Beauty Salons nearby

By SB Face & Body treatments

5,0
190 reviews
Willemsparkweg 81, Amsterdam, 1071GT
Open Today: 09:15 - 14:30

Popular services

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

5,0
190 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Erg fijne behandeling. Rustige, relaxte sfeer
Hele fijne behandeling, zowel mijn voeten als wenkbrauwen. Helemaal relaxed. Sylvia is open, gezellig en intussen heel professioneel. Ik ga zeker terug.
Altijd heerlijk!
Sylvia is excellent!
Heel tevreden!
Show more reviews...

About

By SB Face & Body treatments
Willemsparkweg 81
1071GT Amsterdam

By SB Face & Body Treatments is een sfeervol ingerichte beautysalon waar je terecht kunt voor een breed aanbod aan beauty behandelingen.

Belangrijk: De beautysalon is gelegen in het souterrain van Lorenzo Coiffures. Dit is tevens ook de ingang van de salon.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: By SB is gelegen in het souterrain van Lorenzo Coiffures in Amsterdam Zuid vlak bij het museumplein. Er zijn verschillende mogelijkheden om de salon met het OV te bereiken.

Het team: Eigenaresse Sylvia is een ervaren allround schoonheidsspecialiste met ruim 15 jaar ervaring in verschillende gerenommeerde salons in Amsterdam. Na ruim 10 werkzaam te zijn geweest als freelancer bij Day & Night Beauty in de Pijp, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en is Sylvia in oktober 2021 haar eigen beautysalon By SB gestart aan de Willemsparkweg in Amsterdam Zuid. Klanten komen graag bij Sylvia vanwege haar ruime ervaring en het brede aanbod aan behandelingen afgestemd op ieders persoonlijke wensen. Daarnaast streeft Sylvia ernaar om een persoonlijke en ongedwongen sfeer te creëren in de salon.

“Ik voel goed aan waar mijn klanten behoefte aan hebben en vind het belangrijk dat zij zich comfortabel en ontspannen voelen”.

Gespecialiseerd in: Klanten ervaren de verschillende waxbehandelingen (met name brazilianwax) als snel, kundig en haast pijnvrij. Ook is men zeer te spreken over Sylvia’s nauwkeurigheid. Ze gaat uiterst gedetailleerd te werk tijdens haar behandelingen en haar massage’s tijdens de facials zijn lekker stevig.

Merken en producten: Dermalogica, Marc Inbane, Esthemax – HydroJelly masks, O.P.I, Pink Gellac, Footlogix

MonMonday
09:1514:30
TueTuesday
09:1520:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
11:0020:00
FriFriday
09:3017:00
SatSaturday
09:0012:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2023

Beauty Salons nearby