Marketing en promoties om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande te behouden

Bouw een solide klantenbestand op en maak eenvoudig contact met hen via e-mail en sms. Maak flash-promoties, vip-kaarten en campagnes zodat ze altijd bij je terugkomen!

Treatwell Pro
betrokken terugkerende klanten
Betrokken, terugkerende klanten

Creëer kortingen, acties, bundels en abonnementen die online kunnen worden verkocht, met deze voordelen zullen klanten altijd bij je terug willen komen.

communiceren was nog nooit zo eenvoudig
Communiceren was nog nooit zo eenvoudig

Stuur je klanten 100% aanpasbare sms’jes en e-mails, voeg teksten en afbeeldingen toe en laat je creativiteit de vrije loop in een paar stappen.

een geweldige ervaring in de salon
Een geweldige ervaring in de salon

Genereer kortingen en bonussen om je klanten zich nog specialer te laten voelen door moeiteloos loyaliteit en omzet te verhogen.

Promoties, kortingen en pakketten

Meer omzet met minder inspanning!

Laat je klanten op elk moment online cadeaus en vip-kaarten kopen. Trakteer hen op gepersonaliseerde kortingen en promoties en behoud je klanten door ze een speciale ervaring te geven.

VIP en cadeaukaarten

Of het nu voor een speciale dag is, zoals een verjaardag, Moederdag of Vaderdag, een cadeaubon is altijd een goed idee. Voeg speciale bonussen toe om nieuwe klanten aan te trekken.

Online abonnementen en pakketten

Behoud klanten door middel van abonnementen, pakketten of behandelingen met korting. Je kunt dit zelfs online verkopen als de salon gesloten is, zodat je salon zonder moeite nog meer inkomsten kan behalen.

Flash-promoties

Je team hoeft zich niet meer te vervelen onder werktijd. Heb je overdag of in de volgende 24/48/72 uur tijdsslots zonder afspraken? Vul ze door in een paar eenvoudige stappen flashpromo’s te maken; je kiest de behandelingen en Treatwell Pro herinnert je eraan wanneer de promotie afloopt.

Punten sparen

Wat is een betere manier dan punten te verzamelen om klanten aan je salon te binden? Het duurt slechts een paar minuten om in te stellen en Treatwell Pro werkt de punten van je klanten na elk bezoek bij

meer omzet met minder inspanning

Communicatie- en marketingcampagnes

Versterk de relatie met de klant

Met een paar klikken kun je een groot verschil maken en ervoor zorgen dat klanten zich speciaal voelen. Gebruik Pro om ze op de hoogte te houden van alles wat je doet en hoe ze kunnen profiteren van alles wat je aanbiedt.

Kant-en-klare templates

Weet je niet goed hoe je het contact met de klant in stand moet houden? Wij wel. Bij Treatwell Pro vind je e-mail- en sms-templates die klaar staan om verzonden te worden.

Haal verloren klanten terug

Telkens opnieuw ontvang je eenmalige klanten in de salon – klanten die niet terugkomen voor een tweede bezoek. De reden hiervan is niet helemaal duidelijk. Met de statistieken in Treatwell Pro kun je data inzien en heb je communicatiemiddelen beschikbaar om je te helpen deze klanten terug te laten komen.

Verjaardagse-mails

Doe iets extra’s voor je klant op hun verjaardag! Je kunt een mail versturen om te laten zien dat je aan ze denkt! Maar daar houdt het niet op, je kunt zelf beslissen wanneer je de mail verzendt en of je er een promotie of speciale korting aan wilt koppelen!

Gerichte marketingcampagnes

Je bepaalt op basis van de gestelde doelen wie je e-mails of sms’jes stuurt met behulp van de juiste filters. Je klanten krijgen de juiste communicatie op het juiste moment.

versterk de relatie met de klant
Jouw salon verder uitgroeien op een efficiënte manier? Vraag een gratis demo aan.

Maximale duur: 25 minuten. Geen verplichtingen, geen creditcard vereist.

Treatwell is hier voor jou
Online agenda
Vertel me meer
Kassa en betalingen
Vertel me meer
Statistieken en rapportage
Vertel me meer
Online reserveren
Vertel me meer
Meer dan 50.000 beauty professionals maken al gebruik van Treatwell om hun salon naar een hoger niveau te tillen. Ben jij er klaar voor?
Vul je gegevens in voor een gratis adviesgesprek op maat inclusief productdemo.

    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.