Maud Salon

4,9
482 reviews
Schiedamsedijk 3, Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,9
482 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Altijd top
Ik kom graag bij Maud! Talent voor knippen en denkt met je mee.
Weer super geknipt !! Krijg veel complimenten vanuit mijn omgeving dat mijn haar leuk zit. Maud is vakkundig en het is altijd gezellig.
Super fijne sfeer, goed geadviseerd & precies het resultaat waar ik op gehoopt had! :)
Hele fijne ervaring! Ben heel blij met m’n haar :)
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Kirsten
Hairstylist

Over

Kirsten is een hele creatieve en ervaren hairstylist gespecialiseerd in balayage's. Kirsten kan door haar ervaring en vele trainingen die ze heeft gevolgd goed bepalen welk kapsel bij jou past. De slogan “Trots op haar” past er ook helemaal bij, met de egale overlopen en stralende looks die zij creëert. Haar scherpe advies op het gebied van nazorg voor het behoud van jouw mooie kapsel maakt haar een complete hairstylist die weet wat ze doet. Haar doel is dat jij Maud Salon met trots verlaat. "Ik hoop je snel te zien!"

Behandelingen

Haar
Maud
Hairstylist
5.0
404 reviews

Over

Maud gaat haar droom van zelfstandige hairstylist achterna, al snel was de locatie bevestigd in ‘hartje’ centrum Rotterdam. Maud kan door haar ervaring en trainingen die ze geeft goed bepalen welk kapsel bij jou past. Haar handtekening is “Trots op haar”; zichtbaar egale overlopen en stralende looks. Geknipt met passie en verzorgd met voedzame, professionele haarproducten. Haar doel is dat jij Maud Salon met trots verlaat. "Ik hoop je snel te zien!"

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Maud

Vakkundig47
Vriendelijk39
Professioneel30
Deskundig29

Over

Maud Salon
Schiedamsedijk 3
Rotterdam

Aan de Schiedamsedijk in Rotterdam vind je Maud Salon. Bij deze kapsalon kun je terecht voor het knippen, kleuren en stylen van je haar.

Maud gaat haar droom van zelfstandige hairstylist achterna en kan door haar ervaring en trainingen die ze geeft goed bepalen welk kapsel bij jouw uitstraling en karakter past. Maud hecht veel waarde aan een professioneel advies en luistert goed naar je wensen. Haar handtekening is: “Trots op haar” zichtbaar egale overlopen en stralende looks. Geknipt met passie en verzorgd met voedzame, professionele haarproducten. Haar doel is dat jij Maud Salon met trots verlaat. Mannen, vrouwen en kinderen zijn welkom in deze salon.

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
11:0021:30
VrVrijdag
11:0021:30
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
13:0018:00
Salonawards
Top Rated 2020

Kappers in de buurt