De meest intuïtieve en intelligente digitale agenda

Zeg vaarwel tegeen pen en papier. Treatwell heeft de meest intuïtieve en geavanceerde agenda voor salons waarmee je je dagen in een mum van tijd kunt organiseren.

Treatwell Pro
afspraken worden niet meer vergeten
Afspraken worden niet meer vergeten

De software verstuurt onbeperkt gratis sms’jes, automatische herinneringen en afspraakbevestigingen. En met de Treatwell app, om ervoor te zorgen dat je niets mist, sturen we pushmeldingen – gemiste afspraken zullen een verre herinnering zijn!

beheer je salon vanuit je broekzak
Beheer je salon vanuit je broekzak

Wees in controle waar je ook bent. Je kunt de agenda gebruiken vanaf Mac, pc, tablet, iPad en smartphone.

teammanagement 2 0
Teammanagement 2.0

Shifts, vakanties, productiviteit, actieve diensten en voorkeuren. Het organiseren van de dagen van je team wordt kinderspel.

Agenda voor online afspraken

Beheer afspraken met gemak

In samenwerking met beauty professionals zoals jij hebben we de Treatwell planner bedacht, gemaakt en ontworpen. Je beschikt over alle onmisbare functies: diensten, voorkeuren en klantgeschiedenis en herhaalde afspraken.

Personeelsplanning, shifts en roosters

Met de agenda kun je shifts indelen en wijzigen door ze te delen door de weken van de maand. Met één klik stel je aangepaste openings- en sluitingstijden in. Dit alles op elk moment en vanaf elk apparaat.

Controle en werkplekken beheren

Heb je meerdere kamers of werkstations? Met Treatwell Pro kun je kolommen creëren en ze naar wens aanpassen: definieer de capaciteit, bijbehorende services, kleur en naam. Je agenda voelt zo super natuurlijk.

Afspraak herhalen en verplaatsen

Klanten die elke 2 of 3 weken langskomen voor een behandeling? Je kunt één herhaalafspraak inplannen die zich blijft herhalen – je agenda wordt automatisch bijgewerkt. Wil de klant de dag van de afspraak wijzigen? Deze kun je eenvoudig slepen naar de nieuwe datum en tijd.

beheer afspraken met gemak

Persoonlijke gegevens en klantinformatie

Creëer een gepersonaliseerde klantervaring met minimale inspanning

AVG, Privacytoestemming en klantgegevens

Elke klant heeft een gedetailleerde lijst van al zijn gegevens. Dankzij een sms of een e-mail kun je alle AVG toestemmingen configureren.

Notities en klantgeschiedenis

Wij weten hoe belangrijk het is om kleurformules, technische details en favoriete producten voor trouwe klanten te onthouden. Daarom heb je voor elke afzonderlijke behandeling de mogelijkheid om notities toe te voegen, die altijd kunnen worden bijgewerkt. En je vindt alle informatie in de klanthistorie. Het creëren van een unieke ervaring wordt nog eenvoudiger.

Personalisatie van de afspraak

Klant die vaak terugkomt? Klant die altijd haast heeft? Is de klant jarig? Met emoji’s word je hieraan herinnerd zodat je weet wat je kunt verwachten en je je aan de situatie kunt aanpassen.

creeer een gepersonaliseerde klantervaring met minimale inspanning
Jouw salon verder uitgroeien op een efficiënte manier? Vraag een gratis demo aan.

Maximale duur: 25 minuten. Geen verplichtingen, geen creditcard vereist.

Treatwell is hier voor jou
Marketing en promoties
Vertel me meer
Kassa en betalingen
Vertel me meer
Statistieken en rapportage
Vertel me meer
Online reserveren
Vertel me meer
Meer dan 50.000 beauty professionals maken al gebruik van Treatwell om hun salon naar een hoger niveau te tillen. Ben jij er klaar voor?
Vul je gegevens in voor een gratis adviesgesprek op maat inclusief productdemo.

    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.