D'Oriental Massage

5,0
117 reviews
M.H. Trompstraat 1, Utrecht
Vandaag open: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

5,0
117 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben echt in de watten gelegd. Ga zeker weer als m’n verlof is begonnen. Wat een verwennerij. Ze voelt echt goed aan wat je nodig hebt en heeft hele kundige handen en armen. De massagetafel heeft een gat voor je buik, mega fijn om lekker gewichtloos te voelen. In het begin wat praten en op een gegeven moment is ze stil. Heel fijn ook, ze helpt je zo heel bewust richting ontspanning, die uiteindelijk echt ultiem is.
Een van de beste massages die ik ooit heb gehad. Dorien luistert naar je behoeftes en past de massage ook daar op aan. Ik kom zeker terug!
Echt een hele fijne ervaring gehad. Dorien is heel mee levend, luistert goed naar je wensen en behoefte en speelt daarop in. Daarnaast stelt ze je zeer op je gemak en is heel verzorgend. Super fijn was het !
De jaarwisseling '22/'23 was voor mij een reden om naar Doriental Massage toe te gaan. De vele sessies bij deze topper waren altijd tot volle tevredenheid. Een betoverende klankschaalmassage, vervolgens een massage die mij door een volledige ontspanning even naar een andere wereld bracht en tenslotte het trekken van een kaart met een mooie toekomst in het verschiet. Deze sessie van de zeer professionele en sympathieke holistische therapeute Dorien was wéderom helemaal top. Laat 2023 maar komen!
Je voelt je meteen op je gemak en ze is erg betrokken bij de klant. Je gaat voldaan weer naar huis. Het is vreemd dat je voor je auto een APK keuring heb en niet voor je lichaam. Als mensen jaarlijks een APK keuring behandeling hebben aan hun lichaam , dan zouden er weinig ziek zijn. Sinds ik aan de rand van een burn-out zat en daarna behandelingen heb gehad , voel ik mij nog steeds goed en gezond. Voor lichaam en geest zijn de behandelingen erg goed.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Dorien
Owner
5.0
103 reviews

Over

Door mijn bijzondere gave ben ik hoog sensitief en helder voelend. Via mijn handen begeleid ik jou naar een hoger bewustzijn en activeer ik jouw zelfhelende vermogen. Ik werk als holistisch therapeut en Reiki Master zowel in de praktijk als op locatie! Ik blijf mijzelf graag uitdagen en door ontwikkelen in mijn vakgebied om zo beter te kunnen afstemmen op jou. Ik ben actief in yoga, skeeleren en wandelen in de natuur om mijn energiepijl op een hoog niveau te houden. Kwaliteit boven kwantiteit! Alles is energie en heeft dus een frequentie. Mijn missie is om jouw weer te herinneren hoe het voelt om heel en compleet te zijn. Kijk voor meer informatie op mijn website: www.dorientalmassage.com

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Dorien

Professioneel16
Vakkundig15
Zorgzaam13
Uitzonderlijk12

Voorzieningen

Product
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Biologische producten
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Betaald parkeermogelijkheid
Talen
Engels
Nederlands

Over

D'Oriental Massage
M.H. Trompstraat 1
Utrecht

D'Oriental Massage in Utrecht richt zich op het ontspannen van lichaam en geest. Met verschillende massages wordt er gezorgd dat jij helemaal ontspant. Dorien brengt je terug naar je kern!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De salon is dichtbij bushalte Utrecht, Sartreweg.

Het team:
Met ruim 7 jaar ervaring geeft eigenaresse Dorien zelf de behandelingen bij D'Oriental Massage.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Warm en sfeervol, historisch pand en praktijkruimte is ingericht in huiskamer-style.
  • Gespecialiseerd in: Holistische Massage Therapie, Energetische healing sessies, Reiki Master, Mindfulness, Ontspanning en Coaching.
  • Merken en producten: Kneipp producten en essentiële oliën op natuurlijke basis.
  • De extra's: De salon biedt ook reiki, readings, meditatie begeleiding en mindfulness.
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
10:0015:00
Producten gebruikt in deze salon
Kneipp
Salonawards
Top Rated 2022Top Rated 2021

Massagesalons in de buurt