Maud Salon

Schiedamsedijk 3, Rotterdam
Schiedamsedijk 3, Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews


Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Maud is erg vriendelijk, behulpzaam en vakkundig
Wat een fijne ervaring! Kleuren kan Maud ontzettend goed, het resultaat na het zetten van low-lights was echt geweldig! Daarbij is het een leuk zaakje, met een fijne sfeer en een top locatie! Ook over alle kosten en handelingen is Maud heel duidelijk en ze doet alles in overleg! Ik zal hier voor het kleuren van mijn haar zeker terugkomen en haar kapsalon zeker aanraden!
Ik ben echt super blij! Maud kan niet alleen goed knippen maar ze denkt ook mee met wat leuk staat en legt het goed uit. Gezellig en mooi resultaat :)
Maud dacht goed met mij mee en ze heeft deskundig een flink stuk van mijn haar deskundig geknipt onder een leuk gesprek :)
Haren van mijn dochter goed knipt, prettige ervaring
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Maud
Hairstylist
5.0
240 reviews

Over

Maud gaat haar droom van zelfstandige hairstylist achterna, al snel was de locatie bevestigd in ‘hartje’ centrum Rotterdam. Maud kan door haar ervaring en trainingen die ze geeft goed bepalen welk kapsel bij jou past. Mijn handtekening is “Trots op haar”; zichtbaar egale overlopen en stralende looks. Geknipt met passie en verzorgd met voedzame, professionele haarproducten. Mijn doel is dat jij Maud Salon met trots verlaat. Ik hoop je snel te zien! Maud

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Maud

Vriendelijk24
Professioneel20
Vakkundig19
Deskundig19

Over

Maud Salon
Schiedamsedijk 3
Rotterdam

Aan de Schiedamsedijk in Rotterdam vind je Maud Salon. Bij deze kapsalon kun je terecht voor het knippen, kleuren en stylen van je haar.

Maud gaat haar droom van zelfstandige hairstylist achterna en kan door haar ervaring en trainingen die ze geeft goed bepalen welk kapsel bij jouw uitstraling en karakter past. Maud hecht veel waarde aan een professioneel advies en luistert goed naar je wensen. Haar handtekening is: “Trots op haar” zichtbaar egale overlopen en stralende looks. Geknipt met passie en verzorgd met voedzame, professionele haarproducten. Haar doel is dat jij Maud Salon met trots verlaat. Mannen, vrouwen en kinderen zijn welkom in deze salon.

MaMaandag
09:3019:00
DiDinsdag
09:3019:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
11:0021:30
VrVrijdag
11:0021:30
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
13:0018:00

Kappers in de buurt