Huidkliniek Utrecht

Herculesplein 379, Utrecht, 3584AA

Huidkliniek Utrecht has no upcoming availability with Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Sipan Style

2673 reviews
Voorstraat 26, Utrecht

NAGL STUDIO

1141 reviews
Lange Elisabethstraat 34, 3511JD Utrecht

Crème Treatment Store

767 reviews
Nachtegaalstraat 48, Utrecht

Browse services

All
Hair removal
Face
Body
Medical & Dental

Venue reviews

4,1
24 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Afspraak werd geannuleerd. Ze zeiden dat ze een week later pas plek hadden terwijl er op treatwell bij verschillende eerdere data meerdere afspraak mogelijkheden nog steeds beschikbaar waren. In de planning lijkt er iets mis te gaan tussen Huidkliniek Utrecht en Treatwell. Hopelijk word dit opgelost. Telefonisch contact met de Huidkliniek goed ervaren. Medewerker was erg vriendelijk.
Professionele kliniek, heel fijne kundige dames, alleen de ambiance voelt wat meer medisch dan wellness.
Helaas niet zo'n fijne ervaring bij deze salon. Allereerst haalde ze me over om mijn wenkbrauwen te verven, waarvoor ik in eerste instantie niet gekomen was. Hoewel ik aan heb gegeven dat mijn blonde wenkbrauwen in een heel lichte kleur wil laten verfen, heeft ze de verf er veel te lang op laten zitten en zijn mijn wenkbauwen veel te donker uitgevallen. Ik weet niet zeker of ze afgeleid was tijdens het wachten, of dat ze niet goed geluisterd had. Wel netjes: ik hoefde niet te betalen voor het verven. Al met al dacht ik dat ik naar een professionele salon ging, maar dat viel tegen. Ze was er met haar aandacht niet bij, en dat is bij mij erg nadelig uitgepakt.
Show venue reply...
Fijne massage en behandeling. Wel ging de telefoon een keer af midden in de massage wat niet perse erg is natuurlijk maar wat ik ook niet zo proffesioneel vond. Ook was ze het wenkbrauwen epileren vergeten, toen ik dat na afloop zei heeft ze meteen haar excuses aangeboden en dat alsnog gedaan. Al met al prima maar een beetje rommelig,
Prima ervaring. Kundige behandelaar.
Show more reviews...

About

Huidkliniek Utrecht
Herculesplein 379
3584AA Utrecht

Huidkliniek Utrecht in het gezondheidscentrum Galgenwaard, biedt huid- en laserbehandeling op maat, iedere huid is immers uniek. De behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door erkende huidtherapeuten. De huidtherapeuten nemen de tijd voor jou en geven eerlijk en duidelijk advies. Betrouwbare voorlichting en informatie gecombineerd met een zorgvuldige en doelgerichte behandeling zorgen voor het optimale resultaat. Huidkliniek Utrecht is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (BIG-registratie). Tevens heeft de kliniek contracten met alle zorgverzekeraars.

Let op: Huidkliniek Utrecht zit op de ingang westzijde, tegenover de BP en bij dezelfde ingang van van de Basic Fit (tussen apotheek de Koert en de fietsenwinkel). Je kunt gratis parkeren op het eigen terrein.

MonMonday
09:0021:00
TueTuesday
09:0021:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0021:00
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed