Aardpunt Massage & Healing

4,8
7 reviews
Oliemolen 56, Delft, 2614LE
Open Tomorrow: 09:30 - 21:00

Venue reviews

4,8
7 reviews

Filter reviews

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
...
Erg professionele masseur. Voor de behandeling moest ik een aantal vragen beantwoorden over blessures (uit het verleden) en hoe ik in mijn vel zit. Ik kreeg duidelijke uitleg over wat ik kon verwachten. De behandeling zelf was zeer ontspannend. Zelf ben ik wat stevigere massage gewend. Dit was echter zeer ontspannend. De masseur checkt regelmatig of de greep pijnlijk was (wat het voor mij zeker niet was). Het gebeurde een paar keer dat ik bijna in slaap viel. Na de behandeling laat hij je de tijd nemen om weer bij te komen en vertelt hij wat hij is tegengekomen en geeft wat tips. Een prettige ervaring.
Tweede bezoek aan Aardpunt. Wederom een hele goede ervaring. Duidelijke uitleg, continue aandacht voor pijnreacties(overigens niet gehad), serieuze aanpak en vooral erg belangrijk.....het werkt!! Al weer een nieuwe afspraak gemaakt.
Gisteren een heerlijke stoelmassage gehad bij Gerard Hager en dat was een heel prettige ervaring. Gerard masseerde met zekere en stevige hand en tegelijkertijd met aandacht en zorg voor mijn rug, nek en schouders.
Show venue reply...
goede sfeer, prettige massage, rustige setting, aanrader voor iedereen die tot rust wil komen.
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Gerard
Massagetherapeut en healer

Services

Massage
Counselling & Holistic

About

Aardpunt Massage & Healing
Oliemolen 56
2614LE Delft

Aardpunt Massage & Healing is gevestigd aan de Oliemolen in Delft. Dit is de plek voor polariteitsmassages en healings. Bij een polariteitsmassage wordt een combinatie van massagetechnieken gebruikt, wat leidt tot een massagevorm die lang en diep zijn werk doet. Je spieren voelen soepeler en je voelt jezelf weer opgeladen en ontspannen. Bij een healing worden blokkades en plekken die extra energie of rust nodig hebben opgezocht, zodat de blokkades verholpen kunnen worden. Je voelt je zowel emotioneel, mentaal als fysiek sterker. Gerard zorgt ervoor dat je volledig ontspannen de salon verlaat!

MonMonday
09:3021:00
TueTuesday
09:3021:00
WedWednesday
09:3021:00
ThuThursday
09:3021:00
FriFriday
09:3021:00
SatSaturday
09:0013:00
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby