Hairlounge by Margarita

Voorstraat 20, 3512AN Utrecht
4,3
36 reviews
Voorstraat 20, 3512AN Utrecht

Browse services

Venue reviews

4,3
36 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Via treatwell boekte ik wassen knippen drogen voor vrouwen. Door een dubbele boeking van de salon moest ik verplaatst worden naar een andere tijd. Niet fijn, maar ik ben er wel netjes vooraf over gebeld. Echter, eenmaal in de salon vertelde de eigenaresse dat ik extra moest betalen voor lang haar. Zij verzekerde mij dat dit op treatwell stond, op goed vertrouwen heb ik extra betaald, maar eenmaal thuis voelde ik mij opgelicht. Het staat nergens op treatwell vermeld. Ik vind dit niet netjes. Ik denk dan ook niet dat ik terugkom. Over het resultaat ben ik deels tevreden. Het ziet er netjes uit maar het is nog te lang.
Goed geknipt maar 47 euro voor wassen, knippen en drogen was voor de eigenaresse niet genoeg. Daar kon men het echt niet voor doen.. Ik moest nog eens 9,50 bijbetalen omdat ik lang haar heb. Dit staat niet op treatwell (ook niet dat het een vanaf-prijs betreft) en dat dit mijn probleem wordt gemaakt vind ik erg klantonvriendelijk. Ik kom dus ook niet terug.
Super mooi geknipt en super lief personeel.
Erg fijn geholpen! Gezellige sfeer!!
Show venue reply...
Mooie zaak, top kapsters.
Show more reviews...

Meet the team

Margarita
Masterstyliste

About

Margarita is een Masterstyliste die meer dan 26 jaar ervaring heeft in het kappersvak. Ze is gespecialiseerd in kleurtechnieken en beheerst verschillende knip en snijstijlen.

Services

Hair
Bibi
Topstyliste

About

Bibi is een topstyliste, met allround ervaring. Ze haalt haar voldoening uit het mooier maken van haar. Heeft veel ervaring met kleurbehandelingen en is echt een topper op haar vakgebied.

Services

Hair
Elise
Topstyliste

About

Elise is een topstyliste die inmiddels meer dan 8 jaar ervaring heeft in het kappersvak. Elise heeft veel ervaring met kleuringen, kwaliteit staat voor Elise bovenaan.

Services

Hair

About

Hairlounge by Margarita
Voorstraat 20
3512AN Utrecht

Bij Hairlounge by Margarita aan de Voorstraat in Utrecht doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je thuis voelt. Met het oude team van Deun Hairstyling hebben zij hier een plek gecreëerd waar jij je even helemaal kunt ontspannen! Laat je verwennen door het ervaren team. Hairlounge by Margarita staat voor kwaliteit, service, luxe en warmte. Om jou alleen het beste te kunnen bieden werken ze hier met de toonaangevende merken: Kevin Murphy, Redken, Majirel en L'Oreal professionel.

MonMonday
12:0017:30
TueTuesday
09:0017:30
WedWednesday
09:0017:30
ThuThursday
09:0020:00
FriFriday
09:0017:30
SatSaturday
09:0016:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue

Hair Salons nearby