Bereik meer klanten met Treatwell

Je zoekt een manier om de zichtbaarheid van je salon te vergroten. Met Treatwell heb je een speciale pagina voor je salon op de Treatwell App met geverifieerde beoordelingen en uitstekende Google indexering.

Treatwell Pro
afspraken via facebook instagram
Afspraken via Facebook & Instagram

Op je Facebook- en Instagram-pagina heb je de knop “Nu boeken” en kan iedereen 24/7 reserveren. Je agenda loopt altijd synchroon.

indexering van zoekmachines
Indexering van zoekmachines

We zullen je helpen ervoor te zorgen dat jouw salon altijd een van de eerste resultaten is van zoekopdrachten van gebruikers. Opgemerkt worden door nieuwe klanten kost je niks.

online etalage
Online etalage

Je krijgt een mini-website met foto’s, je volledige prijslijst en een ‘over ons’ tekst.

Online reserveren

Een telefoon die maar blijft overgaan? Dat is verleden tijd

Je salon is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar actief zonder dat je meer hoeft te werken. Met online reserveren loopt je agenda vanzelf vol, boekt de klant wanneer hij wil en heb je meer vrije tijd.

Online boeken via social media

Je klanten kunnen direct vanaf je Facebook- of Instagram-pagina boeken dankzij de “Reserveer nu”-knop zonder extra kosten. In realtime zie je je agenda vollopen. Simpel, snel, makkelijk, Treatwell.

Boeken vanaf je website

Wij installeren gratis een boekingswidget op je website. Voor jou betekent dit: geen gemiste afspraken of oproepen meer na sluitingstijd.

Reserveren met Google

Je services zijn direct zichtbaar en boekbaar vanuit jouw Google Mijn Bedrijf account. Zo ben je de concurrentie altijd een stap voor.

een telefoon die maar blijft overgaan dat is verleden tijd

Online zichtbaarheid

Online gevonden worden was nog nooit zo eenvoudig

Geverifieerde beoordelingen

Recensies zijn het beste visitekaartje om nieuwe klanten te vinden. Wij vragen al je klanten om een review achter te laten na hun bezoek aan je salon, waardoor je salon zal opvallen.

Je salon voor het eerst op Google

Met één klik gevonden worden door nieuwe klanten. Wij zorgen ervoor dat jij bovenaan in de resultaten van de zoekopdrachten staat. Benut de volledige kracht van Treatwell om jouw salon nummer één te maken op Google en andere zoekmachines.

Online etalage en mini-website

Wij helpen je bij het opbouwen van een online reputatie. Je hebt een professionele en constant samengestelde online showcase om de kenmerken van je salon online te communiceren. We zorgen ook voor een fotoshoot.

online gevonden worden was nog nooit zo eenvoudig
Jouw salon verder uitgroeien op een efficiënte manier? Vraag een gratis demo aan.

Maximale duur: 25 minuten. Geen verplichtingen, geen creditcard vereist.

Treatwell is hier voor jou
Online agenda
Vertel me meer
Marketing en promoties
Vertel me meer
Statistieken en rapportage
Vertel me meer
Kassa en betalingen
Vertel me meer
Meer dan 50.000 beauty professionals maken al gebruik van Treatwell om hun salon naar een hoger niveau te tillen. Ben jij er klaar voor?
Vul je gegevens in voor een gratis adviesgesprek op maat inclusief productdemo.

    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.