Maud Salon

4,9
453 reviews
Schiedamsedijk 3, Rotterdam
Vandaag open: 10:00 - 19:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
453 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het advies, de kleur, de coupe, de producten, de hygiëne, de stiptheid,... het is allemaal professioneel. Wederom enorm bedankt Maud, ik ben echt blij verrast met de kleur. Echt een aanrader Maudsalon!
Ze denkt erg met je mee en neemt het knippen serieus! Ze geeft je volledige aandacht en ze heeft veel inzicht en kennis!
Thanks Maud, voor het tot leven wekken van mijn dode bos haar! Het zit weer lekker levendig en voelt weer gezond. Maud wist me perfect te helpen toen ik zei dat ik 'curtain bangs' wilde en heeft het ook prachtig gestyled!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Maud
Hairstylist
4.9
381 reviews

Over

Maud gaat haar droom van zelfstandige hairstylist achterna, al snel was de locatie bevestigd in ‘hartje’ centrum Rotterdam. Maud kan door haar ervaring en trainingen die ze geeft goed bepalen welk kapsel bij jou past. Mijn handtekening is “Trots op haar”; zichtbaar egale overlopen en stralende looks. Geknipt met passie en verzorgd met voedzame, professionele haarproducten. Mijn doel is dat jij Maud Salon met trots verlaat. Ik hoop je snel te zien! Maud

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Maud

Vakkundig44
Vriendelijk38
Professioneel29
Getalenteerd27

Over

Maud Salon
Schiedamsedijk 3
Rotterdam

Aan de Schiedamsedijk in Rotterdam vind je Maud Salon. Bij deze kapsalon kun je terecht voor het knippen, kleuren en stylen van je haar.

Maud gaat haar droom van zelfstandige hairstylist achterna en kan door haar ervaring en trainingen die ze geeft goed bepalen welk kapsel bij jouw uitstraling en karakter past. Maud hecht veel waarde aan een professioneel advies en luistert goed naar je wensen. Haar handtekening is: “Trots op haar” zichtbaar egale overlopen en stralende looks. Geknipt met passie en verzorgd met voedzame, professionele haarproducten. Haar doel is dat jij Maud Salon met trots verlaat. Mannen, vrouwen en kinderen zijn welkom in deze salon.

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
11:0021:30
VrVrijdag
11:0021:30
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
13:0018:00
Salonawards
Top Rated 2020

Kappers in de buurt