Welke kleur blush past bij jouw huid?

Door: Anna van Niel

0
3723
blush

Blush is een beautyproduct dat komt in veel verschillende soorten en maten en het kan soms knap lastig zijn om de perfecte kleur en textuur blush te kopen die bij jouw huid past. Om je een beetje te helpen leggen wij uit hoe je het beste je blush aan kunt brengen, wat voor textuur bij jouw huid past en welke kleur je het beste kunt hebben!

Met een lichte blos op je wangen zie je er niet alleen gezonder, maar ook frisser uit. Kijk maar wat een beetje blush met je gezicht kan doen!

blush

@thebudgetlife.nl

Je hebt blush in een poedervorm, maar je hebt ook crème of vloeibare blushes. Heb jij een droge huid? Dan kan een crème blush fijn zijn omdat deze je huid wat meer voedt en zachter laat voelen. Voor een vette huid kun je beter een matte poederblush gebruiken, omdat deze de vettigheid van de huid maskeert. Ook worden crème blushes bij mensen met een wat vettere huid afgeraden, omdat deze vaak de poriën wat kunnen accentueren.

Matte blush

blush

Shimmery blush

shimmeryblushh

De matte blushes passen bij ieder huidtype in tegenstelling tot de glanzende of licht glitterende blushes. Deze blushes geven je een glow en een jeugdige uitstraling, maar dit is af te raden bij een al redelijk vettige huid, omdat je deze met een glanzende blush accentueert.

Wil je graag een natuurlijke look? Kies dan een matte blush. Als je voor een avondje stappen een lichte shimmer wilt, zorg er dan voor dat je niet te veel blush aanbrengt. Zo houd je het subtiel en zie je er niet uit als een vrolijke kerstbal.

Als het aankomt op kleur moet je natuurlijk altijd dragen wat jij het mooist vind en waar je je fijn bij voelt, maar hierbij enkele basic tips om je wellicht wat richtlijnen te geven bij het kiezen van jouw perfecte blush.

Heb jij een lichte huid? Dan ben je een lucky one, want bijna iedere blush staat jou goed. Met name roze en koraal kan je heel goed hebben!

blank

Met een getinte of olijfkleurige huid kleuren de perzikkleurige, rozige of een combinatie van deze twee erg mooi bij je huid. Ze geven je een gezond en stralend uiterlijk.

getint

Bij een donkere huid passen meer donkerrode, bronze of donkerroze blushes, maar ook felle blushes kan je hebben! Het is maar net waar jij je fijn bij voelt! Wil je meer verzorgingstips voor een donkere huid? Klik dan hier!

donker

Naast dat je je kapsel af kunt stemmen op je gezichtsvorm, kun je ook je blush afstemmen op je gezicht. Hieronder laten we zien op welke gebieden jij je blush aan moet brengen om het optimale uit je gezicht te halen.

blush

Zorg er wel voor dat het geleidelijk overloopt met de rest van je huid zodat je niet een strak roze of perzik kleurig vlak op je wangen hebt!

Comments

comments