M.H. Trompstraat 1, Utrecht
Morgen open: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

5,0
8 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De hartelijke ontvangst gaf mij meteen al een gevoel van Doriens gastvrijheid, welk gevoel mede door haar opmerkingen tijdens de therapie ook bleef. Zij nam een efficiënte, maar zorgvuldige intake af om haar therapie zo goed mogelijk op mij af te stemmen. Tijdens de behandeling was zij zo attent op mijn ademhaling en spierspanning te wijzen. De therapie, waarbij ook reiki aan de orde kwam, gaf mij een veel betere gevoel in mijn lichaam en een meer ontspannen geest. Echt een prof met ervaring.
Heb een zwaar jaar gehad en veel spanningen opgebouwd, veel prive en inclusief bijkomende corona. Ik heb in feite mijn hele lichaam op slot gezet,incl corona. Zwaar vermoeid en kwam niets uit mijn handen. Mijn lichaam en geest waren totaal uitgeput. Als D Oriental Massage door een wijkblad niet onder mijn aandacht was gekomen , dan was ik echt in depressie geraakt..De 1e sessie was op 25 mrt en na intense massage voelde ik mij beter. Ongeveer 4 sessie s gehad . Voel mij nu bevrijd en goed .
Professioneel, met aandacht voor heel de mens.
By far de beste ervaring die ik heb gehad. Ben op veel plekken geweest voor een goede massage, maar Dorien weet echt heel goed wat ze doet! Na de massage voel ik mij altijd als herboren.
Vriendelijk ontvangst in historisch pand, nette & schone ruimte. Na een korte kennismaking en intake voel je je helemaal op je gemak. Dorien is professioneel en voelt intuïtief aan waar nadruk op gelegd moet worden in de behandeling. Ze bouwt de behandeling goed op waarbij ze de spieren stevig onder handen neemt. Ook mentaal ontspan je door de begeleiding van Dorien en de rustgevende muziek. Als afsluiting krijg je een spirituele boodschap mee die je aan het denken zet. Ik ga zeker vaker boeken!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Dorien
Owner

Over

Door mijn bijzondere gave ben ik hoog sensitief en helder voelend. Via mijn handen begeleid ik jou naar een hoger bewustzijn en activeer ik jouw zelfhelende vermogen. Sindsdien werk ik als holistisch therapeut en Reiki Master en sta ik je graag bij in jouw mooie reis. Ik blijf mijzelf graag uitdagen en door ontwikkelen in mijn vakgebied om zo beter te kunnen afstemmen op jou. Ik ben actief in yoga, skeeleren en wandelen in de natuur om mijn energiepijl op een hoog niveau te houden. Kwaliteit boven kwantiteit! Alles is energie en heeft dus een frequentie. Mijn missie is om jouw weer te herinneren hoe het voelt om heel en compleet te zijn. Kijk voor meer informatie op mijn website: www.dorientalmassage.com

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Voorzieningen

Product
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Biologische producten
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Betaald parkeermogelijkheid
Talen
Engels
Nederlands

Over

D'Oriental Massage
M.H. Trompstraat 1
Utrecht

D'Oriental Massage in Utrecht richt zich op het ontspannen van lichaam en geest. Met verschillende massages wordt er gezorgd dat jij helemaal ontspant. Dorien brengt je terug naar je kern!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De salon is dichtbij bushalte Utrecht, Sartreweg.

Het team:
Met ruim 7 jaar ervaring geeft eigenaresse Dorien zelf de behandelingen bij D'Oriental Massage.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Warm en sfeervol, historisch pand en praktijkruimte is ingericht in huiskamer-style.
  • Gespecialiseerd in: Holistische Massage Therapie, Energetische healing sessies, Reiki Master, Mindfulness, Ontspanning en Coaching.
  • Merken en producten: Kneipp producten en essentiële oliën op natuurlijke basis.
  • De extra's: De salon biedt ook reiki, readings, meditatie begeleiding en mindfulness.
MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Kneipp

Massagesalons in de buurt