Il Cielo

Oostzaanstraat 46, 1013WN Amsterdam
5,0
5 reviews
Oostzaanstraat 46, 1013WN Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

5,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Charlene
één maand geleden
Unmani weet perfect de gevoelige punten te vinden en deze doeltreffend te behandelen. Daarnaast is het voor mij de ideale manier om te ontstressen en echt tot rust te komen. Unmani heeft duidelijk verstand van zaken, ik raad het iedereen aan.
F.R.
4 maanden geleden
Ik kom altijd voor de massage in combinatie met de Cranio Sacraal therapie. Heerlijke ontspannende 90 minuten!
Kim
4 maanden geleden
Altijd fijne, persoonlijke en vakkundige behandelingen, zowel de massages als cranio sacraalbehandelingen.
...
9 maanden geleden
Ik heb vooral Cranio sacrale massage gehad van Unmani en die waren allemaal goddelijk. Ik beland al snel in een diepe vorm van slaap of trance, maar de overige tijd tintelt er van alles en voel ik spanningen bewegen en verplaatsen en wegkriebelen, terwijl bij Craniosacrale massage bijna geen aanraking is! Heel wonderlijk. Soms is het hard werken voor mij omdat er aan bepaalde knopen wordt gewerkt en dat doet op een diep niveau pijn of het geeft angst. Unmani denkt en werkt op al die diepere niveaus. Heel fijn!
Sabine
9 maanden geleden

Over

Il Cielo
Oostzaanstraat 46
1013WN Amsterdam

Voor een goede massage bij je bij Il Cielo aan de Oostzaanstraat aan het juiste adres. Eigenaresse Unmani kijkt niet alleen naar je lichaam maar ook naar je geest. Om goed te functioneren is het namelijk belangrijk dat lichaam en geest in evenwicht zijn. Je kunt hier terecht voor klachtgerelateerde behandelingen, maar ook voor pure ontspanning zit je hier goed. Je zult de salon dan ook weer volledig relaxed verlaten. Handig om te weten: een aantal behandelingen kunnen worden vergoed door je zorgverzekeraar en Unmani is één van de weinige VLOW®-therapeuten in Nederland die gespecialiseerd is in borstweefselbehandelingen.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt