Aardpunt Massage & Healing

Oliemolen 56, Delft, 2614LE

Sorry, Aardpunt Massage & Healing is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

QoQo Massage Clinics Delft

14 reviews
Papsouwselaan 232, 2624EH Delft

Hypnagogic

701 reviews
Terras van Sion 17, Rijswijk

Beauty Cartel

654 reviews
Rentmeesterstraat 83, 2288GW Rijswijk

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Massage
Therapie en Mindfulness

Reviews

4,8
7 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
...
Erg professionele masseur. Voor de behandeling moest ik een aantal vragen beantwoorden over blessures (uit het verleden) en hoe ik in mijn vel zit. Ik kreeg duidelijke uitleg over wat ik kon verwachten. De behandeling zelf was zeer ontspannend. Zelf ben ik wat stevigere massage gewend. Dit was echter zeer ontspannend. De masseur checkt regelmatig of de greep pijnlijk was (wat het voor mij zeker niet was). Het gebeurde een paar keer dat ik bijna in slaap viel. Na de behandeling laat hij je de tijd nemen om weer bij te komen en vertelt hij wat hij is tegengekomen en geeft wat tips. Een prettige ervaring.
Tweede bezoek aan Aardpunt. Wederom een hele goede ervaring. Duidelijke uitleg, continue aandacht voor pijnreacties(overigens niet gehad), serieuze aanpak en vooral erg belangrijk.....het werkt!! Al weer een nieuwe afspraak gemaakt.
Gisteren een heerlijke stoelmassage gehad bij Gerard Hager en dat was een heel prettige ervaring. Gerard masseerde met zekere en stevige hand en tegelijkertijd met aandacht en zorg voor mijn rug, nek en schouders.
Toon reactie salon...
goede sfeer, prettige massage, rustige setting, aanrader voor iedereen die tot rust wil komen.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Aardpunt Massage & Healing
Oliemolen 56
2614LE Delft

Aardpunt Massage & Healing is gevestigd aan de Oliemolen in Delft. Dit is de plek voor polariteitsmassages en healings. Bij een polariteitsmassage wordt een combinatie van massagetechnieken gebruikt, wat leidt tot een massagevorm die lang en diep zijn werk doet. Je spieren voelen soepeler en je voelt jezelf weer opgeladen en ontspannen. Bij een healing worden blokkades en plekken die extra energie of rust nodig hebben opgezocht, zodat de blokkades verholpen kunnen worden. Je voelt je zowel emotioneel, mentaal als fysiek sterker. Gerard zorgt ervoor dat je volledig ontspannen de salon verlaat!

MaMaandag
09:3021:00
DiDinsdag
09:3021:00
WoWoensdag
09:3021:00
DoDonderdag
09:3021:00
VrVrijdag
09:3021:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten