Hairlounge by Margarita

Voorstraat 20, 3512AN Utrecht
Voorstraat 20, 3512AN Utrecht
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Gezicht

Ons werk

Reviews

Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

BeoordelingFilter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Margarita is een echte vakvrouw. Ze knipt en kleurt perfect, gebruikt professionele producten, adviseert en is zeer klantgericht. Na veel zoeken ben ik blij haar salon gevonden te hebben.
De enige salon die mijn haar echt grijswit krijgt zonder dat ik een dag aan wachttijd kwijt ben. De stylistes zijn professioneel, gezellig en er hangt een goeie sfeer. Ik ga altijd super geknipt en met een goed gevoel naar buiten, want er wordt geluisterd naar wat ik voor kapsel wil. Ik kom zeker terug!
Fijne kapsalon. Er wordt eerst goed met je overlegd en gevraagd wat je wensen zijn. Highlights zijn mooi gedaan en goed geknipt. De producten die ze gebruiken van Kevin Murphy zijn ook heerlijk. Je mag ook altijd na een paar weekjes even terugkomen om nog wat te laten uitdunnen, goede service.
Ik vind de benadering en behandeling zeer professioneel. Deze komt mede voort uit een uitstekende communicatie.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Elise
Topstyliste

Over

Elise is een topstyliste die inmiddels meer dan 10 jaar ervaring heeft in het kappersvak. Elise heeft veel ervaring met kleuringen en knippen. Kwaliteit en aandacht voor de klant staat voor Elise bovenaan.

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht

Portfolio

Bibi
Topstyliste

Over

Bibi is een topstyliste, met allround ervaring. Ze haalt haar voldoening uit het mooier maken van haar. Heeft veel ervaring met kleurbehandelingen en is echt een topper op haar vakgebied.

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht
Margarita
Masterstyliste
3.9
7 reviews

Over

Margarita is een Masterstyliste die meer dan 26 jaar ervaring heeft in het kappersvak. Ze is gespecialiseerd in kleurtechnieken en beheerst verschillende knip en snijstijlen.

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht
L
Lisa

Behandelingen

Haar

Over

Hairlounge by Margarita
Voorstraat 20
3512AN Utrecht

Bij Hairlounge by Margarita aan de Voorstraat in Utrecht doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je thuis voelt. Met het oude team van Deun Hairstyling hebben zij hier een plek gecreëerd waar jij je even helemaal kunt ontspannen! Laat je verwennen door het ervaren team. Hairlounge by Margarita staat voor kwaliteit, service, luxe en warmte. Om jou alleen het beste te kunnen bieden werken ze hier met de toonaangevende merken: Kevin Murphy, Redken, Majirel en L'Oreal professionel.

MaMaandag
12:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt