Huidkliniek Utrecht

Herculesplein 379, 3584AA Utrecht
4,3
21 reviews
Herculesplein 379, 3584AA Utrecht

Reviews

4,3
21 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Fijne massage en behandeling. Wel ging de telefoon een keer af midden in de massage wat niet perse erg is natuurlijk maar wat ik ook niet zo proffesioneel vond. Ook was ze het wenkbrauwen epileren vergeten, toen ik dat na afloop zei heeft ze meteen haar excuses aangeboden en dat alsnog gedaan. Al met al prima maar een beetje rommelig,
Anoniem
één maand geleden
Jennita
4 maanden geleden
Prima ervaring. Kundige behandelaar.
Anoniem
4 maanden geleden
Helaas viel de gezichtsbehandeling bij de Huidkliniek tegen. Dit kwam vooral omdat mijn wenkbrauwen werden geëpileerd zonder dat er eerst werd gevraagd of ik dit wilde (nee!). Omdat dit met threading gebeurde (touwtjes-methode), was het kwaad al geschied voordat ik er iets van kon zeggen. Het is ook niet mooi geworden... Verder vond ik het personeel ook best onvriendelijk. Hier kom ik niet meer terug.
Anoniem
6 maanden geleden
Toon reactie salon...
Zeer kundige schoonheidsspecialiste. Echt een aanrader!
Martine
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Huidkliniek Utrecht
Herculesplein 379
3584AA Utrecht

Huidkliniek Utrecht in het gezondheidscentrum Galgenwaard, biedt huid- en laserbehandeling op maat, iedere huid is immers uniek. De behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door erkende huidtherapeuten. De huidtherapeuten nemen de tijd voor jou en geven eerlijk en duidelijk advies. Betrouwbare voorlichting en informatie gecombineerd met een zorgvuldige en doelgerichte behandeling zorgen voor het optimale resultaat. Huidkliniek Utrecht is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (BIG-registratie). Tevens heeft de kliniek contracten met alle zorgverzekeraars.

Let op: Huidkliniek Utrecht zit op de ingang westzijde, tegenover de BP en bij dezelfde ingang van van de Basic Fit (tussen apotheek de Koert en de fietsenwinkel). Je kunt gratis parkeren op het eigen terrein.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt