Op het matje

C. van Eesterenlaan 574, 1019KB Amsterdam
5,0
13 reviews
C. van Eesterenlaan 574, 1019KB Amsterdam
Dalurenkorting

Reviews

5,0
13 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Voor de tweede keer geweest, het was weer heerlijk! Zeker de moeite waard!!
Anoniem
6 dagen geleden
Het was met recht een ontspanningsmassage te noemen. Ulrike nam er de tijd voor, en haar rustige bewegingen zorgden ervoor dat ik me gelijk kon ontspannen. De sfeer is ook heel prettig, met fijne muziek als je daar zin in hebt, een kopje thee achteraf en een lekker geurende olie. Alles gaat in overleg, wat ik ook erg prettig vond. Aanrader!
Lotte
één maand geleden
Macu
één maand geleden
Heerlijke massage!
Anoniem
één maand geleden
Wat een verwennerij! Het rook heerlijk in de kamer naar bloemenolie en ik kreeg bij aankomst een kopje thee om op te warmen. Ulrike weet wat ze doet. Je kan merken dat ze naast masseur ook nog yogadocent en lichaamsgericht therapeut is. Ze masseert aandachtig, vastberaden en met een vleugje humor. Soms voel ik me een beetje ongemakkelijk bij massages maar Ulrike stelde me meteen op mijn gemak. Het matras waar ik op lag was brandschoon en Ulrike ondersteunde waar nodig met kussens en dekens. Na de massage, die precies een uur duurde, kon ik nog even bijkomen voordat ik weer op de fiets stapte. Ik kom zeker terug!
Else
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Op het matje
C. van Eesterenlaan 574
1019KB Amsterdam

Aan de C. van Eesterenlaan in Zeeburg te Amsterdam-Oost zit de massagesalon Op het matje. Eigenaresse Ulrike biedt in haar salon hoogwaardige en individueel afgestemde behandelingen voor vrouwen. Door haar ruime ervaring met verschillende massagetechnieken, yoga, oefentherapie en coaching kan ze de behandelingen volledig afstemmen op de behoeften en bijzonderheden van jouw lichaam. Of je nou toe bent aan een ontspanning, rust in je hoofd of een gezondere houding, bij Op het matje krijg je de juiste zorg en adviezen om dit te bereiken.

Let op: deze salon behandelt alleen vrouwen.

Maandag
09:0020:00
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
13:0019:00
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0020:00
Zaterdag
11:0017:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt