Huidkliniek Utrecht

Herculesplein 379, 3584AA Utrecht
4,0
23 reviews
Herculesplein 379, 3584AA Utrecht

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,0
23 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Professionele kliniek, heel fijne kundige dames, alleen de ambiance voelt wat meer medisch dan wellness.
Anoniem
13 dagen geleden
Helaas niet zo'n fijne ervaring bij deze salon. Allereerst haalde ze me over om mijn wenkbrauwen te verven, waarvoor ik in eerste instantie niet gekomen was. Hoewel ik aan heb gegeven dat mijn blonde wenkbrauwen in een heel lichte kleur wil laten verfen, heeft ze de verf er veel te lang op laten zitten en zijn mijn wenkbauwen veel te donker uitgevallen. Ik weet niet zeker of ze afgeleid was tijdens het wachten, of dat ze niet goed geluisterd had. Wel netjes: ik hoefde niet te betalen voor het verven. Al met al dacht ik dat ik naar een professionele salon ging, maar dat viel tegen. Ze was er met haar aandacht niet bij, en dat is bij mij erg nadelig uitgepakt.
Anoniem
8 maanden geleden
Toon reactie salon...
Fijne massage en behandeling. Wel ging de telefoon een keer af midden in de massage wat niet perse erg is natuurlijk maar wat ik ook niet zo proffesioneel vond. Ook was ze het wenkbrauwen epileren vergeten, toen ik dat na afloop zei heeft ze meteen haar excuses aangeboden en dat alsnog gedaan. Al met al prima maar een beetje rommelig,
Anoniem
één jaar geleden
Jennita
één jaar geleden
Prima ervaring. Kundige behandelaar.
Anoniem
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Huidkliniek Utrecht
Herculesplein 379
3584AA Utrecht

Huidkliniek Utrecht in het gezondheidscentrum Galgenwaard, biedt huid- en laserbehandeling op maat, iedere huid is immers uniek. De behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door erkende huidtherapeuten. De huidtherapeuten nemen de tijd voor jou en geven eerlijk en duidelijk advies. Betrouwbare voorlichting en informatie gecombineerd met een zorgvuldige en doelgerichte behandeling zorgen voor het optimale resultaat. Huidkliniek Utrecht is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (BIG-registratie). Tevens heeft de kliniek contracten met alle zorgverzekeraars.

Let op: Huidkliniek Utrecht zit op de ingang westzijde, tegenover de BP en bij dezelfde ingang van van de Basic Fit (tussen apotheek de Koert en de fietsenwinkel). Je kunt gratis parkeren op het eigen terrein.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt