GRIB-it - Pieternel massage

Kempenaarplaats 8, 5017DX Tilburg
4,8
115 reviews
Kempenaarplaats 8, 5017DX Tilburg

Browse services

Venue reviews

4,8
115 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Na een drukke week een heerlijke ontspanningsmassage gehad. Zo fijn! Britt zorgt er voor dat je je totaal op je gemak voelt en je weer top in je vel zit. Echt een aanrader!
Ik werd heel vriendelijk ontvangen! Na een kort gesprekje wist Brigitte gelijk wat ik wel en niet fijn vond. Van het begin tot het einde was ik ontspannen!!!
Beste massage ever. Super fijne opbouw. Heerlijk ontspannen en tegelijk worden alle knelpunten aangepakt. Je kan de hele wereld weer aan.
Show more reviews...

Meet the team

Pieternel
masseuse
5.0
30 reviews

About

Al sinds ik me kan herinneren vind ik het fijn om mensen aan te raken en te verzorgen. Het is voor mij een hele natuurlijke keuze geweest om van mijn passie mijn werk te maken. In een massage kan ik al mijn gevoel kwijt en voel intuïtief aan waar de behoefte van de klant ligt. Een gevoel van geborgenheid en koestering ervaren tijdens een massage is wat ik mijn klanten meegeef. Hier word ik zelf ook gelukkiger van.

Services

Massage
Birgitte
4.9
35 reviews

About

Birgitte is oprichter en eigenaar van GRIB-it. Enthousiast, gevoelig, zelfbewust, creatief en sta vol in het leven. Ik wil ontdekken, ontwikkelen en beleven. Zo volgde ik een opleiding in de Traditionele Chinese Geneeskunde waarin massage een belangrijk onderdeel was en waar ik voor het eerst kennis maakte met lichaamsgericht werk en meditatie. Een massage geven is net zo mooi als een massage ontvangen. Ik luister naar wat jij nodig hebt, om de juiste behandeling af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en jouw eventuele pijnklachten. Ga jij de ontspanning met me aan?

Services

Massage
Counselling & Holistic
Ingrid
Masseusse

About

Ingrid ontving jaren geleden haar eerste massage en nog veel later groeide de belangstelling om het zelf te gaan leren en doen. Via haar opleiding Klasssieke - en Wellnessmassage is Ingrid in het wereldje gerold en laat het haar niet meer los. Steeds iets nieuws leren en doen wat goed is voor je gezondheid, daar houd ze zich graag mee bezig. Hoe nog beter om dit met anderen te kunnen delen in de vorm van een ontspannende massage? Een massage ontvangen is een cadeautje, tijd voor jezelf. Door de aanraking even ontspannen, daarmee even ontsnappen aan de drukte van alledag.

Services

Massage
Ivy
Masseuse
4.8
11 reviews

About

Sinds ik ben begonnen met masseren ervaar ik het als een verrijking van mijn leven. Ik vind het heerlijk om een massage te geven omdat ik daarmee bijdraag aan het welzijn en de ontspanning van de cliënt, terwijl ook ík een moment van innerlijke rust ervaar en volledig in het moment ben. De wereld staat voor ons beiden eventjes stil. Mijn doel tijdens een massage is om de persoon die ligt in een diepe ontspanning te brengen, door met volledige aandacht proberen aan te voelen wat er nodig is om dat te bereiken. Boek nu een ontspanningsmassage bij een masseur van de maand en ontvang 10% korting op een behandeling van Ivy!

Services

Massage
Giel
Masseur

About

Giel is een geboren masseur met gouden handjes. Massage is sinds zijn kindertijd al onderdeel van zijn leven doordat zijn Surinaamse oma hem als klein kind masseerde. Daardoor was het voor Giel een kleine stap om zelf het vak te gaan leren. We zijn erg blij met deze nieuwe aanwinst voor ons massageteam. Boek nu een ontspanningsmassage bij een masseur van de maand en ontvang 10% korting op een behandeling van Giel!

Services

Massage
Saskia
Masseuse

About

Wanneer je zwanger bent maakt je lichaam een flinke verandering door. Een zwangerschapsmassage kan zowel fysiek als gevoelsmatig ondersteunend zijn, voor jou én de baby. Saskia vindt het prachtig om deze ondersteuning te kunnen bieden, voor zowel de moeder als het kind!

Services

Massage
Britt
Masseuse

Services

Massage

About

GRIB-it - Pieternel massage
Kempenaarplaats 8
5017DX Tilburg

In de Piushaven in Tilburg vind je massagesalon GRIB-it - Pieternel massage. Je kunt hier terecht voor onder andere een ontspanningsmassage, LomiLomi massage, zwangerschapsmassage en anti-stress massage.

Birgitte en Pieternel werken met veel passie en dat merk je direct als de salon binnenkomt. Zij luisteren naar wat jij nodig hebt en wat jouw wensen zijn. Hun expertise is erop gericht om de juiste behandeling af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en jouw eventuele pijnklachten. Het team van Birgitte en Pieternel bestaat uit specialisten die professioneel werken. Elk met hun eigen vakkundigheid op het gebied van stress, burn-out klachten, AD(H)D, spierpijn, slapeloosheid en andere ongemakken waar je wat hulp bij kunt gebruiken.

Goed om te weten: salon heeft beschikking over parkeergelegenheid.

MonMonday
09:3022:00
TueTuesday
09:3022:00
WedWednesday
09:3022:00
ThuThursday
09:3022:00
FriFriday
09:3022:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby