By SB Face & Body treatments

5,0
131 reviews
Willemsparkweg 81, Amsterdam, 1071GT
Open Vandaag: 09:45 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
131 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Great treatment and great experience, will definitely book again!
Syliva was lovely and professional,
Hele fijne behandelingen en gezellig.
Altijd heerlijk, met zachte voeten en mooi gekleurde nageltjes weer mooi voor de dag!
Sylvia is lovely and I am so happy with my treatment
Toon meer reviews...

Over

By SB Face & Body treatments
Willemsparkweg 81
1071GT Amsterdam

By SB Face & Body Treatments is een sfeervol ingerichte beautysalon waar je terecht kunt voor een breed aanbod aan beauty behandelingen.

Belangrijk: De beautysalon is gelegen in het souterrain van Lorenzo Coiffures. Dit is tevens ook de ingang van de salon.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: By SB is gelegen in het souterrain van Lorenzo Coiffures in Amsterdam Zuid vlak bij het museumplein. Er zijn verschillende mogelijkheden om de salon met het OV te bereiken.

Het team: Eigenaresse Sylvia is een ervaren allround schoonheidsspecialiste met ruim 15 jaar ervaring in verschillende gerenommeerde salons in Amsterdam. Na ruim 10 werkzaam te zijn geweest als freelancer bij Day & Night Beauty in de Pijp, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en is Sylvia in oktober 2021 haar eigen beautysalon By SB gestart aan de Willemsparkweg in Amsterdam Zuid. Klanten komen graag bij Sylvia vanwege haar ruime ervaring en het brede aanbod aan behandelingen afgestemd op ieders persoonlijke wensen. Daarnaast streeft Sylvia ernaar om een persoonlijke en ongedwongen sfeer te creëren in de salon.

“Ik voel goed aan waar mijn klanten behoefte aan hebben en vind het belangrijk dat zij zich comfortabel en ontspannen voelen”.

Gespecialiseerd in: Klanten ervaren de verschillende waxbehandelingen (met name brazilianwax) als snel, kundig en haast pijnvrij. Ook is men zeer te spreken over Sylvia’s nauwkeurigheid. Ze gaat uiterst gedetailleerd te werk tijdens haar behandelingen en haar massage’s tijdens de facials zijn lekker stevig.

Merken en producten: Dermalogica, Marc Inbane, Esthemax – HydroJelly masks, O.P.I, Pink Gellac, Footlogix

MaMaandag
11:3020:45
DiDinsdag
09:1520:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
12:0020:00
VrVrijdag
09:4518:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over By SB Face & Body treatments

By SB Face & Body treatments is geopend maandag van 11:30 tot 20:45, dinsdag van 09:15 tot 20:00, donderdag van 12:00 tot 20:00, vrijdag van 09:45 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00. De salon is gesloten woensdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
Bij By SB Face & Body treatments kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Schoonheidssalons in de buurt