Online afspraken rechtstreeks uit Googlee

Klanten kunnen je salon eenvoudig vinden via Google en met slechts een paar klikken hun favoriete behandeling boeken.

Treatwell Pro
nieuwe klanten
Nieuwe klanten

Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Dankzij de boekingsfunctie in Google wordt het veel gemakkelijker om opgemerkt te worden door nieuwe klanten.

boeken op google
Boeken op Google

Snel, gemakkelijk en direct. Wanneer klanten jouw naam zoeken op Google, kunnen ze direct boeken zonder de zoekmachine te verlaten.

blijf altijd een stap voor op je concurrentie
Blijf altijd een stap voor op je concurrentie

Dankzij de boeking op Google onderscheid je je van duizenden salons die deze mogelijkheid niet aan hun klanten geven.

Online boekingen met Google

Breng de online boekingservaring naar een hoger niveau

Door te boeken via Google heb je niet alleen een voordeel ten opzichte van je concurrenten omdat je online beter zichtbaar bent, maar je Treatwell agenda wordt ook automatisch gesynchroniseerd waardoor je helemaal niets zelf hoeft te doen. Ja, zo simpel is het echt.

Word snel gevonden en boek op Google

Word beter gevonden op Google en bied een gemakkelijke en snelle online ervaring aan op de meest populaire zoekmachine ter wereld. Naast je website en social media, geeft Treatwell je ook de mogelijkheid om een ​​boekingsknop toe te voegen aan Google Mijn Bedrijf, waardoor je klanten je niet alleen kunnen vinden, maar ook hun afspraken in een handomdraai kunnen inboeken.

Bereik miljoenen gebruikers op Google

Wat mensen tegenwoordig ook zoeken – een kapper, een loodgieter, een bar of een schoonheidssalon – ze gebruiken waarschijnlijk Google om het te vinden. Dit is wat Boeken met Google zo krachtig maakt. Mensen zoeken online naar jouw services, vinden je advertentie en kunnen een afspraak maken.

Onderscheid je van de concurrentie

Met Treatwell ben jij een van de weinige salons die nieuwe boekingen via Google kan krijgen! Je wordt beter zichtbaar in de zoekresultaten van Google en de kans dat nieuwe klanten voor je kiezen, neemt aanzienlijk toe.

breng de online boekingservaring naar een hoger niveau

Veelgestelde vragen

Wat is Reserveren met Google?

Met RwG (Reserve with Google) kunnen gebruikers rechtstreeks via Google boeken, zonder in te loggen op de Treatwell website. De macht van Google over zoekmachines blijkt duidelijk uit de manier waarop klanten naar salons zoeken. Met Reserveren met Google kunnen klanten met één klik reserveren, terwijl ze zoeken via Google en Google Maps.

Waarom zou ik Reserveren met Google gebruiken voor mijn salon?

Veel boekingen worden buiten openingstijden gemaakt en met veel bedoelen we maar liefst 47%. Het is dus logisch om je klanten een 24/7 online boekingskanaal te bieden – ideaal voor wanneer je de telefoon niet kunt opnemen. Bovendien is Google de krachtigste zoekmachine. Google is de eerste plaats waar klanten informatie proberen te vinden en lezen over salons, inclusief belangrijke informatie zoals het adres, foto’s van de locatie en klantrecensies. Dit komt doordat wanneer klanten een eenvoudige Google-zoekopdracht uitvoeren, bijvoorbeeld “kapsalons in Amsterdam”, de resultaten van Google en Google Maps vóór de organische resultaten verschijnen. Boeken met Google betekent dat klanten je direct op naam kunnen vinden, maar ook gewoon door te zoeken naar salons in hun buurt, zoals deze op Google Maps zal verschijnen. 78% van de nieuwe klanten boekt via Reserveren met Google – zorg er dus voor dat je salon op deze manier boekingen kan ontvangen, aangezien dit je de kans geeft om potentiële klanten en nieuwe boekingen te krijgen.

Hoe werkt Reserveren met Google bij Treatwell?

De klantervaring met boeken via Google is geoptimaliseerd om zo eenvoudig mogelijk te zijn. Dit zijn de stappen die je nieuwe klanten zullen nemen:

1) De potentiële klant zoekt een salon op Google, vindt deze en klikt op “Boeken”.
2) De gebruiker kan dan via je Treatwell agenda kiezen welke service hij wil, de medewerker, de datum en tijd van de door jou beschikbaar gestelde afspraak.
3) De gebruiker voegt zijn contactgegevens toe en bevestigt zijn boeking.
4) De klant ontvangt vervolgens een bevestigingsmail van Google & Treatwell, samen met afspraakherinneringen. Na de afspraak wordt de klant ook uitgenodigd om een ​​review in te sturen op Google & Treatwell over hun ervaring.

Natuurlijk worden alle Google boekingen automatisch bijgewerkt in de Treatwell agenda, dus je hoeft je geen zorgen te maken over overboekte afspraken.

Wat zijn de vereisten?

Om in aanmerking te komen voor Reserveren met Google, moet je aan deze vereisten voldoen:

1) Je hebt een Treatwell Pro abonnement
2) Je salon moet vermeld staan ​​op Google
3) Je hebt een Google Mijn Bedrijf

Jouw salon verder uitgroeien op een efficiënte manier? Vraag een gratis demo aan.

Maximale duur: 25 minuten. Geen verplichtingen, geen creditcard vereist.

Treatwell is hier voor jou
Marketing en promoties
Vertel me meer
Kassa en betalingen
Vertel me meer
Online reserveren
Vertel me meer
Statistieken en rapportage
Vertel me meer
Meer dan 50.000 beauty professionals maken al gebruik van Treatwell om hun salon naar een hoger niveau te tillen. Ben jij er klaar voor?
Vul je gegevens in voor een gratis adviesgesprek op maat inclusief productdemo.

    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.