Augustinushof 96, Hilversum, 1216LH

Browse services

Venue reviews

4,9
213 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
toppy!
Zoals altijd heerlijk!
Flexible way of treating and great results. Good understanding of what needs attention and how to fix it. Very happy.
Vincent zorgt voor een fijne sfeer in de praktijk en neemt echt even de tijd voor je. Hij is kundig en enthousiast. Ik kom zeker bij hem terug.
De ontvangst was bijzonder hartelijk. De sfeer was en bllef ontspannen in een aangename ruimte en een aangename temperatuur. Er was aandacht voor mijn persoonlijke wensen. De sportmassage was grondig, geheel naar mijn verwachting. Vincent informeerde voldoende hoe ik e.e.a. tijdens het masseren ervoer. Daar waar in mijn lichaam spanning zat werden de spieren vakkundig losgemaakt. Gedurende de hele behanding was de sfeer ontspannen en aangenaam. Ik ben zeer tevreden, kom graag terug.
Show more reviews...

Meet the team

Vincent
Masseur / Eigenaar
5.0
155 reviews

Services

Massage

What our customers say about Vincent

Knowledgeable14
Professional10
Experienced8
Skilled7

About

Massagepraktijk Vincent
Augustinushof 96
1216LH Hilversum

Massagepraktijk Vincent in Hilversum is er voor jouw ontspanning. Heb je geregeld hoofdpijn of heb je last van fibromyalgie of klachten aan je lage rug? Ook dan biedt allround en gediplomeerd masseur Vincent verlichting bij jouw klachten. Hij heeft jarenlang in de wellnessindustrie gewerkt en kan daardoor goed aanvoelen wat jij nodig hebt om lekker in je vel te zitten. Vincent is een liefhebber van bijzondere mensen en unieke verhalen, maar tijdens je massage mag je je natuurlijk gewoon concentreren op je ontspanning. Voor Vincent is rust, persoonlijke aandacht en verzorging de sleutel tot een gezonde lichaam en geest. Hij heeft in zijn arsenaal van massageoliën verschillende fijne geuren tot jouw beschikking. Denk hierbij aan bamboe, mandarijn, jasmijn, abrikozenpit of houtmix. Waar ga jij voor?

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MonMonday
13:1522:00
TueTuesday
13:1522:00
WedWednesday
13:1522:00
ThuThursday
13:1522:00
FriFriday
13:1518:00
SatSaturday
09:0015:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2020

Massage & Therapy Centres nearby