Descansa Haarmode

Biltstraat 39, Utrecht
4,7
289 reviews
Biltstraat 39, Utrecht

Browse services

Venue reviews

4,7
289 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
geweldig
Fleur
6 days ago
Lisa (the hairdresser that attended me) and I decided to go for a different treatment. because of my hair situation I did some red highlights in different shades. It took quite some dedication, creativity and hard work but the result was beautiful and totally worth the time! Gracias Lisa !
Anonymous
8 days ago
Het was weer gezellig Lisa!
annemieke
11 days ago
Het is fijn als je op tijd bent en gelijk behandeld kan worden door beleefde vrouwen met verstand van haar. Zij dringen niets op maar kijken goed naar wat bij jou past. De dames zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Altijd een feestje om naar de kapper te gaan!
Anneke
13 days ago
Altijd weer fijn om naar Descansa te gaan. Ik ben er nog nooit teleurgesteld vandaan gekomen en Natalja is een van de weinige kapsters die mijn haar goed kan föhnen.
Alice
15 days ago
Show more reviews...

About

Descansa Haarmode
Biltstraat 39
Utrecht

Natalja en Lisa zijn de partners in Descansa gevestigd in de Biltstraat in Utrecht. Zij zijn ware kunstenaars in het snijden van haar en door middel van deze techniek krijg jij prachtig soepelvallend haar. Natalja en Lisa zijn getraind in natuurlijk kleuren en bereiken met hennakleuring onbeperkte mengformules waardoor je allerlei subtiele resultaten bereikt; zelfs op grijs of blond haar. Verder brengen zij jouw coupe soleil aan met behulp van op maat gemaakte muts. Zo wordt op een snelle en effectieve manier een gemêleerde blonde kleur gecreëerd.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0018:30
WedWednesday
09:3018:30
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0018:30
SatSaturday
08:3016:30
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Hair Salons nearby