Massagepraktijk Vincent

Augustinushof 96, 1216LH Hilversum
4,9
30 reviews
Augustinushof 96, 1216LH Hilversum

Alle behandelingen

Reviews

4,9
30 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het is heerlijk om aan huis eens per 2 à3 weken een ontspanningsmassage te krijgen. Vincent weet de spierknoopjes altijd weer te vinden en ze doen verdwijnen.
Manuela
4 dagen geleden
Toon reactie salon...
Heerlijke ontspanningsmassage. Echt een aanrader
Netanja
14 dagen geleden
Toon reactie salon...
1e behandeling van de 5 rittenkaart. Om de migraine te lijf te gaan. Ben al een stuk losser gemasseerd. De volgende ochtend wakker geworden zonder hoofdpijn.
Roos
19 dagen geleden
Vanwege migraine in behandeling bij Vincent. Ik heb er heel veel baat bij. Ik heb een 5 rittenkaart aangeschaft dat is ook super handig.
Roos
19 dagen geleden
Toon reactie salon...
Voor mij was dit de eerste keer dat ik de massage echt bedoeld was voor mijn fibromyalgie. Alle andere massages zijn heerlijk, maar helpen niet. Vincent weet wat hij doet en masseert echt alle knopen voorzichtig uit je rug. Hij begrijpt dat het voor iemand met fibromyalgie heel erg vervelend/pijnlijk kan zijn.
Arnella
22 dagen geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Massagepraktijk Vincent
Augustinushof 96
1216LH Hilversum

Massagepraktijk Vincent in Hilversum is er voor jouw ontspanning. Heb je geregeld hoofdpijn of heb je last van fibromyalgie of klachten aan je lage rug? Ook dan biedt allround en gediplomeerd masseur Vincent verlichting bij jouw klachten. Hij heeft jarenlang in de wellnessindustrie gewerkt en kan daardoor goed aanvoelen wat jij nodig hebt om lekker in je vel te zitten. Vincent is een liefhebber van bijzondere mensen en unieke verhalen, maar tijdens je massage mag je je natuurlijk gewoon concentreren op je ontspanning. Voor Vincent is rust, persoonlijke aandacht en verzorging de sleutel tot een gezonde lichaam en geest. Hij heeft in zijn arsenaal van massageoliën verschillende fijne geuren tot jouw beschikking. Denk hierbij aan bamboe, mandarijn, jasmijn, abrikozenpit of houtmix. Waar ga jij voor?

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
19:0022:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
10:0019:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt