Maud Salon

4,8
1804 reviews
Weena 113, Rotterdam
Open Vandaag: 08:00 - 17:00
Last-minute

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,8
1804 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben weer voorzien van een goed kapsel, mn pet laat ik weer lekker thuis! 😃
Ilayda is amazing and so friendly! She always does the best job. My hair gets so tangly but she puts in just the right product for it to be smooth. She truly captures just what you want
Last-minute kappersafspraak die goed beviel.
Pony (curtain bangs) worden altijd goed bijgeknipt! :)
Altijd fijn en snel
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Ilayda is een hele creatieve en ervaren hairstylist gespecialiseerd in balayage's. Ilayda kan door haar ervaring en vele trainingen die ze heeft gevolgd goed bepalen welk kapsel bij jou past. De slogan “Trots op haar” past er ook helemaal bij, met de egale overlopen en stralende looks die zij creëert. Haar scherpe advies op het gebied van nazorg voor het behoud van jouw mooie kapsel maakt haar een complete hairstylist die weet wat ze doet. Haar doel is dat jij Maud Salon met trots verlaat. "Ik hoop je snel te zien!"

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Ilayda

Vriendelijk6
Getalenteerd5

Over

Dzejna is een creatieve en ervaren Topstylist & Star Colorist. Haar liefde voor het vak is onmiskenbaar. Hierdoor voert ze haar werk met plezier uit en geeft graag een fijne ervaring aan de klanten. Haar specialiteit is het corrigeren van kleuren en adviseren welk kapsel echt past bij jou karakter en uitstraling! "Het verwennen van klanten en hen met een trotse glimlach zien vertrekken, is mijn grootste drijfveer."

Behandelingen

Haar

Over

Maud gaat haar droom van zelfstandige hairstylist achterna, al snel was de locatie bevestigd in ‘hartje’ centrum Rotterdam. Maud kan door haar ervaring en trainingen die ze geeft goed bepalen welk kapsel bij jou past. Haar handtekening is “Trots op haar”; zichtbaar egale overlopen en stralende looks. Geknipt met passie en verzorgd met voedzame, professionele haarproducten. Haar doel is dat jij Maud Salon met trots verlaat. "Ik hoop je snel te zien!"

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Maud

Vakkundig95
Professioneel69
Getalenteerd63
Deskundig62

Over

Chantal is 30 jaar en heeft inmiddels al ruime tijd ervaring in het kappersvak. Haar specialisme is alles op het gebied van kleur en haar perfectionisme is de drijfveer voor het mooiste eindresultaat. ♡ Balayages zijn haar favoriet Ze vind het heerlijk om haar klant de ultieme kappersbeleving te geven en denkt altijd in mogelijkheden om jou wens te bereiken met behoudt van de kwaliteit van je haar! “Ik hoop je snel te zien!”

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Chantal

Deskundig7
Getalenteerd6
Vakkundig6
Vriendelijk5

Over

Kirsten is een hele creatieve en ervaren hairstylist gespecialiseerd in balayage's. Kirsten kan door haar ervaring en vele trainingen die ze heeft gevolgd goed bepalen welk kapsel bij jou past. De slogan “Trots op haar” past er ook helemaal bij, met de egale overlopen en stralende looks die zij creëert. Haar scherpe advies op het gebied van nazorg voor het behoud van jouw mooie kapsel maakt haar een complete hairstylist die weet wat ze doet. Haar doel is dat jij Maud Salon met trots verlaat. "Ik hoop je snel te zien!"

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Kirsten

Deskundig29
Vakkundig26
Vriendelijk22
Professioneel14

Over

Maud Salon
Weena 113
Rotterdam

In Rotterdam vind je Maud Salon. Bij deze kapsalon kun je terecht voor het knippen, kleuren en stylen van je haar.

Maud gaat haar droom van zelfstandige hairstylist achterna en kan door haar ervaring en trainingen die ze geeft goed bepalen welk kapsel bij jouw uitstraling en karakter past. Maud hecht veel waarde aan een professioneel advies en luistert goed naar je wensen. Haar handtekening is: “Trots op haar” zichtbaar egale overlopen en stralende looks. Geknipt met passie en verzorgd met voedzame, professionele haarproducten. Haar doel is dat jij Maud Salon met trots verlaat. Mannen, vrouwen en kinderen zijn welkom in deze salon.

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
08:0017:00
ZoZondag
12:0017:00

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Maud Salon

Maud Salon is geopend maandag van 10:00 tot 19:00, dinsdag van 09:00 tot 19:00, woensdag van 10:00 tot 17:00, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 20:00, zaterdag van 08:00 tot 17:00 en zondag van 12:00 tot 17:00.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Maud Salon zijn: Vrouwen knippen, Mannen knippen en Vrouwen kleuren
De populairste behandeling, Vrouwen knippen, heeft een gemiddelde prijs van € 41,16.
Bij Maud Salon kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2022Top Rated 2021Top Rated 2020

Kappers in de buurt