Beauty & Hairstyling YORD

Biltstraat 10, 3572BA Utrecht
4,2
34 reviews
Biltstraat 10, 3572BA Utrecht
Dalurenkorting

Reviews

4,2
34 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Gezellige sfeer. Was heel mooi geknipt door een van de stylisten, ze maakte het naar wens. Kreeg goed advies. Ik had een behandeling geboekt en betaald via Treatwell maar eenmaal daar (na half uur wachten na gereserveerde tijd) tijdens het knippen zei de eigenaar tegen de styliste dat ik krullend haar heb en dan ook moest betalen voor krullen knippen (terwijl ik geen styling of crème hoefde, ik wilde alleen wassen en knippen (niet eens drogen). Alsnog in de zaak zelf moeten bijbetalen voor de krullen en een masker (prijs was daarvan niet verteld, er werd alleen gevraagd of ik iets verzorgends in mijn haar wilde bij het wassen). Als ik zelf nog moest betalen voor de behandeling, dan begrijp ik dat wanneer het bij binnenkomst allemaal wordt uitgelegd, ik was er tenslotte voor de eerste keer. Maar nog een keer in de zaak betalen terwijl ik thuis al had betaald en dat pas melden terwijl er al een schaar in mijn haar staat... Niet zo netjes. Al met al: goede kwaliteit van knippen en advies, maar niet zo goede service door eigenaar.
Manon
één maand geleden
Ieder keer een fijne ervaring bij Maik, beste kapper in Utrecht so far!! Wat ik jammer vindt zijn de extra kosten die erbij komt: voor lang haar wordt €8,50 extra afgerekend. Daarnaast werd mij een creme spoeling/masker aangeboden zonder erbij te vertellen dat het geld kost, dit wordt achteraf in rekening gebracht. Ik was best wel geschrokken bij het afrekenen en ik voelde me erg ongemakkelijk bij om er iets van te zeggen. Ik had mijn afspraak op treatwell geboekt en direct afgerekend. Het zou fijn zijn als je achteraf niet met verassingen komt te staan.
AHL
één maand geleden
Eline
één maand geleden
Zeer vriendelijk personeel dat naast serieus werken ook in is voor een leuk praatje. Mijn haren waren mooi opgestoken, alleen jammer dat het aan gedurende dag los begon te laten. De krullen bleven er overigens heel mooi in! Ik zou hier zeker terug gaan, ook voor andere behandelingen.
Anoniem
één maand geleden
Allereerst wil ik graag zeggen dat degene die mijn gellak heeft aangebracht ontzettend vriendelijk was. Ook de ontvangst was hartelijk en helemaal prima: mijn verwachtingen waren hoog gespannen. Maar ik heb helaas wel wat op- en aanmerkingen over deze salon. Ik had de vorige keer ergens anders gellak aan laten brengen en blijkbaar kon deze er niet afgehaald worden met aceton. Ik heb dit vaker meegemaakt en normaal gesproken wordt er dan gewoon gevijld en daarmee klaar (duurt niet heel veel langer dan anders). Deze keer duurde het enorm lang en ik heb het idee dat dit kwam doordat de apparatuur niet echt van topkwaliteit was (het slijptolletje was bot en stopte met draaien bij wat meer druk). Ik heb er in plaats van drie kwartier uiteindelijk twee uur gezeten, waar ik helemaal geen probleem van heb gemaakt. Vervolgens kom ik bij de kassa en in plaats van dat ik korting krijg (wat ik niet per se wilde, maar aangezien het zoveel langer duurde dan anders leek het me wel op z'n plek), kreeg ik te horen van de baas dat ik eigenlijk meer zou moeten betalen omdat het zo lang duurde... Ik heb vaak genoeg mijn nagels laten doen om te weten dat ook de 'dikkere' gellaks in principe niet zo veel meer tijd kosten om te verwijderen. Bovendien had ik ook gewoon 'verwijderen gellak' geboekt. Dat ik het vervolgens in mijn schoenen geschoven krijg dat het langer duurt, vind ik eigenlijk niet oké. Zeker aangezien ik er verder helemaal geen probleem van heb gemaakt dat ik er zo lang zat. Ik heb uiteindelijk niet meer hoeven betalen, maar er werd me wel een schuldgevoel aangepraat en daar ben ik eigenlijk niet van gediend. Daarom niet voor herhaling vatbaar. Jammer, want nogmaals: degene die mijn gellak zette was echt heel vriendelijk.
Anoniem
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty & Hairstyling YORD
Biltstraat 10
3572BA Utrecht

Beauty & Hairstyling YORD is al jaren een begrip in Utrecht. Deze salon is van alle markten thuis en gespecialiseerd in haarbehandeling. Je kapsel wordt afgestemd op de vorm van je gezicht en haarstructuur zodat je altijd een coupe krijgt die bij je past. Daarnaast weet Maik als geen ander hoe curly hair behandeld moet worden. Naast een kapsalon biedt de salon een uitgebreid assortiment aan beautybehandelingen. Je wordt hier dan ook van top tot teen behandeld zodat je compleet verzorgd de salon verlaat.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt