The Treatment Files NL Beauty. Hair. Life.

Mindfulness: 6 eenvoudige tips die je dag beter maken

oktober 1, 2019 / Onze insider tips

Deze maand kun je via Treatwell een Mindful Mani boeken – een manicure waarbij je even heel bewust niets doet en geniet van het moment. Waarom?

Vlak voor een manicure denk je ongetwijfeld: lekker, even een momentje voor mezelf. De realiteit is vaak anders. Je maakt in je hoofd alvast een boodschappenlijstje, bedenkt wie je later nog moet bellen en checkt misschien zelfs je e-mails (met natte lak op je nagels). Dat kan anders, dachten wij. Zo ontstond het concept voor de Mindful Mani.

Maar hoe leef je mindful? Mindfulness toepassen kan voelen als de zoveelste taak op je to-do list. Dat dit onzin is, bewijzen Lisa en Shirah. Op hun website Zenzoekers delen zij hun expertise over alles waar je zen van wordt. Yoga, meditatie, digitaal detoxen en één zijn met de natuur. Voor Treatwell schreven ze een blog over 6 eenvoudige dingen die je kunt doen om je dag mindful te maken. Ik (Robin) ga ermee aan de slag. Doe je mee?

Door: Lisa en Shirah

spinner

Boek je volgende (en daarna iedere) behandeling via Treatwell.

Vind online (en dus 24/7) de beste salons bij jou in de buurt. Goed nieuws: nieuwe klanten krijgen met de code LEUKJETEZIEN 20% korting op hun eerste boeking.

Zoek op Treatwell