Il Cielo

Oostzaanstraat 46, 1013WN Amsterdam
4,8
7 reviews
Oostzaanstraat 46, 1013WN Amsterdam

Browse services

Venue reviews

4,8
7 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Najiba
24 days ago
I am a French-speaking belgian living in Amsterdam for two years now. It is really hard to find new therapists when you arive in a new city ! I went to consult Unmani a few months ago because I have neck and back chronic pains. Unmani is helping me a lot (until now that I am pregnant)! She always adapts the treatment to my needs. I highly recommend her! Un tout grand merci Unmani!
Heidi
2 months ago
Charlene
3 months ago
Unmani weet perfect de gevoelige punten te vinden en deze doeltreffend te behandelen. Daarnaast is het voor mij de ideale manier om te ontstressen en echt tot rust te komen. Unmani heeft duidelijk verstand van zaken, ik raad het iedereen aan.
F.R.
6 months ago
Ik kom altijd voor de massage in combinatie met de Cranio Sacraal therapie. Heerlijke ontspannende 90 minuten!
Kim
6 months ago
Show more reviews...

About

Il Cielo
Oostzaanstraat 46
1013WN Amsterdam

Voor een goede massage bij je bij Il Cielo aan de Oostzaanstraat aan het juiste adres. Eigenaresse Unmani kijkt niet alleen naar je lichaam maar ook naar je geest. Om goed te functioneren is het namelijk belangrijk dat lichaam en geest in evenwicht zijn. Je kunt hier terecht voor klachtgerelateerde behandelingen, maar ook voor pure ontspanning zit je hier goed. Je zult de salon dan ook weer volledig relaxed verlaten. Handig om te weten: een aantal behandelingen kunnen worden vergoed door je zorgverzekeraar en Unmani is één van de weinige VLOW®-therapeuten in Nederland die gespecialiseerd is in borstweefselbehandelingen.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
10:0020:00
ThuThursday
10:0020:00
FriFriday
Closed
SatSaturday
10:0020:00
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby