Schiedamsedijk 3, Rotterdam
Open Tomorrow: 10:00 - 17:00

Browse services

Venue reviews

4,8
954 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Goed advies gekregen en netjes geknipt
Kirsten heeft me echt super geholpen met een kleur die bij me past en het is erg mooi geworden!
Alweer super tevreden met het resultaat!
Show more reviews...

Meet the team

Maud
Hairstylist
5.0
580 reviews

About

Maud gaat haar droom van zelfstandige hairstylist achterna, al snel was de locatie bevestigd in ‘hartje’ centrum Rotterdam. Maud kan door haar ervaring en trainingen die ze geeft goed bepalen welk kapsel bij jou past. Haar handtekening is “Trots op haar”; zichtbaar egale overlopen en stralende looks. Geknipt met passie en verzorgd met voedzame, professionele haarproducten. Haar doel is dat jij Maud Salon met trots verlaat. "Ik hoop je snel te zien!"

Services

Hair

What our customers say about Maud

Skilled64
Friendly51
Professional48
Knowledgeable47
Kirsten
Hairstylist
4.7
154 reviews

About

Kirsten is een hele creatieve en ervaren hairstylist gespecialiseerd in balayage's. Kirsten kan door haar ervaring en vele trainingen die ze heeft gevolgd goed bepalen welk kapsel bij jou past. De slogan “Trots op haar” past er ook helemaal bij, met de egale overlopen en stralende looks die zij creëert. Haar scherpe advies op het gebied van nazorg voor het behoud van jouw mooie kapsel maakt haar een complete hairstylist die weet wat ze doet. Haar doel is dat jij Maud Salon met trots verlaat. "Ik hoop je snel te zien!"

Services

Hair

What our customers say about Kirsten

Friendly16
Skilled14
Knowledgeable14
Professional6

About

Maud Salon
Schiedamsedijk 3
Rotterdam

Aan de Schiedamsedijk in Rotterdam vind je Maud Salon. Bij deze kapsalon kun je terecht voor het knippen, kleuren en stylen van je haar.

Maud gaat haar droom van zelfstandige hairstylist achterna en kan door haar ervaring en trainingen die ze geeft goed bepalen welk kapsel bij jouw uitstraling en karakter past. Maud hecht veel waarde aan een professioneel advies en luistert goed naar je wensen. Haar handtekening is: “Trots op haar” zichtbaar egale overlopen en stralende looks. Geknipt met passie en verzorgd met voedzame, professionele haarproducten. Haar doel is dat jij Maud Salon met trots verlaat. Mannen, vrouwen en kinderen zijn welkom in deze salon.

MonMonday
10:0019:00
TueTuesday
10:0019:00
WedWednesday
10:0017:00
ThuThursday
10:0020:00
FriFriday
10:0020:00
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2021Top Rated 2020

Hair Salons nearby