D'Oriental Massage

5,0
220 reviews
Demkaweg 11, , Utrecht
Open Today: 12:30 - 15:00

Popular services

Browse services

All
Massage
Counselling & Holistic

Venue reviews

5,0
220 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Een echt liefdevol en warm persoon als Dorien kom je niet vaak tegen. Je voelt direct de passie die ze heeft bij het helpen van anderen met haar behandelingen. Puur genieten. Sta vooral open voor haar methoden en laat je er in meegenomen worden. Ik schrijf bijna nooit ongevraagd reviews maar voor Dorien kon ik het niet laten. Dorien, je bent geweldig!
Always such a relaxing time and very much needed treatment at D'Oriental Massage. I cannot advice it enough.
Dorien is in een woord geweldig
Amazing!
Dorien is een ontzettend warme en zorgzame vrouw, waardoor je je in haar salon gelijk thuisvoelt. Ik waardeerde haar holistische benadering enorm - niet alleen geeft ze een heerlijk ontspannende massage, maar ze begeleidt je door het hele proces heen met fijne ademhalingsoefeningen en affirmaties, waardoor de sessie coachend en meditatief voelt. Een aanrader!
Show more reviews...

Meet the team

About

Door mijn bijzondere gave ben ik hoog sensitief en helder voelend. Via mijn handen begeleid ik jou naar een hoger bewustzijn en activeer ik weer jouw zelfhelende vermogen. Ik werk als holistisch therapeut en Reiki Master zowel in de praktijk als op locatie! Ik blijf mijzelf graag uitdagen en door ontwikkelen in mijn vakgebied om zo nog beter te kunnen afstemmen op jou zijn. Ik ben actief in yoga, skeeleren en wandelen in de natuur om mijn energiepijl op een hoog niveau te houden. Kwaliteit boven kwantiteit! Alles is energie en heeft dus een frequentie. Mijn missie is om jouw weer te herinneren hoe het voelt om heel en compleet te zijn. Namasté 🙏🏾 Kijk voor meer informatie op mijn website: www.dorientalmassage.com

Services

Massage
Counselling & Holistic

Portfolio

What our customers say about Dorien

Skilled27
Professional26
Caring24
Exceptional22

Amenities

Location
Free parking available

About

D'Oriental Massage
Demkaweg 11,
Utrecht

Jij bent meer dan welkom in de sfeervolle praktijkruimte van Dorien in Utrecht. Haar massage sessies geeft zij met volledige toewijding vanuit hart en ziel. Dit voel je meteen! De sessies zijn gericht op lichaam en geest. Vanuit een holistische visie brengt zij jou via haar volledige aandacht en expertise weer terug naar je kern. Jouw essentie, jouw zijn! Dit is niet in woorden te beschrijven alleen te voelen door te ervaren met je hart.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De bushalte Utrecht, Gezondheidscentrum De Brug is om de hoek van de salon en er is gratis parkeermogelijkheid.

Het team:
Dorien, de eigenaresse die nog altijd zélf haar behandelingen uitvoert is gedreven en gepassioneerd met ruim 10 jaar ervaring. Door haar gave geeft zij jou meteen het gevoel van thuiskomen bij jezelf.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: De praktijkruimte is in natuurtinten en sfeervol ingericht, wat gevestigd is in een modern en vernieuwd bedrijfspand.
  • Gespecialiseerd in: Holistische massage therapie, Energetische massages, Reiki Master, Mindfulness, Ontspanning en Coaching.
  • Merken en producten: Kneipp producten en essentiële oliën op natuurlijke basis.
  • De extra's: De salon biedt ook reiki, readings, meditatie begeleiding en mindfulness.
MonMonday
12:3015:00
TueTuesday
09:0014:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
19:0021:00
FriFriday
10:0017:00
SatSaturday
10:0015:00
SunSunday
10:0015:00
Products used in this venue
Kneipp
Venue awards
Top Rated 2023Top Rated 2022Top Rated 2021

Massage & Therapy Centres nearby