Alle statistieken die je nodig hebt om een succesvolle strategie te bepalen

De gedetailleerde rapporten van Treatwell Pro geven je alle informatie om de juiste beslissingen te nemen, je team te informeren en motiveren en altijd volledige controle over je salon te hebben.

Treatwell Pro
motiveer je team
Motiveer je team

Vergelijk de verkoopstatistieken van behandelingen en producten, zodat het nog gemakkelijker wordt om de juiste doelen te stellen.

je weet altijd hoe de zaken ervoor staan
Je weet altijd hoe de zaken ervoor staan

Met Treatwell heb je een overzicht van de algehele prestaties van je salon op elk apparaat en kun je eenvoudig periodes met elkaar vergelijken.

krijg inzichten in de behoefte van de klant
Krijg inzichten in de behoefte van de klant

Vanuit Treatwell Pro houd je bij hoe veel klanten je per maand ontvangt en hoe veel daarvan nieuwe klanten zijn. Ook zie je meteen via welk kanaal deze klanten geboekt hebben, zodat je weet op welke kanalen je moet focussen.

Medewerkersrapport

Behaal succes met je team

Je hebt altijd een compleet beeld van de productiviteit van elke individuele medewerker, van de sales en de uitgevoerde behandelingen, de returnrate van klanten en de individuele reviewscores op treatwell.nl

Sales

Welke medewerker genereert de meeste omzet? Wie verkoopt de meeste producten? De voortgang kun je bijhouden waar en wanneer het uitkomt.

Omzet door medewerkers

Wil je weten welke van je medewerkers het meeste heeft verdiend? Met Treatwell heb je de mogelijkheid om een ​​gedetailleerd rapport uit te draaien, te printen of te mailen met daarin het aantal verkochte producten en behandelingen, de totale omzet van al je medewerkers en het totaal per dag.

Intuïtief servicewiel

Met een klik zie je hoe de diensten in jouw salon zijn verdeeld, welke medewerker het best presteert, welke behandeling meer tijd kost en kun je de gegevens vergelijken met de voorgaande maanden of jaren.

behaal succes met je team

Klantanalyse en afspraken

Met Treatwell Pro hoef je niet meer te gissen en heb je alle gegevens binnen handbereik.

Boekingsfrequentie

Een gedetailleerd rapport uit Treatwell Pro is uitsluitend gewijd aan de frequentie van klantbezoeken: wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of incidenteel. Je kunt zien met welk type klanten je meer kunt verdienen en of het vaker nieuwe of terugkerende klanten zijn.

Gemiddelde boekingswaarde

De statistieken vertellen je hoeveel klanten gemiddeld in jouw salon besteden om de prijslijst aan te passen op basis van de trend in inkomsten. Treatwell rapporteert de gemiddelde kosten van klanten gedeeld door uitgevoerde behandelingen en gekochte producten voor de verschillende merken.

Klantenbestand

Je beschikt over een speciaal klantenbestand dat je op elk moment nieuwe, terugkerende, verloren en teruggewonnen klanten laat zien. Per groep zie je het gemiddelde van de diensten en producten.

Wekelijkse uitsplitsing van diensten

Je weet welke dag van de week het drukst is en welke minder, op deze manier kun je promoties maken om de rustigere dagen te vullen. Ook zie je voor elke dag van de week het totaal aantal klanten en welke diensten of behandelingen het meest worden uitgevoerd.

met treatwell pro hoef je niet meer te gissen en heb je alle gegevens binnen handbereik
Jouw salon verder uitgroeien op een efficiënte manier? Vraag een gratis demo aan.

Maximale duur: 25 minuten. Geen verplichtingen, geen creditcard vereist.

Treatwell is hier voor jou
Online agenda
Vertel me meer
Marketing en promoties
Vertel me meer
Online reserveren
Vertel me meer
Kassa en betalingen
Vertel me meer
Meer dan 50.000 beauty professionals maken al gebruik van Treatwell om hun salon naar een hoger niveau te tillen. Ben jij er klaar voor?
Vul je gegevens in voor een gratis adviesgesprek op maat inclusief productdemo.

    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.