Augustinushof 96, Hilversum, 1216LH
Morgen open: 13:15 - 22:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
259 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijk even opladen op de massagetafel bij Vincent. Een professionele massage met rust en aandacht en fijne energie. Weer helemaal ontspannen!!
Ik zou Vincent zeker aan iedereen aanraden! Hij luistert goed naar je wensen en pakt dit gelijk goed aan Ivm endometriose heb ik Vincent elke 4 weken nodig en hij pakt dit zo goed aan dat ik gewoon na de behandeling veel minder pijn heb en ik weer normaal kan lopen zo ongelooflijk blij met hem. Voor mij geen ander meer
Een massage van Vincent is altijd een goed idee. Kijk altijd uit naar de massage en merk daarna altijd dat het mij lichamelijke heel veel goeds heeft gedaan.
superformiweldigeindefantakolosachtig zoals altijd
In alle rust heet Vincent je welkom. Vincent stemt de behandeling precies af op mijn wensen en signalen. Dat maakte dat ik me snel op mijn gemak voelde en na verloop van tijd ook echt volledig kon ontspannen. Een aanrader.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Vincent
Masseur / Eigenaar
5.0
193 reviews

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Vincent

Deskundig19
Professioneel11
Getalenteerd10
Vakkundig10

Over

Massagepraktijk Vincent
Augustinushof 96
1216LH Hilversum

Massagepraktijk Vincent in Hilversum is er voor jouw ontspanning. Heb je geregeld hoofdpijn of heb je last van fibromyalgie of klachten aan je lage rug? Ook dan biedt allround en gediplomeerd masseur Vincent verlichting bij jouw klachten. Hij heeft jarenlang in de wellnessindustrie gewerkt en kan daardoor goed aanvoelen wat jij nodig hebt om lekker in je vel te zitten. Vincent is een liefhebber van bijzondere mensen en unieke verhalen, maar tijdens je massage mag je je natuurlijk gewoon concentreren op je ontspanning. Voor Vincent is rust, persoonlijke aandacht en verzorging de sleutel tot een gezonde lichaam en geest. Hij heeft in zijn arsenaal van massageoliën verschillende fijne geuren tot jouw beschikking. Denk hierbij aan bamboe, mandarijn, jasmijn, abrikozenpit of houtmix. Waar ga jij voor?

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MaMaandag
13:1522:00
DiDinsdag
13:1522:00
WoWoensdag
13:1522:00
DoDonderdag
13:1522:00
VrVrijdag
14:0018:00
ZaZaterdag
09:0015:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt