Mamassage Amsterdam

4,9
20 reviews
Willemsparkweg 176, Amsterdam
Open Today: 19:00 - 22:00

Browse services

Venue reviews

4,9
20 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Super
Ik heb een fantastische kraam massage van Carolien gehad. Ze voelde precies aan welke plekjes extra aandacht nodig hadden.
Hele fijne zwangerschapsmassage gehad bij Carolien. Ik was al eens voor een zwangerschapsmassage bij een beauty salon geweest, maar bij Carolien was echt veel beter, je merkt dat ze gespecialiseerd is in zwangerschapsmassages! Ik kon van tevoren al aangeven of ik bepaalde aandachtspunten had en wat voor muziek en olie ik wilde. Bij aankomst hoef je dan alleen nog maar te gaan liggen (lekker op zo'n massagetafel met gat voor je dikke buik) en te ontspannen!
Heerlijk ontspannend na de bevalling!
Zodra je de trap af loopt voel je gelijk een ontspannen sfeer. Ze vraagt naar je klachten en welke muziek je prettig vindt. Een persoonlijke massage en ze voelt goed aan op welke punten ze meer moet focussen tijdens de massage.
Show more reviews...

Meet the team

Carolien
5.0
10 reviews

Services

Massage

About

Mamassage Amsterdam
Willemsparkweg 176
Amsterdam

Aan de Willemsparkweg in Amsterdam vind je massagesalon Mamassage Amsterdam​. Hier kom je helemaal tot rust tijdens een ontspanningsmassage, hoofd(pijn)massage, een rug-, schouder-, nek- en hoofdmassage of een zwangerschapsmassage.

Ontspanning en geborgenheid staan centraal voor eigenaresse Carolien. En dat merk je gelijk als je de salon binnenkomt. Carolien is gespecialiseerd in het geven van ontspanningsmassages aan mensen met een druk hoofd/leven en zwangere vrouwen. Er is dan ook een comfortabele massagetafel aanwezig met eventuele uitsparing voor borsten en buik. Bij Mamassage Amsterdam heb je de keuze uit verschillende soorten oliën en muziek tijdens de massage zodat je echt even kunt wegdromen en optimaal kunt ontspannen.

Handig om te weten: je kunt in deze salon alleen contant betalen en je vindt de massagesalon in Verloskundigenpraktijk Amsterdam Zuid.

MonMonday
09:3022:00
TueTuesday
10:0022:00
WedWednesday
19:0022:00
ThuThursday
09:3017:30
FriFriday
09:3013:30
SatSaturday
10:0013:00
SunSunday
19:0022:00

Massage & Therapy Centres nearby