Huidkliniek Utrecht

Herculesplein 379, 3584AA Utrecht
3,6
24 reviews
Herculesplein 379, 3584AA Utrecht

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Meet the team

Sophie
Huidtherapeut
4.1
5 reviews

Over

De diversiteit in het vak huidtherapie spreekt mij heel erg aan. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en bij iedereen uniek. Door een persoonlijk behandelplan op te stellen en de huid te analyseren, wil ik het beste resultaat bereiken. Ik vind het mooi om te zien als iemand met huidproblemen zelfverzekerder de behandelkamer verlaat door de behandelingen en adviezen. Het feit dat ik deze mensen kan helpen geeft mij veel voldoening en zorgt ervoor dat ik telkens weer met plezier naar mijn werk ga.

Sanne
Huidtherapeut
3.8
9 reviews

Over

Mijn passie voor het vak, in combinatie met mijn perfectionisme, maken mij zeer gedreven. Mijn doel is om een zorgvuldige en doelgerichte huidtherapeutische behandeling op maat aan te bieden. Ik weet namelijk als geen ander dat iedere huid uniek is. Ik onderscheid mij door persoonlijk contact en individuele aandacht. Mijn werkwijze bestaat uitsluitend uit evidence based kennis op basis van wetenschappelijk onderzoek. Dit zorgt voor het hoogst mogelijke resultaat voor uw huid. Mijn missie is ten alle tijden om de gezondheid van uw huid te verbeteren.

Over

Huidkliniek Utrecht
Herculesplein 379
3584AA Utrecht

Huidkliniek Utrecht in het gezondheidscentrum Galgenwaard, biedt huid- en laserbehandeling op maat, iedere huid is immers uniek. De behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door erkende huidtherapeuten. De huidtherapeuten nemen de tijd voor jou en geven eerlijk en duidelijk advies. Betrouwbare voorlichting en informatie gecombineerd met een zorgvuldige en doelgerichte behandeling zorgen voor het optimale resultaat. Huidkliniek Utrecht is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (BIG-registratie). Tevens heeft de kliniek contracten met alle zorgverzekeraars.

Let op: Huidkliniek Utrecht zit op de ingang westzijde, tegenover de BP en bij dezelfde ingang van van de Basic Fit (tussen apotheek de Koert en de fietsenwinkel). Je kunt gratis parkeren op het eigen terrein.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt