Hairlounge by Margarita

Voorstraat 20, 3512AN Utrecht
4,3
36 reviews
Voorstraat 20, 3512AN Utrecht

Alle behandelingen

Reviews

4,3
36 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Via treatwell boekte ik wassen knippen drogen voor vrouwen. Door een dubbele boeking van de salon moest ik verplaatst worden naar een andere tijd. Niet fijn, maar ik ben er wel netjes vooraf over gebeld. Echter, eenmaal in de salon vertelde de eigenaresse dat ik extra moest betalen voor lang haar. Zij verzekerde mij dat dit op treatwell stond, op goed vertrouwen heb ik extra betaald, maar eenmaal thuis voelde ik mij opgelicht. Het staat nergens op treatwell vermeld. Ik vind dit niet netjes. Ik denk dan ook niet dat ik terugkom. Over het resultaat ben ik deels tevreden. Het ziet er netjes uit maar het is nog te lang.
Goed geknipt maar 47 euro voor wassen, knippen en drogen was voor de eigenaresse niet genoeg. Daar kon men het echt niet voor doen.. Ik moest nog eens 9,50 bijbetalen omdat ik lang haar heb. Dit staat niet op treatwell (ook niet dat het een vanaf-prijs betreft) en dat dit mijn probleem wordt gemaakt vind ik erg klantonvriendelijk. Ik kom dus ook niet terug.
Super mooi geknipt en super lief personeel.
Erg fijn geholpen! Gezellige sfeer!!
Toon reactie salon...
Mooie zaak, top kapsters.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Margarita
Masterstyliste

Over

Margarita is een Masterstyliste die meer dan 26 jaar ervaring heeft in het kappersvak. Ze is gespecialiseerd in kleurtechnieken en beheerst verschillende knip en snijstijlen.

Behandelingen

Haar
Bibi
Topstyliste

Over

Bibi is een topstyliste, met allround ervaring. Ze haalt haar voldoening uit het mooier maken van haar. Heeft veel ervaring met kleurbehandelingen en is echt een topper op haar vakgebied.

Behandelingen

Haar
Elise
Topstyliste

Over

Elise is een topstyliste die inmiddels meer dan 8 jaar ervaring heeft in het kappersvak. Elise heeft veel ervaring met kleuringen, kwaliteit staat voor Elise bovenaan.

Behandelingen

Haar

Over

Hairlounge by Margarita
Voorstraat 20
3512AN Utrecht

Bij Hairlounge by Margarita aan de Voorstraat in Utrecht doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je thuis voelt. Met het oude team van Deun Hairstyling hebben zij hier een plek gecreëerd waar jij je even helemaal kunt ontspannen! Laat je verwennen door het ervaren team. Hairlounge by Margarita staat voor kwaliteit, service, luxe en warmte. Om jou alleen het beste te kunnen bieden werken ze hier met de toonaangevende merken: Kevin Murphy, Redken, Majirel en L'Oreal professionel.

MaMaandag
12:0017:30
DiDinsdag
09:0017:30
WoWoensdag
09:0017:30
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt