Op het matje

C. van Eesterenlaan 574, Amsterdam, 1019KB

Sorry, Op het matje is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Life Force Amsterdam

526 reviews
Borneostraat 38, 1094CL Amsterdam

Kobido Amsterdam

100 reviews
Molukkenstraat 109A, 1095 BA Amsterdam, Nederland

Bloom Clinic

118 reviews
Sumatrastraat 43, 1094LN Amsterdam

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

5,0
38 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijk! Ik had heel erg last van mijn nek/schouder aan de rechterkant en voel me nu alweer wat losser/ontspannen. Ulrike heeft echt aandacht voor je, ik kan niets anders zeggen dat ik een super fijne massage heb gehad. En ook nog tips meegekregen om mijn spieren te blijven ontspannen.
Sinds ik Ulrike heb ontdekt, kom ik nergens anders meer voor mijn massage. Ze is onwijs relaxed, de massageruimte voelt heel zen aan, en de massage is altijd fantastisch. Ulrike masseert vol aandacht en met liefde. Ze weet precies de juiste manier te vinden waardoor ik altijd compleet chill weer de deur uit stap. Doe jezelf een plezier en geef jezelf een massage bij Ulrike cadeau! :-)
Ulrike is fantastisch! Ze weet direct de kwetsbare plekken te vinden en ik voelde mij als herboren na afloop. Ze heeft gouden handen! Ik kom zeker terug!
Heel deskundig en goed!
Geweldig!
Toon meer reviews...

Over

Op het matje
C. van Eesterenlaan 574
1019KB Amsterdam

Aan de C. van Eesterenlaan in Zeeburg te Amsterdam-Oost zit de massagesalon Op het matje. Eigenaresse Ulrike biedt in haar salon hoogwaardige en individueel afgestemde behandelingen voor vrouwen. Door haar ruime ervaring met verschillende massagetechnieken, yoga, oefentherapie en coaching kan ze de behandelingen volledig afstemmen op de behoeften en bijzonderheden van jouw lichaam. Of je nou toe bent aan een ontspanning, rust in je hoofd of een gezondere houding, bij Op het matje krijg je de juiste zorg en adviezen om dit te bereiken.

Let op: deze salon behandelt alleen vrouwen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
14:0018:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0019:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten