Maud Salon

4,8
1311 reviews
Schiedamsedijk 3, Rotterdam
Vandaag open: 10:00 - 20:00

Alle behandelingen

Reviews

4,8
1311 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super goed
Zeker een aanrader!
Ilayda was super aardig en ze heeft mijn haar snel en goed gewassen en gedroogd !
Snel, vaardig en aardig!
Fantastisch geknipt en geverfd. Heel erg blij met het resultaat!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Maud
Hairstylist
5.0
697 reviews

Over

Maud gaat haar droom van zelfstandige hairstylist achterna, al snel was de locatie bevestigd in ‘hartje’ centrum Rotterdam. Maud kan door haar ervaring en trainingen die ze geeft goed bepalen welk kapsel bij jou past. Haar handtekening is “Trots op haar”; zichtbaar egale overlopen en stralende looks. Geknipt met passie en verzorgd met voedzame, professionele haarproducten. Haar doel is dat jij Maud Salon met trots verlaat. "Ik hoop je snel te zien!"

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Maud

Vakkundig82
Professioneel59
Deskundig56
Vriendelijk56
Kirsten
Hairstylist
4.9
281 reviews

Over

Kirsten is een hele creatieve en ervaren hairstylist gespecialiseerd in balayage's. Kirsten kan door haar ervaring en vele trainingen die ze heeft gevolgd goed bepalen welk kapsel bij jou past. De slogan “Trots op haar” past er ook helemaal bij, met de egale overlopen en stralende looks die zij creëert. Haar scherpe advies op het gebied van nazorg voor het behoud van jouw mooie kapsel maakt haar een complete hairstylist die weet wat ze doet. Haar doel is dat jij Maud Salon met trots verlaat. "Ik hoop je snel te zien!"

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Kirsten

Deskundig27
Vakkundig24
Vriendelijk22
Aardig11
Ilayda
Hairstylist

Over

Ilayda is een hele creatieve en ervaren hairstylist gespecialiseerd in balayage's. Ilayda kan door haar ervaring en vele trainingen die ze heeft gevolgd goed bepalen welk kapsel bij jou past. De slogan “Trots op haar” past er ook helemaal bij, met de egale overlopen en stralende looks die zij creëert. Haar scherpe advies op het gebied van nazorg voor het behoud van jouw mooie kapsel maakt haar een complete hairstylist die weet wat ze doet. Haar doel is dat jij Maud Salon met trots verlaat. "Ik hoop je snel te zien!"

Behandelingen

Haar

Over

Maud Salon
Schiedamsedijk 3
Rotterdam

Aan de Schiedamsedijk in Rotterdam vind je Maud Salon. Bij deze kapsalon kun je terecht voor het knippen, kleuren en stylen van je haar.

Maud gaat haar droom van zelfstandige hairstylist achterna en kan door haar ervaring en trainingen die ze geeft goed bepalen welk kapsel bij jouw uitstraling en karakter past. Maud hecht veel waarde aan een professioneel advies en luistert goed naar je wensen. Haar handtekening is: “Trots op haar” zichtbaar egale overlopen en stralende looks. Geknipt met passie en verzorgd met voedzame, professionele haarproducten. Haar doel is dat jij Maud Salon met trots verlaat. Mannen, vrouwen en kinderen zijn welkom in deze salon.

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
12:0017:00
Salonawards
Top Rated 2022Top Rated 2021Top Rated 2020

Kappers in de buurt