
Boterdiep, Groningen
Show on map
Oksels 10 mins
€20
Billen inclusief bilnaad 15 mins
€50
Bikinilijn inclusief schaamstreek 20 mins
€50
Quick view venue details
MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
09:0012:00
FriFriday
09:0020:00
SatSaturday
09:0018:00
SunSunday
Closed

Sfeer in de salon: Chavello biedt de nieuwste technologie aan op het gebied van permanent laser ontharen. Daarnaast zijn we ook je beauty expert op het gebied van je huid. We leveren behandelingen van zeer hoge kwaliteit met een scherpe prijs en top service! We nemen oprecht de tijd voor elke klant. Het is onze taak om elke dag, elk belangrijk aspect van de klantervaring een beetje beter te maken.

Merken en producten: Diode Ice Laser 3 Wave Beauty Medical Pro 2023.

Het team: De eigenaresse Sarah, is je beauty expert op het gebied van laser ontharen en je huid. De salon is gevestigd bij Contoura (contoura.nl) waar je terecht kan voor figuurcorrectie en waar je je kan behandelen met de Cryo vetbevriezing. Een hele populaire behandeling!

Gespecialiseerd in: Permanent laser ontharen.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Wij zijn gevestigd aan de Boterdiep 30 in Groningen. De ligging is zeer centraal, tegen de binnenstad van Groningen. Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. De bus stopt schuin tegenover de salon. Kom je met de auto? Parkeren kan in de ondergrondse garage tegenover de salon.

Extra's: De enige ontharingslaser in Groningen waarbij je al om de 3 weken kan behandelen! Na 1 behandeling al zichtbaar resultaat. En gegarandeerd pijnloos!