Op het matje

C. van Eesterenlaan 574, Amsterdam, 1019KB

Sorry, Op het matje is temporarily unavailable on Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Life Force Amsterdam

530 reviews
Borneostraat 38, 1094CL Amsterdam

Kobido Amsterdam

107 reviews
Molukkenstraat 109A, 1095 BA Amsterdam, Nederland

Nastassia Schoonheidsspecialiste & Medisch Pedicure

402 reviews
Javastraat 113,, Amsterdam

Popular services

Browse services

Venue reviews

5,0
38 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Heerlijk! Ik had heel erg last van mijn nek/schouder aan de rechterkant en voel me nu alweer wat losser/ontspannen. Ulrike heeft echt aandacht voor je, ik kan niets anders zeggen dat ik een super fijne massage heb gehad. En ook nog tips meegekregen om mijn spieren te blijven ontspannen.
Sinds ik Ulrike heb ontdekt, kom ik nergens anders meer voor mijn massage. Ze is onwijs relaxed, de massageruimte voelt heel zen aan, en de massage is altijd fantastisch. Ulrike masseert vol aandacht en met liefde. Ze weet precies de juiste manier te vinden waardoor ik altijd compleet chill weer de deur uit stap. Doe jezelf een plezier en geef jezelf een massage bij Ulrike cadeau! :-)
Ulrike is fantastisch! Ze weet direct de kwetsbare plekken te vinden en ik voelde mij als herboren na afloop. Ze heeft gouden handen! Ik kom zeker terug!
Heel deskundig en goed!
Geweldig!
Show more reviews...

About

Op het matje
C. van Eesterenlaan 574
1019KB Amsterdam

Aan de C. van Eesterenlaan in Zeeburg te Amsterdam-Oost zit de massagesalon Op het matje. Eigenaresse Ulrike biedt in haar salon hoogwaardige en individueel afgestemde behandelingen voor vrouwen. Door haar ruime ervaring met verschillende massagetechnieken, yoga, oefentherapie en coaching kan ze de behandelingen volledig afstemmen op de behoeften en bijzonderheden van jouw lichaam. Of je nou toe bent aan een ontspanning, rust in je hoofd of een gezondere houding, bij Op het matje krijg je de juiste zorg en adviezen om dit te bereiken.

Let op: deze salon behandelt alleen vrouwen.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
14:0018:00
ThuThursday
Closed
FriFriday
09:0019:30
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed