Hypnagogic

Leuvensestraat 40 D, Den Haag
4,9
192 reviews
Leuvensestraat 40 D, Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
192 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Yusuf
5 dagen geleden
Massage was even goed als altijd. Sharita weet precies wat je nodig hebt!
Vera
7 dagen geleden
Wat een heerlijk warm ontvangst in een prachtig sfeervolle praktijk Heel persoonlijk contact en even bijkomen van de rit er naar toe met een verse gember citroen thee De behandeling zelf was uiterst professioneel en passend bij mijn wensen Kortom heerlijk en zal er zo weer naar toe gaan
Renske
7 dagen geleden
Enkele malen geweest voor de Shiatsu massage. Ze is naast een goede masseuse ook een goede therapeut die weet af te stemmen op jou als persoon en dat wat je bezig houdt. Dit neemt ze mee in de massage.
Jan van Beek
22 dagen geleden
Super lieve dame, met veel goede tips. Ik vind een massage in stilte stiekem ook heel fijn, maar moet zeggen dat het resultaat ZO goed was (en de tips heel lief) dat ik nu al dagen veel meer rust heb. En dat is natuurlijk het belangrijkste. Ik ben van een heel groot deel van alle pijn af . Ik voelde me de avond zelf behoorlijk wazig, alsof er allemaal emoties loskwamen. Na een nacht een stuk beter slapen, nam de pijn steeds meer af, waardoor mijn nachten een stuk rustiger zijn momenteel. Ik kom dan ook graag terug tijdens mijn zwangerschap, echt een aanrader als je veel last hebt van vocht, je heupen en/of krampen.
Kelly
23 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Hypnagogic
Leuvensestraat 40 D
Den Haag

Massagepraktijk Hypnagogic ligt in Scheveningen en biedt professionele massages aan volgens de holistische benadering. Eigenaresse Sharita geeft hypnagogic massages, hierbij kun je een tijdje in een toestand raken die te vergelijken is met het moment tussen wakker zijn en slapen. De behandeling zorgt onder andere voor: complete ontspanning van lichaam en geest, goede voorbereiding op fysieke inspanning en herstel van het lichaam na inspanning, zware arbeid of sport. De salon is elke dag geopend van acht uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds.

Let op: in de salon kun je niet pinnen.

Maandag
08:0022:00
Dinsdag
08:0022:00
Woensdag
08:0022:00
Donderdag
08:0022:00
Vrijdag
08:0022:00
Zaterdag
08:0022:00
Zondag
08:0022:00
Salonawards
Top Rated 2018

Massagesalons in de buurt