Mamassage Amsterdam

4,9
21 reviews
Willemsparkweg 176, Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,9
21 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super fijne ervaring en Carolien is heel goed. Weet elke spier en pijnpunt te raken, is heel aardig en professioneel. Een dikke aanrader!
Super
Ik heb een fantastische kraam massage van Carolien gehad. Ze voelde precies aan welke plekjes extra aandacht nodig hadden.
Hele fijne zwangerschapsmassage gehad bij Carolien. Ik was al eens voor een zwangerschapsmassage bij een beauty salon geweest, maar bij Carolien was echt veel beter, je merkt dat ze gespecialiseerd is in zwangerschapsmassages! Ik kon van tevoren al aangeven of ik bepaalde aandachtspunten had en wat voor muziek en olie ik wilde. Bij aankomst hoef je dan alleen nog maar te gaan liggen (lekker op zo'n massagetafel met gat voor je dikke buik) en te ontspannen!
Heerlijk ontspannend na de bevalling!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Carolien
5.0
11 reviews

Behandelingen

Massage

Over

Mamassage Amsterdam
Willemsparkweg 176
Amsterdam

Aan de Willemsparkweg in Amsterdam vind je massagesalon Mamassage Amsterdam​. Hier kom je helemaal tot rust tijdens een ontspanningsmassage, hoofd(pijn)massage, een rug-, schouder-, nek- en hoofdmassage of een zwangerschapsmassage.

Ontspanning en geborgenheid staan centraal voor eigenaresse Carolien. En dat merk je gelijk als je de salon binnenkomt. Carolien is gespecialiseerd in het geven van ontspanningsmassages aan mensen met een druk hoofd/leven en zwangere vrouwen. Er is dan ook een comfortabele massagetafel aanwezig met eventuele uitsparing voor borsten en buik. Bij Mamassage Amsterdam heb je de keuze uit verschillende soorten oliën en muziek tijdens de massage zodat je echt even kunt wegdromen en optimaal kunt ontspannen.

Handig om te weten: je kunt in deze salon alleen contant betalen en je vindt de massagesalon in Verloskundigenpraktijk Amsterdam Zuid.

MaMaandag
09:3016:30
DiDinsdag
09:3012:00
WoWoensdag
19:0022:00
DoDonderdag
09:3017:30
VrVrijdag
09:3012:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt