Schapendreef 133, Rotterdam, 3034ZL
Open Today: 09:00 - 17:00

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,6
34 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
De cosmetische bindweefselmassage (gezicht en rug) van Margaret levert naast een fijn rustmoment en een ontspannen gezicht, ook een ontspannen(der) nek en schouders op. Anderhalf jaar thuiswerken laat zijn sporen na in mijn bindweefsel, maar ik heb er alle vertrouwen in dat Margaret deze ongedaan kan maken!
Ik had een cosmetische shiatsumassage geboekt. Zowel de salon als de behandeling waren nieuw voor mij. De omschrijving sprak mij erg aan, vandaar de keuze. Iets later aangekomen dan gepland werd ik hartelijk verwelkomd door Margaret, op m’n gemak gesteld en vervolgens een hele fijne, ontspannende hoofd/gezicht/decolleté massage gehad. Ik ‘zweefde’ totaal ontspannen de deur uit. Ik kijk uit naar en volgende keer! Hartelijk bedankt!
Show venue reply...
...
Show venue reply...
Heerlijke gezichtsbehandeling door Margaret. Helemaal opgeladen weer naar huis.
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Margaret
4.8
20 reviews

Services

Body
Face
Massage
Hair removal

About

huidbehandelingen-rotterdam.nl
Schapendreef 133
3034ZL Rotterdam

Bij huidbehandelingen-rotterdam.nl in Rotterdam heb je een uitgebreide keuze aan kwalitatieve huidverbeterende en verzorgende behandelingen. Of je nu last hebt van acne, rosacea, hyperpigmentatie, zonbeschadiging, littekens, huidverslapping een vette, droge of onzuivere huid - hier ontvang je een behandeling en advies op maat. Er wordt gewerkt met de producten van Deynique, LavieSage en Organics. Eigenaresse Margaret is ook orthomoleculair epigenetisch therapeut. Ze verzorgt complementaire therapie waarbij voeding onderdeel van uitmaakt. Heb je last van een burn-out, overgewicht, diabetes en vermoeidheid, dan kan je met orthomoleculaire therapie het roer omgooien.

MonMonday
09:0018:00
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
09:0020:00
FriFriday
09:0017:00
SatSaturday
10:0016:00
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby