Beauty & Hairstyling YORD

Biltstraat 10, 3572BA Utrecht
4.2
92 reviews
Biltstraat 10, 3572BA Utrecht
Last minute

Browse services

All
Hair
Nails
Hair removal
Face

Meet the team

Maik
4.5
11 reviews

About

Maik heeft 25 jaar internationale ervaring in het vak. Door in verschillende landen en met verschillende merken te werken is hij een van de meest ervaren kappers en inmiddels 6 jaar de beste kapper van Utrecht. Zo heeft Maik ook zijn eigen kniptechniek ontworpen waarmee hij met 2 tot 6 scharen tegelijk voor een ongelofelijke hoeveelheid aan volume in het haar kan zorgen.

Shohreh
Topstylist
4.3
24 reviews

About

Shohreh is behalve een prima kapster een geweldige stylist in wenkbrauwen epileren met touw. Dat doet ze al jaren lang en de ervaring bij het epileren met touw heeft zij vanuit haar thuis in oud Perzie. Haar kwaliteit zit in het werken op hoog concentratie voor het leveren van het beste resultaat. De highlights die zij zet, zijn overweldigend en de klant wilt nooit meer door iemand anders highlights hebben.

Sam
Styliste
4.9
11 reviews

About

Sam is zeer klantvriendelijk en netjes in haar werk. Ze levert graag een geweldige eind resultaat op waar ze zelf trots op kan zijn. Hier wordt zij intensief begeleid door de meester om haar niveau zo snel mogelijk omhoog te tillen naar de nummer 1 top-stylist niveau.

Kimberley
Saeide
Styliste
Jitlada

About

Beauty & Hairstyling YORD
Biltstraat 10
3572BA Utrecht

Beauty & Hairstyling YORD is al jaren een begrip in Utrecht. Deze salon is van alle markten thuis en gespecialiseerd in haarbehandeling. Je kapsel wordt afgestemd op de vorm van je gezicht en haarstructuur zodat je altijd een coupe krijgt die bij je past. Daarnaast weet Maik als geen ander hoe curly hair behandeld moet worden. Naast een kapsalon biedt de salon een uitgebreid assortiment aan beautybehandelingen. Je wordt hier dan ook van top tot teen behandeld zodat je compleet verzorgd de salon verlaat.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
09:0018:00
FriFriday
09:0020:00
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed

Hair Salons nearby