Descansa Haarmode

Biltstraat 39, Utrecht
4,7
289 reviews
Biltstraat 39, Utrecht

Alle behandelingen

Reviews

4,7
289 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
geweldig
Fleur
8 dagen geleden
Lisa (the hairdresser that attended me) and I decided to go for a different treatment. because of my hair situation I did some red highlights in different shades. It took quite some dedication, creativity and hard work but the result was beautiful and totally worth the time! Gracias Lisa !
Anoniem
10 dagen geleden
Het was weer gezellig Lisa!
annemieke
14 dagen geleden
Het is fijn als je op tijd bent en gelijk behandeld kan worden door beleefde vrouwen met verstand van haar. Zij dringen niets op maar kijken goed naar wat bij jou past. De dames zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Altijd een feestje om naar de kapper te gaan!
Anneke
15 dagen geleden
Altijd weer fijn om naar Descansa te gaan. Ik ben er nog nooit teleurgesteld vandaan gekomen en Natalja is een van de weinige kapsters die mijn haar goed kan föhnen.
Alice
18 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Descansa Haarmode
Biltstraat 39
Utrecht

Natalja en Lisa zijn de partners in Descansa gevestigd in de Biltstraat in Utrecht. Zij zijn ware kunstenaars in het snijden van haar en door middel van deze techniek krijg jij prachtig soepelvallend haar. Natalja en Lisa zijn getraind in natuurlijk kleuren en bereiken met hennakleuring onbeperkte mengformules waardoor je allerlei subtiele resultaten bereikt; zelfs op grijs of blond haar. Verder brengen zij jouw coupe soleil aan met behulp van op maat gemaakte muts. Zo wordt op een snelle en effectieve manier een gemêleerde blonde kleur gecreëerd.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:30
WoWoensdag
09:3018:30
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0018:30
ZaZaterdag
08:3016:30
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Kappers in de buurt