Descansa Haarmode

Biltstraat 39, Utrecht
4,7
140 reviews
Biltstraat 39, Utrecht

Reviews

4,7
140 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Prettige salon, heel blij met de kwaliteit van Natalja: mijn haar zit heel goed, alle weken.
Petra Disse
2 dagen geleden
Ik ben goed geknipt. Maar het in model föhnen liet te wensen over. Thuis heb ik e.e.a. bijgewerkt. Op de website staat vermeld dat je van dinsdag tot vrijdag gratis kunt parkeren. Dat is helaas niet zonder meer mogelijk. Er is een parkeervergunning voor één klant en als die in gebruik is heb je dus pech, De volgende passage zou direct van de website worden gehaald maar staat er na mijn bezoek van afgelopen dinsdag nog steeds op. "Op dinsdag tot vrijdag kun je bij de salon gratis parkeren. In de salon kun je hiervoor een parkeerkaart halen."
Anoniem
6 dagen geleden
Erg goed geknipt door Lisa! Ben heel tevreden over het kapsel en hoe het haar valt.
Anoniem
9 dagen geleden
Een heel fijne kapster. Heel goed en zorgzaam. Doet precies wat je wilt.
Marlou
17 dagen geleden
Weer heel enthousiast ontvangen. Er werd goed naar mij geluisterd en meegedacht. Met veel aandacht is er naar mijn haar gekeken en geknipt. Helaas is het iets korter dan ik hoopte, maar er zit wel weer een goed model in. Kleur is ook perfect gelukt! Ook fijn dat ze vooruit denken naar hoe jouw kapsel er over een paar maanden uitziet. Denken goed aan het gezond houden van het haar. Erg enthousiast over Descansa en beveel ze zeker aan.
Bibi
17 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Descansa Haarmode
Biltstraat 39
Utrecht

Natalja en Lisa zijn de partners in Descansa gevestigd in de Biltstraat in Utrecht. Zij zijn ware kunstenaars in het snijden van haar en door middel van deze techniek krijg jij prachtig soepelvallend haar. Natalja en Lisa zijn getraind in natuurlijk kleuren en bereiken met hennakleuring onbeperkte mengformules waardoor je allerlei subtiele resultaten bereikt; zelfs op grijs of blond haar. Verder brengen zij jouw coupe soleil aan met behulp van op maat gemaakte muts. Zo wordt op een snelle en effectieve manier een gemêleerde blonde kleur gecreëerd. Op dinsdag tot vrijdag kun je bij de salon gratis parkeren. In de salon kun je hiervoor een parkeerkaart halen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:30
Woensdag
09:3018:30
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0018:30
Zaterdag
08:3016:30
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt