Willemsparkweg 176, Amsterdam
Vandaag open: 09:30 - 14:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
27 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Very comfortable table to lay on my back. Massage was thorough, relaxing, with focus on my pain points. She was very proffesional and gave me some advice relevant to my pain problems. The salon was quiet, with relaxing music, and warm temperature. Defintely recommend.
Carolien heeft me een heerlijke, ontspannen massage gegeven. Waarbij ze heel invoelend is in wat je wel/niet fijn vindt en daar probeert ze goed rekening mee te houden! Heel fijn!
Al bij binnenkomst ervaarde ik een goede sfeer, De massage was erg goed, Caroline is uiterst voorzichtig, maar behandelt de pijnlijke punten erg goed, waardoor ik na afloop echt een ontspannen gevoel had. Zeker een aanrader!
Relaxing postnatal massage..highly recommended Caroline.
Ik heb bij verschillende klinieken zwangerschapsmassage geprobeerd, en Carolien was de enige bij wie ik de impressie kreeg dat ze wist wat ze aan het doen was met een persoon in verwachting. Je bent in goede handen indien zwanger.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Carolien
5.0
17 reviews

Behandelingen

Massage

Over

Mamassage Amsterdam
Willemsparkweg 176
Amsterdam

Aan de Willemsparkweg in Amsterdam vind je massagesalon Mamassage Amsterdam​. Hier kom je helemaal tot rust tijdens een ontspanningsmassage, hoofd(pijn)massage, een rug-, schouder-, nek- en hoofdmassage of een zwangerschapsmassage.

Ontspanning en geborgenheid staan centraal voor eigenaresse Carolien. En dat merk je gelijk als je de salon binnenkomt. Carolien is gespecialiseerd in het geven van ontspanningsmassages aan mensen met een druk hoofd/leven en zwangere vrouwen. Er is dan ook een comfortabele massagetafel aanwezig met eventuele uitsparing voor borsten en buik. Bij Mamassage Amsterdam heb je de keuze uit verschillende soorten oliën en muziek tijdens de massage zodat je echt even kunt wegdromen en optimaal kunt ontspannen.

Handig om te weten: je kunt in deze salon alleen contant betalen en je vindt de massagesalon in Verloskundigenpraktijk Amsterdam Zuid.

MaMaandag
09:3014:00
DiDinsdag
09:3013:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:3014:00
VrVrijdag
09:3013:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt