D'Oriental Massage

5,0
206 reviews
Demkaweg 11, , Utrecht
Open Morgen: 10:00 - 15:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Massage
Therapie en Mindfulness

Reviews

5,0
206 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Kom inmiddels maandelijks bij Dorien en voel me herboren elke keer als ik bij haar de deur uitloop!
Afgelopen woensdag heb ik mijn 2e sessie gehad bij Dorien. Ik heb deze ervaren als zeer goed en prettig en was een mooi vervolg op de 1e sessie. Heerlijk tot rust kunnen komen door haar gevarieerde behandeling. Zij bezit specifieke kwaliteiten en eigenschappen waarmee zij andere mensen kan helpen om hun klachten te verminderen zodat zij daar minder last of zelfs geen last meer van hebben. Dorien hartelijk bedankt voor de meer dan voortreffelijke sessie. Tot de volgende sessie. Groetjes Erik
De zwangerschapsmassage is een enorme aanrader. Ik zit veel in mijn hoofd en kwam echt even terug in m’n lichaam en meer in contact met de baby in mn buik. Dorien is super aardig en heeft prachtige Mindfulness woorden tijdens de massage waardoor je helemaal in het moment komt. Ga zeker nog vaker terug!
Als zo veel andere keren: het was gewoon heel goed. Geheel op adem komen, dat doe je bij Dorien!!!
Beste massage van Utrecht ❤️
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Door mijn bijzondere gave ben ik hoog sensitief en helder voelend. Via mijn handen begeleid ik jou naar een hoger bewustzijn en activeer ik weer jouw zelfhelende vermogen. Ik werk als holistisch therapeut en Reiki Master zowel in de praktijk als op locatie! Ik blijf mijzelf graag uitdagen en door ontwikkelen in mijn vakgebied om zo nog beter te kunnen afstemmen op jou zijn. Ik ben actief in yoga, skeeleren en wandelen in de natuur om mijn energiepijl op een hoog niveau te houden. Kwaliteit boven kwantiteit! Alles is energie en heeft dus een frequentie. Mijn missie is om jouw weer te herinneren hoe het voelt om heel en compleet te zijn. Namasté 🙏🏾 Kijk voor meer informatie op mijn website: www.dorientalmassage.com

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Dorien

Vakkundig27
Professioneel26
Zorgzaam22
Uitzonderlijk21

Voorzieningen

Locatie
Gratis parkeermogelijkeid

Over

D'Oriental Massage
Demkaweg 11,
Utrecht

Jij bent meer dan welkom in de sfeervolle praktijkruimte van Dorien in Utrecht. Haar massage sessies geeft zij met volledige toewijding vanuit hart en ziel. Dit voel je meteen! De sessies zijn gericht op lichaam en geest. Vanuit een holistische visie brengt zij jou via haar volledige aandacht en expertise weer terug naar je kern. Jouw essentie, jouw zijn! Dit is niet in woorden te beschrijven alleen te voelen door te ervaren met je hart.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De bushalte Utrecht, Gezondheidscentrum De Brug is om de hoek van de salon en er is gratis parkeermogelijkheid.

Het team:
Dorien, de eigenaresse die nog altijd zélf haar behandelingen uitvoert is gedreven en gepassioneerd met ruim 10 jaar ervaring. Door haar gave geeft zij jou meteen het gevoel van thuiskomen bij jezelf.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: De praktijkruimte is in natuurtinten en sfeervol ingericht, wat gevestigd is in een modern en vernieuwd bedrijfspand.
  • Gespecialiseerd in: Holistische massage therapie, Energetische massages, Reiki Master, Mindfulness, Ontspanning en Coaching.
  • Merken en producten: Kneipp producten en essentiële oliën op natuurlijke basis.
  • De extra's: De salon biedt ook reiki, readings, meditatie begeleiding en mindfulness.
MaMaandag
12:3015:00
DiDinsdag
09:0014:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
19:0021:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
10:0015:00

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over D'Oriental Massage

D'Oriental Massage is geopend maandag van 12:30 tot 15:00, dinsdag van 09:00 tot 14:00, donderdag van 19:00 tot 21:00, vrijdag van 10:00 tot 17:00 en zaterdag en zondag van 10:00 tot 15:00. De salon is gesloten woensdag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij D'Oriental Massage zijn: Therapeutische massage, Rug-, schouder- en nekmassage en Zwangerschapsmassage
De populairste behandeling, Therapeutische massage, heeft een gemiddelde prijs van € 115,34.
Bij D'Oriental Massage kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Producten gebruikt in deze salon
Kneipp
Salonawards
Top Rated 2023Top Rated 2022Top Rated 2021

Massagesalons in de buurt