Massagepraktijk Vincent

Augustinushof 96, 1216LH Hilversum
4,6
3 reviews
Augustinushof 96, 1216LH Hilversum

Reviews

4,6
3 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Tosca
18 dagen geleden
De massageruimte is mooi ingericht. Vincent is een goede masseur die heel goed aanvoelt welke spieren wat meer aandacht nodig hebben. Aanrader!
Esmeralda
24 dagen geleden
Toon reactie salon...
Vincent voelt goed aan wat er nodig is. Hij stemt af en is een rustig persoon tijdens de massage. Ik zou geen andere masseur meer willen.
Michelle
één maand geleden
Toon reactie salon...

Over

Massagepraktijk Vincent
Augustinushof 96
1216LH Hilversum

Massagepraktijk Vincent in Hilversum is er voor jouw ontspanning. Heb je geregeld hoofdpijn of heb je last van fibromyalgie of klachten aan je lage rug? Ook dan biedt allround en gediplomeerd masseur Vincent verlichting bij jouw klachten. Hij heeft jarenlang in de wellnessindustrie gewerkt en kan daardoor goed aanvoelen wat jij nodig hebt om lekker in je vel te zitten. Vincent is een liefhebber van bijzondere mensen en unieke verhalen, maar tijdens je massage mag je je natuurlijk gewoon concentreren op je ontspanning. Voor Vincent is rust, persoonlijke aandacht en verzorging de sleutel tot een gezonde lichaam en geest. Hij heeft in zijn arsenaal van massageoliën verschillende fijne geuren tot jouw beschikking. Denk hierbij aan bamboe, mandarijn, jasmijn, abrikozenpit of houtmix. Waar ga jij voor?

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
19:0022:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
10:0019:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt