Il Cielo

Oostzaanstraat 46, Amsterdam, 1013WN

Sorry, Il Cielo is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Chinese Gezondheidspraktijk Westerpark

219 reviews
Van Hallstraat 21A, 1051GW Amsterdam

Tropical Divas Beauty Studio.

33 reviews
Krommenienstraat 12, 1013XM Amsterdam west

Monica Mole Massage & Craniosacral Therapy

76 reviews
Zaandijkstraat 13, Amsterdam

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Massage
Therapie en Mindfulness

Reviews

4,8
7 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
I am a French-speaking belgian living in Amsterdam for two years now. It is really hard to find new therapists when you arive in a new city ! I went to consult Unmani a few months ago because I have neck and back chronic pains. Unmani is helping me a lot (until now that I am pregnant)! She always adapts the treatment to my needs. I highly recommend her! Un tout grand merci Unmani!
Unmani weet perfect de gevoelige punten te vinden en deze doeltreffend te behandelen. Daarnaast is het voor mij de ideale manier om te ontstressen en echt tot rust te komen. Unmani heeft duidelijk verstand van zaken, ik raad het iedereen aan.
Ik kom altijd voor de massage in combinatie met de Cranio Sacraal therapie. Heerlijke ontspannende 90 minuten!
Altijd fijne, persoonlijke en vakkundige behandelingen, zowel de massages als cranio sacraalbehandelingen.
Ik heb vooral Cranio sacrale massage gehad van Unmani en die waren allemaal goddelijk. Ik beland al snel in een diepe vorm van slaap of trance, maar de overige tijd tintelt er van alles en voel ik spanningen bewegen en verplaatsen en wegkriebelen, terwijl bij Craniosacrale massage bijna geen aanraking is! Heel wonderlijk. Soms is het hard werken voor mij omdat er aan bepaalde knopen wordt gewerkt en dat doet op een diep niveau pijn of het geeft angst. Unmani denkt en werkt op al die diepere niveaus. Heel fijn!

Over

Il Cielo
Oostzaanstraat 46
1013WN Amsterdam

Voor een goede massage bij je bij Il Cielo aan de Oostzaanstraat aan het juiste adres. Eigenaresse Unmani kijkt niet alleen naar je lichaam maar ook naar je geest. Om goed te functioneren is het namelijk belangrijk dat lichaam en geest in evenwicht zijn. Je kunt hier terecht voor klachtgerelateerde behandelingen, maar ook voor pure ontspanning zit je hier goed. Je zult de salon dan ook weer volledig relaxed verlaten. Handig om te weten: een aantal behandelingen kunnen worden vergoed door je zorgverzekeraar en Unmani is één van de weinige VLOW®-therapeuten in Nederland die gespecialiseerd is in borstweefselbehandelingen.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
Gesloten